O gluma proasta: Ghita Ciobanu a salvat spitalul de copii

Guvernul a alocat cinci milioane de lei pentru spitalul de copii din Timișoara. În acest sens a fost făcut și un amendament care a trecut prin comisiile reunite de buget-finanțe ale Senatului și Camerei Deputaților. Culmea este că, deși spitalul de copii a fost tema centrală a campaniei lui Sorin Grindeanu, un alt deputat, traseistul Ghiță Ciobanu, și-a arogat meritele pentru alocarea banilor.

Banii erau rezervați deja în bugetul Ministerului Dezvoltării, dar nu aveau o fișă separată, lucru care a fost corectat vineri cu acest amendament. Nu e un secret pentru că de acest proiect s-a ocupat deputatul PSD Sorin Grindeanu, spitalul de copii fiind și o miză electorală pentru el. Tot el a discutat cu premierul Victor Ponta pentru alocarea banilor, legătura dintre cei doi fiind de notorietate. De fapt, cel puțin până acum, spitalul de copii este singurul obiectiv din Timișoara prins în bugetul din acest an, în pofida declarațiilor optimiste ale primarului Nicolae Robu, potrivit cărora mai multe proiecte vor fi finanțate.

Culmea tupeului, din această reușită a încercat să se înfrupte fostul vameș Gheorghe Ciobanu, ajuns, printr-un accident al naturii, deputat PSD de Timiș. El a sunat pe cine mai are timp să-l bage în seamă, asumându-și într-o manieră absolut grotescă finanțarea obiectivului.

Deși face parte din Comisia de buget-finanțe, Ghiță Ciobanu nici măcar n-a citit amendamentul respectiv, de acest lucru ocupându-se deputatul PSD de Vâlcea, Vasile Bleotu. Mai mult, Ciobanu s-a lăudat că a salvat onoarea USL Timiș cu obținerea acestor bani. Dacă însă onoarea USL a ajuns să fie reperată de fostul vameș, mai bine ar sta cu ea nereperată…

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

24 comentarii pentru acest articol

Mishu a spus: (februarie 2nd, 2013 at 12:19 )

Bravo Domnule deputat Ciobanu! Rusine Iuliei Avram pentru subiectivismul si maniera „groteasca” in care scrie!

Ioan a spus: (februarie 2nd, 2013 at 12:20 )

Felicitari domnului Ciobanu pentru activitatea din Parlament si pentru ca ii pasa, pacat insa ca presa interpreteaza astfel! Sunt mandru de domnul deputat

Stefan a spus: (februarie 2nd, 2013 at 12:31 )

Cand nu aveti ce face scrieti despre un om care n-are nici o vina… Sa va fie rusine, jurnalisti de nimic ce sunteti !!:)

tauru a spus: (februarie 2nd, 2013 at 12:32 )

in primul rand, un mod grosolan si mizerabil de a face presa din partea acestei domnitecu atacuri bazate pe un limbaj de strada. Groetesc mi se pare comportamentul si felul de a scrie al nesimtitei asteia, rusine!!!! Bine ca se implica omu si face ceva

Amy a spus: (februarie 2nd, 2013 at 12:36 )

Inainte sa vorbiti ar fi mai bine sa va documentati.Domnul Ciobanu nu a ajuns printr-un accident deputat PSD, el este un om de valoare care a stiut sa isi aduca aproape oamenii, sa le castige respectul si sa fie alaturi de ei.
Cat despre Spitalul de Copii, sunt sigura ca domnul deputat nu a luat asupra lui meritul pentru acest proiect!

Ana a spus: (februarie 2nd, 2013 at 12:43 )

Oare jurnalistii astia nu au auzit de canoanele jurnalismului????Cum e posibil sa scri asa despre un om care face treaba????RUSINEEEE! BRAVO CIOBANU!!!!!

Marinel a spus: (februarie 2nd, 2013 at 12:44 )

Sunt mandru ca l-am ales pe Ciobanu deputat

Dumitrescu a spus: (februarie 2nd, 2013 at 12:49 )

Domnul Gheorge Ciobanu este un om, un deputat al faptelor si voi va luati de un asemenea om? Rusine!

