Dan Alexa vrea un jucator care a fost si in atentia lui VfL Wolfsburg

Lotul lui Poli Timişoara va suferi modificări după încheierea sezonului. Antrenorul Dan Alexa are o listă cu mai mulţi fotbalişti, unii dintre ei cu prezenţe în echipe din eşaloanele doi şi trei din zonă. Este şi cazul lui Cosmin Negoescu, un atacant de 21 de ani de la FC Caransebeş.

negoescu

Cosmin Negoescu este şi golgheterul seriei a IV-a a Ligii a III-a, cu 11 goluri înscrise pentru FC Caransebeş. Transferul atacantului născut la Târgovişte poate fi efectuat foarte simplu, Dan Alexa fiind unul dintre susţinătorii financiari ai formaţiei bănăţene cu şanse mari la revenirea în Liga a II-a după 30 de ani. Cosmin Negoescu a fost selecţionat în mai multe rânduri la naţionalele de juniori ale României şi a debutat în fotbalul mare la 17 ani în liga a doua, pentru Chindia Târgovişte. Până să ajungă la FC Caransebeş, în vara anului trecut, Negoescu a mai evoluat şi pentru CS Ştefăneşti. În 2008, când avea 16 ani, Negoescu a fost dorit de nemţii de la VfL Wolfsburg, unde era antrenor Felix Magath. În cele din urmă, cei de la Chindia Târgovişte nu s-au înţeles cu nemţii în privinţa trecerii lui Negoescu la VfL Wolfsburg, iar transferul a căzut. Tot în perioada junioratului, Negoescu a mai fost dorit insistent şi de Gheorghe Hagi la Academia sa, dar clubul din Târgovişte s-a opus şi de această dată.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

12 comentarii pentru acest articol

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (aprilie 13th, 2014 at 13:38 )

ALEXA! PLEACĂ CU TOT CU JUCĂTOR!NE TREBUIE ALT ANTRENOR LA POLI! SPER CĂ ESTE CLAR ALTFEL AVEM PROBLEME!
ORICUM DIN VARĂ LA TREABĂ ROBU ALTFEL POLI TIMIȘOARA NU VA FI ÎN EUROPA PREA DEVREME!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE

brusc a spus: (aprilie 13th, 2014 at 14:04 )

INO THE PERFECT SPIRIT OF LIE AND DEATH

pif a spus: (aprilie 13th, 2014 at 14:07 )

Magath nu e o recomandare in legitimarea de fotbalisti, mai degraba o catastrofa. a legitimat la Shalke 30 de jucatori, printre care Deac de la CFR Cluj cu nu mai putin de 3 mil. de € si a jucat cam 1 1/2 reprize. Niciunul nu a costat mai putin, si cu echipa asta a ajuns pe locul 5. altii au cheltuit 10% din suma asta si erau pe 7-10. cele cam 80 mil.€ pentru 3 locuri au fost prea mult si pentru club si l-au demis pe Magath care in Germania nu a mai antrenat dupa un astfel de faliment. de fapt ar fi vrut titltul. dar se pare ca in Anglia are o noua sansa care din pacate se va solda cu un nou si foarte costisitor esec, probabil. astfel ca recomandarea lui Magath poate fi si neproductiva.

ROSU a spus: (aprilie 13th, 2014 at 14:27 )

Nu stiu daca se pricepe sa nu Magath la fotbalisti, dar stiu ca Negoescu poate sa joace mai sus decat o face acum. L-am mai urmarit pe baiat si pot sa spun ca este peste cei mai multi dintre atacantii transferati aiurea de Velcea, Sunda, Rosenblum. Si nici nu e batran.

pif a spus: (aprilie 13th, 2014 at 14:31 )

nici Hagi nu e o recomandare in materie de legitimari de juniori. in echipa sa care are un bonus de cam 10-12 puncte pe campionat de la Dinamo, Steaua si mai nou moldovenii lui Porumboiu, joaca tot felul de juniori la plesneala pe care vrea sa-i vinda in strainatate, ex. Daminuta, Vastag etc. sa fim seriosi, daca unii dintre ei stiu sa dribleze, nivelul de forta e ridicol, deaceea nici nu marca goluri si sint si greu de vindut. in care campionat se joaca fara forta si la prima atimgere esti pe jos tipind ca era 11 metrii neacordat? astia au ajuns se sperie toti arbitrii din cauza ca „regele” s-a implicat personal in impartirea a 11 m pentru echipa sa alaturi de o parte din media, Naum si altii. afacerea „Hagi si juniorii” se va termina cu pagube in buzunarul regelui care chiar s-a luat in serios si ma intreb de ce? la Timisoara i-a cumparat Iancu ce jucatori a vrut, o echipa intreaga, si nu a iesit nimic. de ce ar iesi la Viitorul, se pricepe peste noapte mai bine ? mai trist e ca acolo sint banii sai nu a altuia, deaceea e si la televizor acuzind arbitraje cu „tenta” cind nu i se acorda atitia 11 m cit are nevoie in loc sa vinda din jucatorii care ii are. se pare insa ca are nevoie de mai mult de 10 puncte bonus anul asta.

