Traian Stoia ramane viceprimar, dar va trebui sa fie cuminte de acum incolo!

Viceprimarul Traian Stoia nu-și va pierde funcția, dar va trebuie să-și ceară scuze public primarului Nicolae Robu. Cel puțin așa anunță comunicatul de presă redactat în urma întâlnirii de miercuri seară. Șefii USL Timiș, plus deputatul Sorin Grindeanu, au „parlamentat” vreo jumătate de oră joi dimineață, înainte de a emite acest comunicat.

robu si stoia

Titu Bojin, Sorin Grindeanu și Nicolae Robu s-au întâlnit joi dimineață la Primăria Timișoara, pentru a pune cap la cap concluziile ședinței de miercuri seară. Un lucru e clar: PSD nu-i retrage sprijinul lui Traian Stoia, omul considerat indezirabil în funcție de primarul Nicolae Robu. Social-democratul va trebui să se limiteze la atribuțiunile stabilite prin organigramă și, în plus, va fi nevoit să retracteze toate afirmațiile negative la adresa lui Robu. I s-a permis totuși s-o facă în scris, prin intermediul unui comunicat de presă.

Comunicatul de presă semnat de șefii USL Timiș are patru puncte, din care trei se referă expres la „domnul Traian Stoia”. Cel de-al patrulea precizează că și Nicolae Robu nu-l va mai ataca public pe social-democratul cu care a anunțat, acum o săptămână, că nu mai poate colabora sub nicio formă.

Redăm conținutul comunicatului:

„1. Dl Traian Stoia va retracta în termeni neambigui, printr-un comunicat de presă, afirmațiile denigratoare pe care le-a făcut la adresa primarului Nicolae Robu.

2. Dl Traian Stoia va respecta pe viitor cu strictețe atribuțiile conferite prin decizii ale primarului, conform fișei postului și organigramei PMT și le va exercita exclusiv în limitele cadrului instituțional.

3. Dl Traian Stoia va înceta orice atac public la adresa primarului Nicolae Robu, precum și atacurile generice, fără nominalizări concrete la adresa angajaților PMT.

4. În replică la punctele 1-3, dl Nicolae Robu va înceta și dânsul orice atac public la adresa viceprimarului Traian Stoia.”

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

Motive a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 13:12 )

Sa-si ceara scuze in genunchi. Nesimtitu

L@ura a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 13:13 )

Sa nu se lase Robu, sa-si ceara scuze Stoia asta pt toate minciunile ce le-a spus despre primar.

Adevarul a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 13:14 )

Asa, asa, foarte bine! Sa-si ceara scuze, macar atata sa faca dupa cat a aruncat cu noroi in domnul primar.

Badboy a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 13:16 )

Pune-l cu botu pe labe pe Stoia, Robule! BRAVOOO! Era cazu

alingorscovoz a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 13:17 )

Acest comunicat este o „invitatie” pt Stoia sa demisioneze , ceea ce cred ca va si face !!!!

kordel a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 13:34 )

Bravo ! Asa si trebuie sa te comporti cu asemnea personaje. Trebuie aplicata regula nr. 1 din armata americana ” NU NEGOCIEM CU TERORISTII” ….sa speram ca Stoia va trage invatamintele necesare din intamplarea asta si va avea macar alta conduita, ptc la indeletniciri mi-e greu sa cred ca va renunta

Proverb sârbesc a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 14:23 )

Rămâne cum am stabilit !

Andrey a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 16:07 )

S-au mai linsitit apele , asta e bine, domnul primar stie cel mai bine ce face, sper sa mearga toate in continuare si sa nu mai vina „furtuna” !!!

Noni a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 16:14 )

Stoia a primit cartonasul galben….

Zgomot si fum a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 18:47 )

La asta cu ” alta data nu mai fac…” numai prostii de pe margine pot pune botul. Pardon, si Robu.

Cica aseara a fost chef mare la hotel, mosu facea flip flapuri :))

soimul banatean a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 20:23 )

mare mizerie in politicia banateana…

iertare a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 20:29 )

pe coji ne nuca si la colt cu babacul! atentie!! vedeti sa-si ia tanakanul-lecitina mosulica stoikka sa nu uite!

