Ostaficiuc si-a cedat scaunul de presedinte al PDL Timis

Ședință cu scântei la ultima întrunire a Biroului Județean al PDL Timiș. Vremurile când Constantin Ostaficiuc, zis „Brandul”, conducea filiala fără ca nimeni să nu scoată nici cel mai mic zgomot au cam apus. Degringolada tot mai mare din filială a condus și la tot mai multe critici din interior împotriva „Brandului”.

Nu mai e un secret că deputatul Alin Popoviciu se prezintă pe unde apucă drept adevăratul președinte al PDL Timiș. Vineri însă, Constantin Ostaficiuc a fost criticat la scenă deschisă de primarul orașului Sânnicolau Mare, Dănuț Groza. El i-a reproșat în termeni foarte vehemenți rezultatele de la alegerile parlamentare, dar și lipsa de reacție împotriva primarilor trădători. Asta, după ce Ostaficiuc a cerut o situație a modului în care s-au implicat edilii PDL în alegerile parlamentare, fiind cunoscut faptul că unii au făcut campanie pe față candidaților USL.

„Ne-am pus și rău cu unii primari și nici nu se face nimic cu ei”, a sărit Groza. Unii dintre spectatori susțin că în spatele atacurilor lui Groza ar fi stat chiar Popoviciu. Încolțit și criticat minute în șir, Ostaficiuc a răbufnit la un moment dat. „Vreți scaunul meu, luați-l atunci!”, a strigat „Brandul”, ridicându-se de pe scaunul de la prezidiu și oferindu-l celor din sală. Pe moment, nimeni nu l-a luat însă…

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

28 comentarii pentru acest articol

costel a spus: (februarie 18th, 2013 at 15:34 )

nu vad stirea..din pacate..

A - HAAA a spus: (februarie 18th, 2013 at 16:19 )

bey, pey „BRANDUL” era NUMAI si NUMAI datorita LUI POLI (caci poza in MARE POILIST…), dar cand „a dat cu mucii-n fasole” si s-a dat pe fata CA NU E POLIST, a ajuns IMEDIAT ce a fost = ZERO BARAT !

anonim a spus: (februarie 18th, 2013 at 16:54 )

nu stiu daca e adevarat, sau e o stire pe surse…dar daca este adevarat, atunci groza, popoviciu si roman uita de unde au plecat, cine au fost si datorita cui sunt cine sunt azi! mai ales popoviciu

istoria... a spus: (februarie 18th, 2013 at 17:48 )

…se pare ca isi spune cuvantul!!! popo-viciu sta pregatit cu cutitul strans in pumn sa-l infiga in spatele celui ce i-a dat sa manance!!

@anonim a spus: (februarie 18th, 2013 at 18:56 )

Ok anonim dar sa nu uiti ca si Costi a fost lansat de cineva….(din pacate a pierdut un prieten adevarat). In urma cu vreo 10 – 12 ani era un no name si… (cauta pe net cum a ajuns Ostaficiuc un mare presedinte ).

cristache a spus: (februarie 18th, 2013 at 19:05 )

credeti ca popoviciu e in stare sa conduca si altceva in afara de mertzanu` lui de 100 de mii? sa fim seriosi…

@@anonim a spus: (februarie 18th, 2013 at 19:10 )

vezi tu…ostaficiuc cand s-a impus ca presedinte in locul lui borza, a facuto pt ca stia ca borza nu joaca corect…lucru dovedit de vremurile de acum…borza e ..suflatorul de la urechea lui robu…;)

mircea a spus: (februarie 18th, 2013 at 19:14 )

no ca a aparut si groza in fata! nimeni nu spune ca nu e un bun primar…dar asta nu inseamna ca trebuie sa fi si un bun politician…sa isi vada de orasul lui si sa nu uite cat l-a ajutat ostaficiuc…mai ales asta sa nu uite

bojin a spus: (februarie 18th, 2013 at 19:19 )

hai ma sa fim seriosi…asta e stire lansata de …”bucataria psd” ca nu-i pot spune „laborator de creatie si inovatie”..ca sa ascunda sub presh ce se ascunde in latrina lor, arunca mingea dincolo de gard…si asta se intampla tocmai din cauza luptei interne dintre ciobanu si bojin

