Suporteri ASU Poli, batuti de ultrasi stelisti inainte de Romania-Ungaria

Isteria provocată de mai multe televiuni centrale cum că ungurii vin și cuceresc Bucureștiul, iau și Ardealul la întoarcere și poate o bucățică din Moldova, n-a rămas fără urmări. Au simțit-o pe pielea lor cinci suporteri ai ASU Poli care s-au dus la meci să încurajeze Naționala, fiind nevoiți să treacă prin clipe șocante.

ultrasi

La meci au mers 40 de membri ai Druckeriei, unii cu mașinile, alții cu trenul, fiecare cum a putut. Cei cinci despre care vorbim au mers cu mașina personală a unuia dintre membrii galeriei poliste. La intrarea în București, în carterul Militari, au oprit la o benzinărie pentru a-și lua de-ale gurii și a face plinul. Imediat au fost înconjurați de mai mulți balaoacheși, membri ai galeriei steliste. Porniți în căutare de unguri. timișorenii au fost întrebați din start cât e ceasul, metodă primitivă pentru a vedea dacă știu limba română. „Nu suntem unguri, suntem din Timișoara, am venit să susținem România”, a venit răspunsul timișorenilor. „Din Timișoara? Mai rău atunci!”, au răspuns steliștii, tăbărând pe cei cinci de la Druckeria, cu pumnii și picioarele. Până nu i-au lăsat într-o baltă de sânge pe timișoreni, „marii români” cu tenul tuciuriu nu s-au lăsat. Pentru singura vină c-au mers din Timișoara la București să susțină „marea” echipă a lui Pițurcă.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

33 comentarii pentru acest articol

Ion a spus: (octombrie 12th, 2014 at 11:13 )

Las ca i au razbunat ungurii!

Robert a spus: (octombrie 12th, 2014 at 11:29 )

E dureros sa vezi cum niste romani ii rup cu bataia pe alti romani. Dar asta e Romania in care traim. Mergeti in Ungaria sa vedeti cum se comporta ungurii cu orice roman. Nu avem nici un drept sa-i injuram pe unguri pentru ca aia sunt mult mai civilizati ca noi. Asta e un moment in care mi-e rusine ca sunt roman.

andercavarbradar a spus: (octombrie 12th, 2014 at 12:06 )

Sa se invete minte sa mai mearga la Miticia sa sustina nationala lu peste. Asta le e civilizatia, pur si simplu nu inteleg de ce s-au dus sa se amestece cu aia. Noi cu tara noastra, ei cu regatul lor

@anderca a spus: (octombrie 12th, 2014 at 12:23 )

Fara suparare, dar cred ca si din cauza unor gandiri cum e si a ta se ajunge la astfel de mizerii. Tara noastra si regatul lor e unul si acelasi lucru. Sa nu uiti ca Banatul asta mare si frumos a dorit sa se uneasca cu Romania in 1919. Suntem toti romani si de asta cred ca trebuie sa inceteze dusmaniile dintre noi. Iar ce au patit baietii din galerie la Bucuresti mi se pare o mare mizerie, dar nu cred c a avem dreptul sa generalizam. Bucurestenii, aia adevarati, vad cu alti ochi Timisoara. Asa cum si timisorenii, aia adevarati, vad Bucurestiul in alta lumina decat cea a uri.

@@ a spus: (octombrie 12th, 2014 at 13:33 )

Ba, esti prost? Aia cu vrutu de unire e un mare rahat vandut de regatenii astia borati.
Iar 100 de ani alaturi de ei au facut praf Banatul! In urmatoarea suta vom fi mai prapaditi ca vasluiul. Ne fura pe rupte in toate dar tu faci pe profundul. Ja dupa bariera!

Fara suparare,dar.... a spus: (octombrie 12th, 2014 at 14:37 )

…astia de la drukeria cred ca daca in timisoara isi permit sa scrie pe pereti,sa injure,sa dirijeze,sa jigneasca,sa mishtokareasca,atunci in tiata rrromanika isi pot face de cap1 uite ca tocmai ‘fratii lor’,posibili giuleshtino i-au invatat minte! Cand ti se permit mult prea multe ti se urca prea mult la cap si trezirea la realitate e dureroasa!