Av Obirsanu Carmen a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 20:41 )

Vedeti ?cind s-a dat in vileag mafia din Primarie prin care patrimoniul orasului a ajuns unde a ajuns am inceput sa atacam cu pietre pe cel care a divulgat aceasta coropisnita
Noi romanii nu sintem in stare sa fim uniti atunci cind trebuie sa ne aparam
Primul lucru pe care il facem atunci cind sintem atacati este acela de a ne lovi intre noi.
In acest moment in care am constatat ca din cauza unor membrii ai lumii nterlope din primarie, prefectura,justitie politie tot centrul orasului a fost furat, si acest lucru a fost posibil pentru ca un om indiferent care a fost acela a tipat din primarie ca se incearca a se musamaliza frauda noi ce facem? Iesim si-l lovim pe acest om pentru ca a avut curaj sa ne atentioneze.
Vine atunci primarul si ne promite ca va demola constructiile neautorizate facute in urma cu peste 10 ani de catre un tigan si ca va recupera un debit stabilit prin hotarare judecatoreasca ce dateaza din 2003 de la acelasi tigan.
Si noi credem gogorita.
Unde sint juristii sa spuna ca promisiunea este minciuna ca nici o hotarare nin pretentii si in obligatia a face u poate fi pusa in executare dupa trecerea a 10 ani ?
Unde sint oamenii care din cauza finantatorilor campaniei lui Robu sufera de boli pulmonare. Din cauza fumului toxic de la Continental s-au triplat cazurile de cancer pulmonar si alte afectiuni grave din Timisoara.
Nu putem sa facem pentru citeva momente abstractie de Cristesti? Nici macar atunc cind tiganii ii lovesc pe batrini, falsifica acte ca sa ii scoata afara din casa pe nedrept, iau spitalele?
Dupa ce se va pune ordine fata de infractorii care ne iau centrul orasului prin frauda trebuie sa vedem si ce au facut Cristestii. Dar nu este momentul acum sa ne scindam.
Daca nu stim sa fim uniti la nevoie vom fi loviti din toate partile si ne meritam soarta.

@ Av Obirsanu Carmen a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 22:56 )

Unde a ajuns patrimoniul orasului ???

Cum sa faci abstractie de Cristesti ,care au furat zeci de fabrici totalizand SUTE DE MII de metri patrati de teren in toate zonele orasului ?!?

Cred ca glumiti !

Ce e mai grotesc in cazul Stoica -Cristesti e ca HOTII STRIGA HOTII !

Mariana a spus: (noiembrie 14th, 2013 at 23:55 )

Mai rai decit Cristestii, sint mafiotii imobiliari. Ma refer la cei din primarie, judecatorii , avocati, notari. Ca tiganii nu sint singurii vinovati. Daca legile erau respectate si romanii uniti, nu faceau ce au facut pina acum. De cite ori au amenintat tiganii, ca divulga numele celor platiti de ei? Cred ca de vina sint „tiganii ” cizelati, gen Cojocari, care a fost si este tartorul primariei si pe care Robu l-a luat in brate. Vi se pare normal, cind vicele spune sus si tare ca vrea curatenie la primarie, sa vina Bojin, etc. sa-i inchida gura? Ce putem intelege? Ca nu se va intimpla nimic nici acum? Are mare dreptate av. Obarsanu! Daca nu sintem uniti, ne meritam soarta. Fricosii nu vor vedea raiul! Asta este sigur.

Av Obirsanu Carmen a spus: (noiembrie 15th, 2013 at 00:10 )

Nimeni nu spune sa se faca abstractie de fratii Cristesti. Dar sa nu minimalizam nici ceea ce fac personajele care au distrus tot centrul orasului.
Cred ca in justitie exista atatia magistrati cat sint necesari sa-i sanctioneze pe toti cei care incalca legea.
Din pura curiozitate ia verificati :Primarul a promis ca va pune in executare o hotarare judecatoreasca din 2003 prin care Vladimir Carpaci a fost obligat sa readuca la starea initiala un imobil si sa plateasca o penalizare de 100 lei pe zi De ce nu a cerut executarea silita inca ?Pentru ca hotararea judecatoareasca nu mai este valabila. Dar de ce a trambitat-o? Ca sa ne pacaleasca ! Si atunci cu ce ne ajuta pacaliciul asta in lupta contra fratilor Cristescu?