pif a spus: (aprilie 13th, 2014 at 14:43 )

in concluzie: atacanti din astia supersperante din Liga a III sau din alta parte am avut destui, Himcinsky, Kneeshow, asta de la Resita, Marius Staicu, Mansour si noi jucam tot cu un atacant care atunci cind reuseste un stop, ceea ce se intimpla rar, afla ca e in offside si meciurile se termina 0-0 ca nimeni nu mai musca la contraatacul pregatit toata saptamina inauntea meciului. sa fim seriosi, fara a scoate banii nu vor fi atacanti, bine ca cumparam mijlocasi cu care nu jucam ca Hassani si celalalt sirb.

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE a spus: (aprilie 13th, 2014 at 15:04 )

@brusc!PROSTIE UMANĂ EU HOTĂRĂSC CINE VINE ȘI PLEACĂ!ȘI ALEXA VA PLECA! IT IS NOT GOOD INAF FOR POLI! SO WILL GO MOTHER SUCKERS!OUT ALEXA! NU EȘTI ANTRENORUL POTRIVIT PENTRU POLI TIMIȘOARA!!ROBU ORI ADUCE ANTRENOR ORI POLI TIMIȘOARA ȘI EL VOR RETROGRADA ÎMPREUNĂ!NU ANUL ĂSTA DAR LA ANUL. DECI ALEXA VA PLECA! JUCĂTORI NU ȘTIU SĂ TRAGĂ ÎN POARTĂ SAU SĂ DEA O CENTRARE! JUCĂTORI PE CARE ANTRENORUL AR TREBUI SĂ-I FORMEZE DAR NU SE VEDE AȘA CEVA DIMPOTRIVĂ!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

@pif a spus: (aprilie 13th, 2014 at 15:05 )

Nu uita ca acelasi Hagi a promovcat la Timisoara fotbalisti ca Torje, Latovlevici, Scutaru etc. Poate ca este ajutat sa supravietuiasca in prima liga, dar nu cred ca se poate spune despre Hagi ca nu se pricepe la fotbalisti. Tu ai dat exemplele care iti convin, dar la Viiotreul au fost si mai sunt fotbalisti extrem de itneresanti, chiar buni pentru varsta lor.

@pif a spus: (aprilie 13th, 2014 at 15:25 )

baiete, prea te ambalezi si plusezi exagerat!!! Kneeshow(sau mai pe romaneste Wilson..),ca si Mansour,Staicu,Ahmetovici,Hassani,Himcinsky nu sunt proaste alegeri,doar ca acum trebuie jucat LA REZULTAT si nu e bine sa schimbi sistemul(e greu de explicat pt. cei care nu au facut sport….)………………………………………………………………………………..In plus, de ce crezi ca numai tu ai dreptate si mai ales Alexa si Timofte nu se pricep la fotbal?…………………………………………………..si de cate ori l-ai vazut jucand pe acest Negoescu?

asu a ciupit un punct a spus: (aprilie 13th, 2014 at 16:01 )

ziaristi de 2 bani de ce nu scriti ca ssPOLI a ciupit un punct cu chisoda, care nimeni nu speria(adica spera) si suntem primi si de pe loc 2 tot noi

@@pif a spus: (aprilie 13th, 2014 at 18:00 )

asta cu baiete nu se potriveste, ca dealtfel aproape nimic din ce spui. de ce joaca Murajiu si ceilalti nu? nu cred ca numai eu am dreptate ci am exprimat un punct de vedere cum ca ar trebui cumparati atacanti calificati cu trecut de atacant, nu prea stiu cum sa-ti mai spun, dar daca ai facut sport vei intelege. nu l-am vazut pe Negoescu cum nu i-am vazut nici pe Marcus, Hincinsky, pe Staicu si Kneeshaw o data. noua ne trebuiesc atacanti ACUMA si nu in viitor cind vom juca in Liga 2 cu putin ghinion. ai priceput acum? asa fara sa ma prea ambalez.

@@@pif a spus: (aprilie 13th, 2014 at 19:43 )

si cine alege acel atacant care da randament ACUM – IMEDIAT, de asemenea cine garanteza asta? Tu? sau te referi la un Cr.Ronaldo,Messi,Aguerro, sau ceva de genul? Atunci DA! Ai dreptate, ne-ar trebui IMEDIAT oricare dintre astia!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top