just_m3 a spus: (octombrie 12th, 2014 at 16:07 )

care e tara voastra si care e regatul ? Sunt din ardeal dar eu stiu ca traim toti intr-un singur stat numit ROMANIA ! Din cauza gandirii unor schizofrenici ajung sa aiba toti timisorenii de suferit. Banatul nu inseamna doar Timisoara dar gandire separatista numa la timisoreni gasesti ….asta nu pentru ca sunteti voi cei mai evoluati ci pentru ca sunteti prea plini de voi (fara motiv). Toate oraslee din ardeal trimit mai multi bani la Bucuresti decat primesc inapoi…in schimb nimeni nu-si renega tara ,Romania si capitala (buna -rea cum o fi ea). In schimb la voi numa „miticia”,”mitici’,”colorati” „buCUResti” . Mi-e sila. Pe voi va mananca coloratii care,culmea, sunt nascuti in Timisoara,va mananca interlopii nascuti in Timisoara si orasul arata deplorabil (nu din cauza statului ci din cauza voastra) si voi aveti o singura problema constanta….Romania si Bucurestiul. Dupa aia va mirati ca primiti ce primiti….timisorenii si secuii….saraci oropsiti, discriminati si vesnic defavorizati ai Romaniei .

just_m3 a spus: (octombrie 12th, 2014 at 16:09 )

@@
groaznic,groaznic,groaznic….asa ganditi toti? sila…in loc sa fim un stat unit ..gasesti idioti ca tine si dupa aia tot voi va plangeti ca nu exista unitate.

just_m3 a spus: (octombrie 12th, 2014 at 16:14 )

@@ a spus: (Octombrie 12th, 2014 at 13:33 )
Ba, esti prost? Aia cu vrutu de unire e un mare rahat vandut de regatenii astia borati.
Iar 100 de ani alaturi de ei au facut praf Banatul! In urmatoarea suta vom fi mai prapaditi ca vasluiul. Ne fura pe rupte in toate dar tu faci pe profundul. Ja dupa bariera!

Si pe Campia Libertatii au fost numai regateni,nu? Nu mai confundati intreg Banatul cu voi din Timisoara…

august 1919 -o data trista pt Banat a spus: (octombrie 12th, 2014 at 16:50 )

Odata cu intrarea trupelor romanesti in Banat in august 1919 , acestea au adus din regat , coruptia , bacsisul , mita ,tradarea , slugarnicia si marlania unui neam care a fost invatat pe parcursul istoriei lui ca : capul plecat ,sabia nu-l taie .

Tara mea-i Banatul meu !

gica_contra a spus: (octombrie 12th, 2014 at 17:44 )

Nesimtitilor nu va este rusine sa declarati asa cum vreti voi? In primul rand s-a intamplat la Piata Muncii unde voi ati iesit dintr-un gang unde erau parcate doua microbuze cu numerere de ungaria ( de care am avut noi grija mai tarziu). Ati dat fumigena aia, si v-am vazut am venit la voi. Cand v-am intrebat cat e ceasul, am repetat de vreo 5 ori si nu era in stare sa raspundeti la intrebare. Ati dat-o Sighisoara – Timisoara, de parca nici nu stiati limba romania. A fost o incurcatura nefasta si ne-am cerut scuze, dar de acum incolo ar trebuie sa relatati faptele asa cum au fost. Nu v-am atacat direct, v-am luat la intrebari si ati stat ca mutii. E urat ca o dati in sentimentalisme.

vlad a spus: (octombrie 12th, 2014 at 17:49 )

ce aberatii!!!! Incredibil! ce pot scrie fratii romani… Sunteti 3-4 cu creierul spalat si dezinformati in masa! Aveti impresia ca bucurestenii se scalda in bani, au cate 3-4 masini si au catei roz cu puf! Treziti-va!!! conducatorii se pisa pe toti romanii! Aseara am stat in peluza cu sud dinamo si u cluj, si ne-am ajutat toti intre noi, nu conta ca suntem rivali in campionat!!!! treziti-va timisoreni, nimeni din Bucuresti nu va vrea raul!

@jean_mitica3 a spus: (octombrie 12th, 2014 at 18:02 )

Esti oltean, asa i?
Coruptia generalizata din toate institutiile statului s a instalat in timp, incepand cu 1918. Comunismul aplicat in cea mai agresiva forma din Europa tot de tegatenii tai a fost executat, vezi incepand cu deportarile din Baragan si terminand cu implanturile de barbari, moldoveni si olteni, in armata, militie si tuate sectuarilii de activitate. Da, din comment urile tale reiese ca le au reusit unirea, fute m as in ea. revolutia tot voi ati facut o, nu i asa?
Svabii si evreii au disparut si ati venit voi binefacatorilor si pupatori de moaste. O intreaga istorie de destramare lenta nu poate fi descrisa in cateva randuri. Du te acasa, de oriunde ai fi.

