Rosenblum si Velcea, pe faras. La ACS Poli ar putea veni Daniel Stanciu

În două jocuri, ACS Poli a pierdut din cauza gravelor greşeli de arbitraj, dar nimeni din cadrul clubului timişorean susţinut din bani publici nu a catadicsit să ia taurul de coarne şi să iasă cu declaraţii la cald vizavi. Călin Rosenblum şi Valentin Velcea nu mai sunt pe placul conducerii, care caută un înlocuitor pentru cei doi, în ideea de a ieşi cu declaraţii pertinente, dar tăioase în faţa mass-media, în astfel de situații.

daniel stanciu

Valentin Velcea şi Călin Rosenblum se fac responsabili inclusiv pentru transferurile păguboase din vara acestui an, cei mai mulţi dintre jucătorii transferaţi fiind la un pas de a fi daţi afară de la ACS Poli. Ionel Bungău, director executiv, beneficiază în continuare de clemenţă politică în calitate de membru PSD, în ciuda faptului că unii apropiați ai clubului s-au plâns în mai multe rânduri de proasta colaborare cu acesta.

Velcea a fost înlocuit de pe banca tehnică cu Aurel Şunda, dar nimeni nu ştie care sunt atribuţiile celui mai bine plătit angajat de la Poli. Se ştie doar că face deplasările cu echipa, fiind astfel un membru în plus al. Nu se ştie deocamdată în calitate de ce. Fostul antrenor nu poate fi regăsit nici pe site-ul oficial al clubului, în staff-ul tehnic sau în echipa administrativă. Singurul impediment care a stat în calea oficialilor timişoreni în ceea ce privește despărțirea de Velcea este o clauză contractuală care îi obliga să scoată din vistieria clubului o sumă mare de bani. Astfel, cu sau fără voia acestora, Velcea a fost păstrat şi a fost înfiinţat postul de director tehnic pentru el.

Surse din cadrul clubului spun că acesta a fost de acord, la vremea respectivă, cu înjumătăţirea salariului lunar. Cât timp a fost antrenor la Poli, Velcea a încasat 7.000 de euro, iar după destituire, dacă sursele nu se înşală, primește 3.500 de euro. Chiar şi aşa, Velcea este cel mai bine plătit angajat al clubului, puţini fiind şi jucătorii care îl întrec la acest capitol. Este vorba despre Furtado, adus de Valentin Velcea, şi Ovidiu Petre, prietenul aceluiaşi Velcea, care încasează câte 4.000 de euro. În aceeaşi oală cu Velcea se află şi Călin Rosenblum, retrogradat în urmă cu ceva timp, când a devenit director sportiv, din manager sportiv. Conflictele de la centrul de copii şi juniori ai clubului, transferurile slabe din vară, dar şi faptul că, în eventualitatea în care va fi dat afară, nu va rămâne pe drumuri, fiind şi director asdunct la LPS Banatul, vor atârna greu în eventualitatea unei decizii drastice în ceea ce-l priveşte.

În locul celor doi ar putea sosi Daniel Stanciu, care a mai lucrat la Timişoara în perioada lui Marian Iancu. Statistic, Stanciu, în ciuda faptului că nu este oficial polist, a vorbit mai mult despre echipa timişoreană în mass-media naţională decât Velcea şi Rosenblum la un loc, deşi cei doi ar trebui să se ocupe de acest aspect al comunicării la ACS Poli. Singurul impediment este că Stanciu este oficial al celor de la ASA Tg. Mureş. Trebuie luat însă în calcul şi dorinţa lui Stanciu, care acum câteva luni a făcut presiuni pentru a fi cooptat în conducerea echipei timişorene.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

12 comentarii pentru acest articol

rodion a spus: (decembrie 11th, 2013 at 09:58 )

ar fi o miscare interesanta, dar imi vine greu sa cred ca timisoara nu poate gasi un personaj care sa se impuna in fata mass mediei de la bucuresti. oricum prezenta celor doi la poli – velcea si rosenblum – nu se prea explica.

anonim a spus: (decembrie 11th, 2013 at 10:03 )

Nu vine Stanciu la POLI, el merge la ASU sa-i ajute sa promoveze. Ce sa caute el la cioara vopsita, nu ?

teo musante a spus: (decembrie 11th, 2013 at 10:28 )

Da , ar fi o varianta mai buna decat cea actuala. Velcea si Rosenblum NU au „bilute” si nici capacitate intelectuala de a conduce un club de prima liga. Ei se pot ridica doar la „rangul” de angajati ai clubului , cum bine spunea Marian Iancu. Daniel Stanciu poate fi o „voce” a clubului in relatia cu mass media si forurile fotbalului mioritic dar el cu toate bataile incasate prin fotbal si nu numai , are „ochi” mult mai bun decat cei doi la transferari de jucatori. Oricum la ACS Poli e nevoie stringenta de un investitor { 2- 3 mai mici} care pe langa banii investiti ar si gestiona mai eficient banii dinspre CJ SAU CL . Ma indoiesc ca un investitor char fara sa fie „om de fotbal” ar da bani si salarii unui furtado ,ruiz ,o petre si altor asa zisi „fotbalisti”

ino the perfect spirit a spus: (decembrie 11th, 2013 at 14:07 )