Jean a spus: (februarie 18th, 2013 at 19:45 )

Ce e cu articolul asta de 2 lei?Si bineinteles e semnat „redactia debanat”.Sau cine stie…poate a fost invitata la sedinta toata redactia.

viciu viciu popoviciu a spus: (februarie 18th, 2013 at 20:27 )

nu-s fan pdl sau costi cu scheletii lui, dar daca e sa compari doi oameni, unu popo-viciu si unul „brandu costi”, fara sa astept vreo indicatie as alege costi…macar pt felul in care gandeste..ca de vrajitoare suntem satui da?

hahaha a spus: (februarie 18th, 2013 at 20:30 )

groza crede ca ceea ce face el la sanicolau se compara cu ceea ce trebuie facut intro filiala judeteana? o fi el primar de primar, dar ostaficiuc a fost sef peste 99 de primari! deci nu are rost sa mai discutam! sa isi vada de aranca lui ca pute

Paul a spus: (februarie 18th, 2013 at 20:54 )

Eu cred ca groza e un primar bun si iubit dar totusi,de acolo pana la a face politica la nivel de judet si de a cere explicatii e cam mult.Dar cum se intampla de obicei,multi incearca sa isi depaseasca conditia fara a fi cazul

Adrian a spus: (februarie 18th, 2013 at 21:02 )

Nu cred ca popoviciu il va face pe la spate pe ostaficiuc.Ca daca nu il promova cel din urma mentionat,cred ca nici la televizor nu avea ocazia sa vada politiceni.Ca daca tot e sa fim sinceri….nu il prea recomanda nimic acolo sus….

sorin a spus: (februarie 18th, 2013 at 21:11 )

fiecare pasa pe limba ei piere!!!! ostaficiuk tata ti-a venit randu!!! asa ai facut tu cu Borza gunoiule iar Popoviciu este creatia ta …doi oameni de nimic!!!

Rares a spus: (februarie 18th, 2013 at 21:19 )

Tipic romanesc,cand e la colt cel care te-a facut mare,sari si ii dai in cap,ca doar tu esti mare acum.Dar „Alin file de poveste” uita ca trebuie mai multi neuroni sa conduci o filiala judeteana

Gabi a spus: (februarie 18th, 2013 at 21:51 )

Sunt convins ca si cand va ceda scaunul de presedinte,Ostaficiuc nu cred ca poate face greseala sa dea partidul pe mana mascariciului ala.

@@@anonim a spus: (februarie 18th, 2013 at 22:31 )

Auzi tu … esti mama omida 10% DNA 10%

pt.anonim a spus: (februarie 18th, 2013 at 22:37 )

bai cocostarc 10% tot timpu ai fost un anonim sansa ta a fost Bleaga ca te-a facut om dar tu i-ai tras-o la alegeri marele presedinte!

@pt.anonim a spus: (februarie 18th, 2013 at 23:04 )

Costi toti stim ca esti un mincinos dar recunoaste ca te cheama:ANONIM frumos nume, sa-ti faci buletin di Moldova : My name is Costi 10% Anonimus si sa te muti acolo.Un sfat prietenesc la cat de catea ai fost, toti de la mititica vor sa fie colega cu tine „paduche mic ce esti”.Ti pup costi!