gtd a spus: (octombrie 12th, 2014 at 18:06 )

„Incredibil! ce pot scrie fratii romani” -> Eu nu sunt frate cu tine. Nu-mi plac micii,detest maneaua, deci nu putem fi frati !

alpha chino a spus: (octombrie 12th, 2014 at 19:20 )

Cine draq io pus sa se duca sa sustina rromanica si bas la buCUResti? Nu mai bine stateau acasa in Banat si de ex puteau mere azi la festivalu papricasului la Buzias? Au fost acolo banateni, ardeleni, unguri, sarbi si nu s-o luat nimeni la bataie, o fost numa voie buna si pace.

milanista a spus: (octombrie 12th, 2014 at 19:23 )

Dar cine va pune sa mergeti la bangladesh-ul ala ce-l numesc ei capitala?intrebati-va parintii in 80 cand a jucat nationala la tm cu Jugoslavia ce striga intreg stadionul?Poli si atat,dar voi v-ati infratit cu musulmanii aia din sud .

drucker a spus: (octombrie 12th, 2014 at 20:05 )

3 august 1918 a fost ziua cand a inceput sfarsitul civilizatiei in Banat .

95 de ani de unire cu Romania au distrus sute de ani de civilizatie in care am trait in armonie romani , nemti , unguri , sarbi sau evrei .

De ce sarbatorim in fiecare an la 3 august ziua Timisoarei ?

gretzog a spus: (octombrie 12th, 2014 at 20:43 )

herzog n-a fost cu ei in masina?

Daniel a spus: (octombrie 12th, 2014 at 20:53 )

debanat.ro instiga si provoaca mai ales prin titlul dat acestui articol. Nici cei de la ASU si nici vreo alta galerie din Timisoara nu au avut o deplasare organizata la meciul din bucale…
Cativa timisoreni(probabil) au ‘furat-o’ pt ca au fost prosti.
Orice tampit poa’ sa mearga la un meci ca asta si sa zica ca-i timisoarean din galeria lui Poli.

timisorean a spus: (octombrie 12th, 2014 at 22:02 )

Banatul E in Romania si asa va fii intotdeauna,obisnuiti-va odata cu asta.Fratilor romani nu mai luati in seama pe toti ce viseaza urat si vorbesc de republica banat,nu toata lumea de aici gandeste asa asa..oamenii sunt satui de hotia si bataia de joc continua a celor ce ne conduc,dar nu realizeaza ca nu parlamentarii sunt reprezentativi pentru poporul roman.Legat de incidentul de la Bucuresti,e regretabil..dar se stie ca spurcatii sunt cam neanderthali si le e greu sa treaca peste rivalitati..s-a vazut si acum,si anul trecut.

Dorin a spus: (octombrie 13th, 2014 at 09:59 )

Prea multi separatisti pe aici. Si cand ma gandesc ca multi dintre acestia au si ceva radacini nebanatene, imi vine sa fig in lume. Ce au patit baietii astia la Bucuresti, este inadmisibil si intolerabil. Dar la fel de grave sunt si unele reactii ale unor asa-zisi banateni.

tractoristpearatura a spus: (octombrie 13th, 2014 at 10:58 )

….da cine pu…a mea e „gica _contra ” asta de cerea el socoteala unor oameni ??…si daca a facut asa ceva de unde a avut ordine ?,cine i le-a dat ..si de ce organele de ordine nu si-au facut treaba ??..de asta pentru mine ora exacta se da la VIENA !!!..

anonim a spus: (octombrie 13th, 2014 at 11:47 )

Pe astia de la asu sigur i-au prins cativa deghizati de la ghiroda-ripensia si i-au ars… 🙂 Putina frectie si trece buba…

NEPLACUT a spus: (octombrie 13th, 2014 at 14:04 )

Situatia e trista si regretabila…Personal nu as fi mers in Bucuresti nici daca mi se platea transportul si biletul le meci…Noi banateni nu avem ce cauta in haznaua aia , trebuie sa intelegem si sa ne descurcam singuri, sau impreuna cu vecini nostri cu care am crescut, copilarit. Pentru noi ora exacta se da la Viena…am si militat ca RCM-TM sa joace in alt campionat, am militat in trecut ca Poli sa joace in campionatul sarbesc…trebuie sa ne debarasam urgent de Bucuresti, macar mental.