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara

Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

robu si popoviciu

Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat

Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul

CSM Petrolul Ploieşti a redus din diferenţă în seria decisivă pentru rămânerea în liga de elită la baschet masculin. A fost 83-79 în meciul trei din seria cea mai bună din cinci partide, într-un joc disputat pe teren prahovean. După trei partide Timişoara rămâne în faţă, 2-1 la general. Partida disputată luni seara a fost...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Deznodământul se amână. Timişoara pierde meciul 3 cu Ploieştiul
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Grup infracţional organizat specializat pe droguri tari ca „heroina”, destructurat de oamenii legii din Timiş

Miercuri de dimineaţă, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pun în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș și municipiul București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grup infracţional organizat specializat pe droguri tari ca „heroina”, destructurat de oamenii legii din Timiş
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

pod ISHO

Bulevardul ”ISHO” ar putea să fie deschis în perioada următoare. Podurile peste Bega mai așteaptă

Deși finalizat de o bună perioadă, bulevardul realizat de dezvoltatorul imobiliar care a realizat complexul ISHO, nu este nici acum deschis circulației rutiere. Primăria Timișoara și dezvoltatorul imobiliar tot ”discută” de ceva vreme, dar deschiderea efectivă se amână. Dacă ar fi deschisă circulației, această arteră a decongestiona mult din traficul din zonă, fiind și parte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bulevardul ”ISHO” ar putea să fie deschis în perioada următoare. Podurile peste Bega mai așteaptă

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Deși finalizat de o bună perioadă, bulevardul realizat de dezvoltatorul imobiliar care a realizat complexul ISHO, nu este nici acum deschis circulației rutiere. Primăria Timișoara și dezvoltatorul imobiliar tot ”discută” de ceva vreme, dar deschiderea efectivă se amână. Dacă ar fi deschisă circulației, această arteră a decongestiona mult din traficul din zonă, fiind și parte...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Bulevardul ”ISHO” ar putea să fie deschis în perioada următoare. Podurile peste Bega mai așteaptă
Miercuri de dimineaţă, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timișoara, pun în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, în județul Timiș și municipiul București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc. Din cercetări a reieșit...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grup infracţional organizat specializat pe droguri tari ca „heroina”, destructurat de oamenii legii din Timiş
Aprilie este o lună aglomerată pentru grădinarii harnici, în care se pot realiza multe lucrări de întreținere și de plantare în grădină. Specialiştii de la SC Horticultura oferă câteva sfaturi pentru îngrijirea grădinii în această lună. Principalele lucrări în grădină din această lună sunt: Se aplică tratamente fitosanitare. Se plantează arbori și arbuști. Se continuă...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sfaturi de la specialiştii Horticultura pentru îngrijirea grădinii în luna aprilie
Fostul secretar general al PNL Timiş, Alin Popoviciu a fost reprimit în PNL, cu braţele deschise. Popoviciu este considerat un apropiat al actualului preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga. În schimb, Cătălin Iapă, yesman-ul fostului preşedinte al PNL Timiş, Nicolae Robu, a fost refuzat. De asemenea, au fost respinse şi adeziunile de reintegrare în...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Popoviciu, reprimit în PNL. Cătălin Iapă, omul lui Nicolae Robu, refuzat
Specialişti aşteptaţi la un eveniment de tradiţe organizat sub egida UPT. Asociația de Sudură din România, în colaborare cu Universitatea Politehnica Timișoara, Academia de Științe Tehnice din România, Filiala Timișoara și Sucursala ASR Timișoara organizează, în zilele de 18-19 aprilie 2024, la Facultatea de Mecanică a UPT (Bd. Mihai Viteazu nr. 1), Conferința „SUDURA 2024”,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Eveniment ce aduce aminte de o tradiţie politehnică importantă, sudura
Școala generală nr. 1 din Timișoara, situată în Fabric, va fi transformată în școală verde inteligentă. Atingerea acestui deziderat va mai dura, deocamdată primăria a anunțat că va lansa licitația pentru găsirea unei firme care să se ocupe de proiectare și execuție. Investiția este finanțată din fonduri PNRR pe care Primăria Timișoara le-a atras anul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se lansează licitația pentru reabilitarea celei mai vechi școli generale din Timișoara
Titu Bojin nu mai candidează pentru preşedinţia CJ Timiş. S-o fi săturat şi el, după ce la ultimele alegeri locale a obţinut doar 4,06, pe atunci candidând pentru ALDE. Acum e lider judeţean al PUSL, partidul fondat şi controlat de fostul turnător la securitate Dan Voiculescu. Zilele trecute, Bojin a anunţat că PUSL nu va...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (2). Timişul are o nouă „echipă câştigătoare”: Piedone-Bojin. Secta „Robiştilor” promovează unul dintre cele mai insalubre personaje din spaţiul public
Top