Bya a spus: (februarie 19th, 2013 at 00:41 )

Ma apuca rasul cand citeac asemenea stiri „pe surse” :)). Costi nu pleaca niciunde….si cand va veni vremea sa plece, daca ramane POPO-VICIU la carma Timisului se va duce DRACULUI toata organizatia de judet. Trist ca dintr-un partid mare or sa ajunga si ei ca PNŢ-ul. Hai POPO stim ca poti!!!!

munteanu ioan a spus: (februarie 19th, 2013 at 10:30 )

Cum sa-i penalizeze pe primarii tradatori,ca tocmai acest mare TRADATOR a tras cu USL la alegerile parlamentare din Decembrie 2012,un exemplu este colegiul D-lui Profesor Tabara ,unde acest mare BANDIT nici nu a pus piciorul in timpul campaniei electorale,si atunci ce sa mai discutam de campania facuta de acest mare FATARNIC care a mers pe burta in campanie pt a-i face loc USL in Timis,si pe deasupra este si mare prieten cu Dl Bojin.Acestea sunt rezultatele obtinute in Timis de acest mare ,,BRAND,,.Esti o rusine pt judetul Timis,pleaca din acest partid ca ,cu tine va dispare foarte repede de pe harta politica.

Un PDL-ist a spus: (februarie 19th, 2013 at 11:33 )

Tragedia PDL Timis este ca n-are nici măcar un om de valoare in filiala,care sa poată prelua organizația,sa o curete de impostori si corupți,sa caute figuri noi,viabile,care sa schimbe ceva in strategia partidului pe plan local. Timisoara,după 20 de ani,s-a infestat din nou cu microbul roșu,iar singura forța ,cu potențial ,de dreapta dispare datorită unor indivizi ca si Ostaficiuc,POPOVICIU,Ciuhandu,Samartinean s.a. RUSINE !!!!

munteanu ioan si un pdl-ist a spus: (februarie 19th, 2013 at 13:47 )

esti un frustrat probabil lingaul sef de pe langa casa lui cristinel dugu, si spun asta pt ca cristinel aka dumbo de bega nu e in stare sa scrie asa de elevat..

pt un pdl-ist a spus: (februarie 19th, 2013 at 13:51 )

mai dar cate lucruri stii tu mai! nu stiu de ce nu candidezi tu pt sefia pdl timis…avem nevoie de oameni de genul care sa ne conduca cu mana de fier! culmea e ca pana acum nu ai aparut…din ce cauza oare??
ps…sper ca ai prins retorica…nu stiu daca te duce capul, dar eu totusi sper…

Flavius a spus: (februarie 19th, 2013 at 17:00 )

Vad ca Popoviciu si Roman stau la panda,cu Groza microfon.Pai daca Ostaficiuc a pierdut alegerile rusinos,ei ce au facut?unu vreo 15%,celalalt 20% si e parlamentar la mila redistribuirilor.Si Din postura asta se vor ei mari sefi?

Fumigena a spus: (februarie 19th, 2013 at 18:44 )

Intoxicare de presa pe filiera Bojin.Probabil tractoristul se teme sa nu iasa la iveala meciul sau cu Ciobanu,ca daca se apuca vamesul sa turuie despre toate mizerile,nu il vad bine pe Bojin.

Pufulet a spus: (februarie 19th, 2013 at 23:45 )

Sper sa fie ARESTAT pe 05.04.2013 !!!Merita sa stea vreo 7 ani prin bulau,vezi afacerea PENCOOP !?!pusa la cale cu ajutorul notarilor si a unor judecatori !!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Scandalul din PNL Timiș, departe de a se fi încheiat. Nicolae Ciucă, la sediul filialei județene/FOTO