Prince Andrew a spus: (octombrie 14th, 2014 at 01:01 )

asta e inca o dovada ca steaua este de kkt.. !

independent a spus: (octombrie 14th, 2014 at 01:36 )

Penibil, atat situatia cu bataia cat si reactiile asa zisilor concetateni.
Nu mai sunt parte din fenomen, dar am ramas nostalgic si imi face placere sa fiu cat de cat la curent cu „stirile de peluza”. Eu si grupul meu am stat langa unguri, si am avut si esarfa de peluza sud steaua la gat iar in dreapta mea erau baietii din galati si craiova iar mai jos sud dinamo si cluju iar combinatia asta era cam incendiara si culmea nu a zis nimeni nimic si totul a fost foarte ok pana la momentul epic in care cimpanezii de la beegees si militia au intrat in uisti.
La fel cum la cealalta peluza am vazut si petrolisti si stelisti si cate si mai cate, nu am auzit sa fi fost ceva de regretat.
Daca din atatea ultraserii asta e singuru eveniment regretabil (culmea baietii si au si cerut scuze) pai eu zic ca suntem pe un drum bun.
Ce e dureros e ca lumea nu vede imaginea de ansamblu, fiecare pentru el, el acolo cu ai lui 2 pe 2, il doar fix in pix de ala de mai incolo, nu conteaza ca vb aceeasi limba ca trag la aceeasi caruta si sunt furati de aceeasi politicieni de cacat, culmea, politicieni pe care tot ei ii voteaza pentru o galeata si un pix.
Iar purificarea asta etnica dusa la extrem nu va face bine domnii banateni, altfel cum s-ar justifica faptul ca Timisoara este un oras condus de tigani (aia negrii si cu multe case care blocheaza tot orasul cu alaiul de inmormantare sau nunta al puradeilor ?!) daca tot sunteti asa de albi, de ce nu faceti curatenie in tiganie ? sau sunteti mai frati cu un parazit negru decat cu un „mitic” de dupa carpati ?!
Imi pare rau sa vad ca lumea abereaza din tastatura in loc sa faca ceva, chiar si sa ceara autonomie (aici ungurii din tinutu secuiesc sunt cu un pas peste toti) aveti domne tupeu si iesiti in strada, aratati-va frustrarile ca doar atat ne-a mai ramas dupa 89.
Insa pana una alta, vreti sau nu vreti, traiti in Romania, vorbiti limba romana si ca vreti sau nu vreti suntem toti frati, cu bune cu rele, suntem unu. Si cum nu vad sa iesiti din nou in strada cum au facut parintii vostrii, pentru a va apara idealurile, uitati-va in oglinda, uitati-va in buletin si pana cand nu o sa scrie pe buletin „tara: BANAT” hai sa ne vedem de treaba noastra si sa schimbam ce avem de schimbat, ca in 89 nu s-a schimbat decat denumirea tarii nu si clasa politica ! ACAB !

ADRIAN a spus: (octombrie 14th, 2014 at 10:21 )

E normal sa intrebati de 5 ori, si sa nu vi se raspunda astia din ardeal gandesc mult mai lent si vorbesc la fel de lent…trebuia sa aveti rabdare cu ei….vreo 5 minute sa inteleaga intrebarea, 10 sa proceseze si inca 5 sa formuleze un raspuns.
In alta ordine m-am saturat atat de tare de cretinii astia din ardeal care se cred atat de speciali, si de fapt tot niste tarani retardati sunt. gandesc greu, vorbesc greu, muncesc greu, la ei totul e greu. si foarte lent.
Ar trebui sa intrati cu pasaport in bucuresti sa nu ne mai infectati orasul.

VladPCH a spus: (octombrie 14th, 2014 at 11:40 )

Sunteti niste prosti ! Numai in seara aia nenorocita nu conta ce peluza reprezinti , numai in seara aia trebia sa facem front comun sa demonstram tuturor ce carqactere puternice sunt ROMANII , dar se pare ca iara s-a demonstrat contrariul atat pe teren unde nu a fost posibil sa vedem macar odata jucatorii romani daruindu se cu adevarat cat si in tribune . Hai sa analizam tot ce s-a intamplat , faptul ca nu suntem capabili sa fim uniti si sa incercam sa facem ceva in acest sens . Voi chiar nu intelegeti ca nu are imp ca reprezinti Bucurestiul sau Brasovul sau Timisoara , IN PRIMUL RAND REPREZINTI ROMANIA!!!!!!!!! ACUM TREBUIE SA NE MOBILIZAM SI SA MERGEM BRAT LA BRAT IN budapesta SA VADA ungurii CE INSEAMNA POPORUL DAC SI CE PUTERE ARE !!!!!!!!!!!!!!!!

adriane a spus: (octombrie 14th, 2014 at 12:54 )

Voi furati repede genklerilor,ca la munca va miscati ca ochiu la mort.Una-i ardealul si alta-i banatul,dar e mai greu,nici carnea de porc insa nu-i usoara.Multam la bunul Dumnezeu ca ne despart muntii,daca ar emigra insa oltenii numa inspre voi ar chiar perfect totul,dar nu le poti avea toate-n viata.