CE SĂ CAUTE PAPAGALUL ASTĂ LA POLI TIMIȘOARA!DANIEL A LUAT UIE DE LA TOATE CLUBURILE UNDE A FOST ÎNCEPÂND CU IANCU ȘI TERMINÎND CU ASA TG MUREȘ UNDE SE LAUDA PE LA TELEVIZOR CĂ VOR PROMOVA BLA! BLA! IAR DE POLI TIMIȘOARA VORBEA MIZERABIL CA DE O ECHIPĂ PĂRĂSITĂ!ROBU DOAR NU EȘTI CREDUL SĂ-L FACI PE ACEST PAPAGAL CU BANI!!! ADUCEȚI PE CINEVA OK TREBUIE SĂ MAI FIE ȘI IUBITOR DE TIMIȘOARA ȘI ECHIPÂ NU SUGÂTOR DE CIORAPI A LA DANIEL!!!YECSSS!!!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!!!!

"teo musi............ a spus: (decembrie 11th, 2013 at 13:00 )

te inteleg ca ai un fix cu Furtado si O.Petre, dar cand l+ai vazut jucand pe Ruiz ? Ca a jucat 4 minute cu dinamo, in final cand „se pastra rezultatul” si vreo 12 minute cu botosani, cand toate mingile se aruncau in sus, la disperare?!? Chiar asa „ochi” ai tu la fotbal?

si in Timisoara ca in toata tara.... a spus: (decembrie 11th, 2013 at 15:33 )

si la Timisoara tot capra vecinului…………acum noul antrenor da afara,LA GRAMADA jucatorii adusi de vechiul antrenor, ca sa „demonstreze”(sic!)( si nu stiu cui…) ca el are „viziune”, iar cel dinainte era total nepriceput,neinspirat,etc,etc! Va aduce EL alti jucatori(poate niste parasute si mai si…), ca sa demonstreze mare pricepere si mare meserie….

#1 a spus: (decembrie 11th, 2013 at 22:02 )

aproape ca nu mai ramine altceva de facut. nu simpatizez solutia dar oricind e mai buna ca Velcea/Rosemblum, desi in duetul asta Velcea avea pretentiile si Rosemblum aducea ce vroia Velcea. problema e ce se intimpla financiar cu cei doi, o despagubire de 100 000 € sau mai mult ar fi total exagerata. asta aviz la urmatoarele contracte cu oricine, se pot dovedi paguboase daca nu se plateste relationat la performanta. oriunde un scouter care aduce un Furtado, pe banii astia, care dupa ce vine nu joaca nimic dupa 4 luni luni, isi pierde postul. la O.Petre e o problema. el joaca din box in box, asa cum trebuie dar da cam 60 % pase la adversar indiferent daca e presat sau nu si asta chiar de la 4m distanta. restul de pase sint cam in spatele atacantului, deci inutilizabile. nu prea inteleg ce se intimpla cu el. cu Ruiz sint de acord, nu a primit nici o sansa, pe care in schimb multi au primit-o, de ex. Moldovan. jocurile amicale in care se pot verifica un Ruiz sau altul au lipsit pe vremea lui Velcea, dar si dupa el sub Sunda. de ce? din lene, nepricepere, de altfel meciul amical cu CFR Cluj devine un banc prost, din ce cauza? pe vremea lui Velcea nu s-a putut de ce si sub Sunda e aceeasi situatie?

@teo-musi....... a spus: (decembrie 12th, 2013 at 12:48 )

Daca te-ai deplasa din fata calculatorului l-ai putea vedea pe marele Ruiz facand „spectacol” la POLI 2 in liga XV-a. Dar tu postac mic ce esti , esti zmeu de tastatura si vorbesti doar prostii din auzite !

din cei 82% a spus: (decembrie 12th, 2013 at 16:30 )

a aruncat si bradu o cacialma si voi o halitzi

teo musante@teo musi a spus: (decembrie 12th, 2013 at 19:55 )

Prietene , daca Ruiz nu a prins mai mult de 15 min intr-un tur de campionat in situatia in care era stringenta nevoie de un varf langa Szekely , atunci…….e clar . Crezi cumva ca baiatul da 5-6 goluri la fiecare antrenament si nu-l vede nimeni ? Da de unde , am adus jucator din Venezuela ca sa joace in liga 5-a ! Ce valori sa fie Ruiz, Dragu ,R Moldovan care impreuna cu Balace ,Bocsan si Coca nu au putut bate acasa in LIGA 5-A ECHIPA SATULUI MURANI ???