Lucrurile încep să se precipite din nou la nivelul PNL Timiș. Vineri dimineața, la inaugurarea noului terminal plecări externe de la Aeroportul Internațional Timișoara, președintele partidului, Nicolae Ciucă a fost întâmpinat de un grup de tineri liberali, care au protestat împotriva acordului cu PSD și a obligării susținerii lui Alfred Simonis pentru postul de șef...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Scandalul din PNL Timiș, departe de a se fi încheiat. Nicolae Ciucă, la sediul filialei județene/FOTO
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 13 – 23 octombrie, o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză, de vizitare a Canton Import & Export Fair, ediția 136/ faza I.  Târgul de la Canton sau Târgul de Import și Export, este cel mai vechi și cel mai mare târg comercial din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Lucrurile încep să se precipite din nou la nivelul PNL Timiș. Vineri dimineața, la inaugurarea noului terminal plecări externe de la Aeroportul Internațional Timișoara, președintele partidului, Nicolae Ciucă a fost întâmpinat de un grup de tineri liberali, care au protestat împotriva acordului cu PSD și a obligării susținerii lui Alfred Simonis pentru postul de șef...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Scandalul din PNL Timiș, departe de a se fi încheiat. Nicolae Ciucă, la sediul filialei județene/FOTO
În ziua deschiderii noului terminal internațional al Aeroportului din Timișoara, un număr semnificativ de susținători ai lui Alin Nica, fostul lider al PNL Timiș, au organizat un protest pentru a-și exprima nemulțumirea față de preluarea controlului filialei locale a PNL de către PSD, sub îndrumarea centrală a partidului din București. La evenimentul care a marcat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protest în fața Aeroportului: Simpatizanții lui Alin Nica se opun alianței PNL-PSD în Timiș
La Timișoara s-a inaugurat vineri noul terminal plecări externe din cadrul Aeroportului Internațional Traian Vuia Timișoara, care devine cel mai modern aeroport din țară. Investiție cu fonduri europene, aceasta marchează intrarea României în Schengen cu transporturile aeriene și maritime.  La eveniment au participat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, Marcel Ciolacu, primul ministru, Nicolae Ciucă, șeful Senatului,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Moment istoric la Timișoara. A fost inaugurat noul terminal de plecări externe de la Aeroport, eveniment care a marcat intrarea României în Spațiul Schengen/VIDEO
Ținând cont de temperaturile diurne exterioare, prognozate pentru perioada imediat următoare, ridicate, ziua, și ceva mai scăzute, pe timpul nopții, Colterm anunță că  modifică parametrii de furnizare a încălzirii, pe rețeaua secundară de termoficare. Astfel, începând de astăzi, 29 martie 2024, se  reduc parametrii de furnizare a energiei termice, de la 40 la 37 de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Colterm reduce parametrii de furnizare a încălzirii
Una dintre cele valoroase piese din colecția armelor albe expusă de Muzeul Naţional al Banatului este sabia familiei nobiliare Osztoics. Aceasta face parte din expoziția temporară „𝐎𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞. 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞. 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐞. 𝐀𝐫𝐦𝐞 𝐚𝐥𝐛𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢„, aflată în mansarda B1 a muzeului. Expoziţia poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sabia familiei nobiliare Osztoics de Șemlacu Mare și Șemlacu Mic în expoziţia temporară de arme albe a Muzeului Banatului
Candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a pierdut sprijinul tinerilor liberali, după ce a avut o ceartă monstuoasă cu aceştia. Robu le-a reproşat tinerilor că îl înregistrează atunci când aceştia l-au întrebat cu cine să voteze la preşedinţia CJ Timiş, respectiv cu Alfred Simonis sau cu Alin Nica. Azi e nouă şedinţă la PNL...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari
Joi seara, în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara a avut loc evenimentul de decernare a Ordinului Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler, distincție conferită de Președintele României, Klaus Iohannis, directorului general al Teatrului Național, Ada Hausvater, și înmânată de ministrul Culturii, Raluca Turcan. Decretul nr. 55 din 15 ianuarie 2024,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Distincţie importantă primită de directorul general al Teatrului Național Timişoara, Ada Hausvater
Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un patrimoniu viu și prețios din întreg teritoriul județului Timiș. Sute de participanți: dansatori, soliști vocali și instrumentiști, grupuri, formații și ansambluri folclorice, tarafuri, meșteșugari,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii
Lucrările de întreținere derulate de Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, desfășurate pe Centura Timișoarei, continuă. Se va lucra în continuare la pasajul CFR DRDP Timișoara a anunțat că lucrările la podul peste canalul Behela de pe centura Timișoara Nord s-au finalizat. Acum, echipele antreprenorului care realizează lucrarea s-au mutat pentru lucrări similare la dispozitivele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările pe Centura Nord continuă, la pasajul CFR/FOTO
Top