@ADRIAN a spus: (octombrie 14th, 2014 at 13:22 )

ADRIAN, pe langa ca esti impertinent, dai dovada si de faptul ca esti un dobitoc. Am fost de multe ori in Bucuresti ca banatean, iar adevaratii bucuresteni nu au legatura cu nevertebrate ca tine. Tu esti un alt imbecil dintre cei multi cu care imi este rusine ca sunt roman. Sunt sigur ca nu esti nici macar bucurestean. Eventual vreun ciocolatiu de prin Ferentari, care a crescut abuzat fiind pe sub poduri. Ai adus aminte de pasapoarte. Asa sa fie, dar nu cred ca niste nespalati ca tine care traiesc din ajutoare sociale si de pe spatele banatenilor si ardelenilor ar avea motive de bucurie. Noi, fata de alti romani, si in Banat ;i in Ardeal, platim taxele si impozitele catre statul roman, acelasi care tine in spate paraziti ca tine, ma-ta, fiica ta si tot neamul tau de rahat. Sa nu uiti niciodata ca NOI, BANATENII SI ARDELENII, suntem salvatorii tai. As vrea sa o cunosc pe mama ta. Sunt sigur ca regreta amarnic ca a adus pe lume un exemplar atat de nereusit ca tine. Sper din tot sufletul ca nu te inmultesti.

Acelasi a spus: (octombrie 14th, 2014 at 14:51 )

Intamplarea este regretabila, de aceea ne-am si cerut scuze.
Timisorenii au fost cazati in acelasi hostel unde erau cazati unguri: 2 masini 8+1 cu numere de ungaria erau la intrare. Aveam informatia de dimineata. Intamplarea a facut ca ei sa iasa din hostel cand eram in zona. Au fost intrebati si in romana si in engleza..de unde sunt..cat e ceasul. Ei nimic.
Unul singur a zis Sighisoara..de fapt Timisoara..moment in care baiatul de la Steaua si-a cerut scuze si i-a si zis de unde e.
In loc sa plangeti ca fetitele pentru un eveniment regretabil poate ne puteti spune la meciul nostru de anul trecut de la Timisoara, de ce ati atacat masini desi in prealabil ati spus ca pe voi nu va intereseaza echipa aia..si nu aveti treaba cu asa ceva. Cu alte cuvinte ati refuzat lupta dreapta si ati incercat-o romaneste..se intoarce roata, chiar si intr-un mod nefericit.
A nu se intelege ca aprob faptul ca respectivii timisoreni si-au luat bataie..a fost pur si simplu o CONFUZIE!

unu a spus: (octombrie 14th, 2014 at 15:47 )

Au fost aradeni

SarpeleParos a spus: (octombrie 14th, 2014 at 16:20 )

Separare de tara, nu! Dar pentru o federalizare voi milita intodeauna. Fiecare cu gradina lui si gata!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Turcii de la Bozankaya s-au apucat de asamblat noile tramvaie galbene ale Timișoarei/VIDEO

Dorința actualei administrații a Timișoarei, de a avea tramvaie noi, dar vopsite în galben și nu în violet a devenit realitate. Deocamdată doar la uzina Bozankaya din Turcia, acolo unde a început construcția următorului lot de 17 tramvaie noi, care vor circula pe șinele orașului. E confirmat, tramvaiele care vor ajunge în noul lot la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Turcii de la Bozankaya s-au apucat de asamblat noile tramvaie galbene ale Timișoarei/VIDEO
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara

Sâmbătă a fost rândul fostului primar, Nicolae Robu, acum reprezentantul a două partide, PNL și PSD, să își prezinte viziunea cu care vrea să obțină un al treilea mandat de primar al Timișoarei. Cu multe proiecte pe care le dorea în precedentele mandate, cu unele ”reparații” prin care să se revină la modul de guvernare...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Nicolae Robu și-a prezentat viziunea cu care vrea să redevină primar la Timișoara
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara

Prim-divizionara de rugby SCM USV Timișoara și-a confirmat statutul de favorită în etapa a doua a campionatului și s-a impus conform așteptărilor cu 45-10, pe terenul echipei U Elbi Cluj. Nu a fost însă un meci extrem de spectaculos, fragmentări, multe greșeli de ambele părți, indisciplina, făcându-și simțite prezența din plin. Chiar dacă a deschis...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Au apărut primele utilaje speciale pe șantierul tronsonului lipsă din A1, dintre Margina și Holdea/FOTO

UMB a început să își aducă utilajele de forare a tunelurilor de pe șantierul celor zece kilometri lipsă din autostrada A1, dintre Margina și Holdea. Aceasta chiar dacă încă nu a fost emisă autorizația de construire, din diferite motive birocratice. O serie de imagini realizate de unul dintre user-ii forumului peundemerg.ro arată că grupul românesc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au apărut primele utilaje speciale pe șantierul tronsonului lipsă din A1, dintre Margina și Holdea/FOTO

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Prim-divizionara de rugby SCM USV Timișoara și-a confirmat statutul de favorită în etapa a doua a campionatului și s-a impus conform așteptărilor cu 45-10, pe terenul echipei U Elbi Cluj. Nu a fost însă un meci extrem de spectaculos, fragmentări, multe greșeli de ambele părți, indisciplina, făcându-și simțite prezența din plin. Chiar dacă a deschis...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Obiectiv îndeplinit la Cluj. Victorie cu bonus ofensiv pentru SCM USV Timișoara
Dorința actualei administrații a Timișoarei, de a avea tramvaie noi, dar vopsite în galben și nu în violet a devenit realitate. Deocamdată doar la uzina Bozankaya din Turcia, acolo unde a început construcția următorului lot de 17 tramvaie noi, care vor circula pe șinele orașului. E confirmat, tramvaiele care vor ajunge în noul lot la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Turcii de la Bozankaya s-au apucat de asamblat noile tramvaie galbene ale Timișoarei/VIDEO
UMB a început să își aducă utilajele de forare a tunelurilor de pe șantierul celor zece kilometri lipsă din autostrada A1, dintre Margina și Holdea. Aceasta chiar dacă încă nu a fost emisă autorizația de construire, din diferite motive birocratice. O serie de imagini realizate de unul dintre user-ii forumului peundemerg.ro arată că grupul românesc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Au apărut primele utilaje speciale pe șantierul tronsonului lipsă din A1, dintre Margina și Holdea/FOTO
Joi, 25 aprilie, săptămânala şedinţă a Guvernului României va avea loc la Timişoara. Cu această ocazie se va da Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru noul stadion Dan Păltinișanu. Cu aceeaşi ocazie se va da o HG privind deschiderea punctului de frontieră cu Ungaria de la Beba Veche. De la Doha la Timişoara....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Guvernul României se mută saptămâna viitoare la Timişoara. Pe lângă HG pentru stadionul, se va da undă verde deschiderii punctului de frontieră de la Beba Veche
Zece fanfare, cinci scene, sute de alămuri! Emoții, nostalgie, atmosfera Banatului de altădată și o muzică irezistibilă, ce face inimile să tresalte, la Festivalul Fanfarelor. Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura în Duminica Floriilor, 28 aprilie 2024, de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara. Zece redutabile formații muzicale vor anima...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un festival unic şi de tradiţie ajunge la a 36-a ediţie! Haideţi să ascultaţi fanfarele
Vineri, Primăria Timișoara a anunțat că va penaliza societatea care se ocupă de extinderea Școlii Generale nr. 30. Suma este una semnificativă, de 2,7 milioane de lei, De asemenea, a mai anunțat că a reziliat contractul cu respectiva firmă, iar primarul Dominic Fritz spune că respectiva firmă ar fi refuzat să termine lucrările în timpul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara intră în conflict cu firma care extinde Generală 30. Se lansează acuzații de intervenții … electorale
Lanțul acuzațiilor și contraacuzațiilor pe tema stadionului continuă, după ce Alin Nica l-a acuzat, dimineața, pe Alfred Simonis că ar bloca deliberat procedura pentru proiectul noului stadion al Timișoarei. Cel acuzat reacționează și transmite că Nica nu se pricepe, că, de fapt, el ar fi trebuit să ceară hotărâre de guvern pentru demolare. ”Am luat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis îi dă replica lui Nica, pe tema stadionului: E rău intenționat și nu se pricepe
Top