interbox a spus: (decembrie 12th, 2013 at 21:27 )

vreau sa stiu daca antrenorul secund ,mai dolofan, Robi il strigau baietii, se simte bine si daca si-a scos certificat medico-legal dupa pumnul primit in zona pieptului de la antrenorul principal dupa ce s-a primit golul doi de catre echipa voastra. Asa lovitura scurta nu am vazut nici la galele de box pe care le da HBO !!! Saracul baiat ca si asa era fig, dar dupa lovitura aia ma mir ca a mai avut putere sa stea in picioare !!! oricum , cred ca durerea in piept o sa-l tina pana spre sarbatori , ca dupa finalul jocului a vrut sa mearga la medical de pe salvare sa faca un control medical dar acestia erau plecati!!! sa mai veniti la noi cu antrenorul boxer ca ne place, mai ales celor din tribuna care deja l-au poreclit ,,Carl Floci” de Timisoara:))) . Presedintele sectiei de box Chiajna vrea sa-i trimita o invitatie presedintelui de la clubul vostru pentru a face o gala intre asa zisul Chirila ,, Mendoza” contra Sunda ,,Carl Floci” de Banat pe data de 21.12.2013 Stadion ,,Arena Nationala”, deoarece s-ar vinde mai multe bilete decat la Steaua-Bayern Munchn de anul viitor.Va rog sa-i transmiteti multa sanatate antrenorului second si sa nu se descurajeze ca dupa 1 an de pregatire cu Bute, il bate suta la suta pe Sunda Carl Floci de Banat! Sa inceapa pariurile!!!

AC Recas nu e Poli ! a spus: (decembrie 12th, 2013 at 23:13 )

Personaje gen Rosenblum, Bungau, Mihut, Mayer sunt lipitori si au fost angajati politic la ACS. Ei nu vor pleca decat odata cu disparitia clubului , pana atunci vor schimba functiile intre ei , pe principiul rotirii cadrelor .
De aceea ACS nu va avea nici o data mai mult de 300 , 400 de suporteri .
Sunteti o pata neagra pe obrazul fotbalului timisorean .

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara

Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

robu si popoviciu

Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat

Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Grup infracţional organizat specializat pe droguri tari ca „heroina”, destructurat de oamenii legii din Timiş

Miercuri de dimineaţă, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pun în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș și municipiul București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grup infracţional organizat specializat pe droguri tari ca „heroina”, destructurat de oamenii legii din Timiş
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

pod ISHO

Bulevardul ”ISHO” ar putea să fie deschis în perioada următoare. Podurile peste Bega mai așteaptă

Deși finalizat de o bună perioadă, bulevardul realizat de dezvoltatorul imobiliar care a realizat complexul ISHO, nu este nici acum deschis circulației rutiere. Primăria Timișoara și dezvoltatorul imobiliar tot ”discută” de ceva vreme, dar deschiderea efectivă se amână. Dacă ar fi deschisă circulației, această arteră a decongestiona mult din traficul din zonă, fiind și parte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bulevardul ”ISHO” ar putea să fie deschis în perioada următoare. Podurile peste Bega mai așteaptă

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Fondator şi fost preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara, urmând să se lupte cu (încă) colegul său de partid Dominic Fritz. Iniţial, în momentul „defectării” din partid, în urmă cu două zile, Moş ar fi dorit să candideze la preşedinţia CJ Timiş. Potrivit unor surse, faptul că a fost făcut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moş va candida la Primăria Timişoara! El a fost deturnat de la o candidatură la preşedinţia CJ Timiş chiar de colegii din USR
Deși finalizat de o bună perioadă, bulevardul realizat de dezvoltatorul imobiliar care a realizat complexul ISHO, nu este nici acum deschis circulației rutiere. Primăria Timișoara și dezvoltatorul imobiliar tot ”discută” de ceva vreme, dar deschiderea efectivă se amână. Dacă ar fi deschisă circulației, această arteră a decongestiona mult din traficul din zonă, fiind și parte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bulevardul ”ISHO” ar putea să fie deschis în perioada următoare. Podurile peste Bega mai așteaptă
Miercuri de dimineaţă, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pun în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș și municipiul București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grup infracţional organizat specializat pe droguri tari ca „heroina”, destructurat de oamenii legii din Timiş
Aprilie este o lună aglomerată pentru grădinarii harnici, în care se pot realiza multe lucrări de întreținere și de plantare în grădină. Specialiştii de la SC Horticultura oferă câteva sfaturi pentru îngrijirea grădinii în această lună. Principalele lucrări în grădină din această lună sunt: Se aplică tratamente fitosanitare. Se plantează arbori și arbuști. Se continuă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sfaturi de la specialiştii Horticultura pentru îngrijirea grădinii în luna aprilie
Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
Specialişti aşteptaţi la un eveniment de tradiţe organizat sub egida UPT. Asociația de Sudură din România, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Academia de Științe Tehnice din România, Filiala Timișoara și Sucursala ASR Timișoara organizează, în zilele de 18-19 aprilie 2024, la Facultatea de Mecanică a UPT (Bd. Mihai Viteazu nr. 1), Conferința „SUDURA 2024”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Eveniment ce aduce aminte de o tradiţie politehnică importantă, sudura
Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Top