Ade a spus: (februarie 2nd, 2013 at 13:05 )

Presa din ziua de azi nu mai are rusine !Interpreteaza cum vor ei. Cum poti sa spui asa ceva despre un om ca si Gheorghe Ciobanu? Ciobanu e deputatul faptelor si nu al vorbelor(ca si altii) !!! RUSINE !!! RUSINE !!!

MC a spus: (februarie 2nd, 2013 at 13:12 )

Presa mocirloasa,rusine,! Gheorghe Ciobanu este DEPUTATUL FAPTELOR!

carina a spus: (februarie 2nd, 2013 at 13:14 )

dumnezeule, vad ca acelasi om se semneaza in mai multe feluri si isi roteste limbuta in fundul vamesului. le doresc copiilor vostri sa le dea dumnezeu parte doar de oameni ca ciobanu in viata.

MC a spus: (februarie 2nd, 2013 at 13:24 )

Se pare ca acest articol este pus la pastrare inca din campania electorala si nu a mai fost publicat ,iar azi fiind o zi moarta din pct de vedere al evenimentelor,redactorul si-a scos o conserva…jenibil,romanesc .Ziar de cacealma!

lofos a spus: (februarie 2nd, 2013 at 13:30 )

nici nu ai la ce sa te astepti de la un asemenea personaj alunecos. da-i prostului putere si vezi ce se intampla. pana la urma grindeanu a fost executat de un prieten.

lidia a spus: (februarie 2nd, 2013 at 13:45 )

ciobanu este cea mai proasta gluma in materie de politicieni. un oligofren catarat pe culmile politicii. hotia o are in sange inca de cand activa ca vames. e ceva normal pentru el sa fure, sa pacaleasca, sa nu se tina de cuvant. astea sunt calitatile lui.

munteanu ioan a spus: (februarie 2nd, 2013 at 13:48 )

Bai comentatorilor ,sa va spun cine este acest CIOBANU,in primul rand este cel mai mare traseist politic al ultimilor ani nu a mai fost bine in PDL,hop am trecut si eu la PSD sa prind un loc cald in parlament,CIOBANU ESTE CAPUL NR 1 IN TRAFICUL CU TIGARETE DIN VAMELE DIN VESTUL TARII ,pentru acest infractor lucreaza toti traficantii de tigarete din Timis,cand unii trceau tigari cu pachetele ,CIOBANU trecea cu tirul,acesta este acest PRODUCATOR SI SPAGAR CIOBANU.Rusine cu asa deputati ce ne reprezinta pe noi cetatenii.

vasi a spus: (februarie 2nd, 2013 at 14:08 )

numai in romania un penal ca ciobanu poate sa ajunga atat de sus in politica. dar nici grindeanu nu are voie sa se planga, doar se stie bine cu ciobanu. cand s-a inscris ciobanu in psd imi aduc aminte ca grindeanu l-a adus aici pe ponta. cam asta e nivelul politicii romanesti.

draga iulia a spus: (februarie 2nd, 2013 at 14:14 )

din articolul tau reiese un singur lucru..ca grindeanu e disperat si simte cutitul care ii va intra curand in spate…da domnilor…grindeanu e atat de disperat incat isi suna duduia din presa in miez de noapte ca sa fabrice urgent un articol care sa dea bine chipurile pt el si naspa rau pt ciobanu…si mai reiese ceva…daca nu ciobanu a citit amendamentul in comisie inseamna ca pacaliciu de popoviciu a facut cu iesirea lui de joi ceva valva pe langa ponta care siiigur nu are chef de tavaleala prin noroi acasa la tata socru…

@draga iulia a spus: (februarie 2nd, 2013 at 14:29 )

cred ca vorbim aici de supararea lui grindeanu, care ar fi intemeiata daca nu am cunoaste trecutul lui alaturi de don ciobanu. si mai vorbim de un caracter infect si un politician minuscul, adica despre ciobanu, a carui sira a spinarii nu mai sta la orizontala de zeci de ani.

Mishu a spus: (februarie 2nd, 2013 at 14:59 )

Sorin si Ghita sunt colegi de banca in Camera derutatilor. hahahaha… si au fost parteneri de afaceri.

Nini a spus: (februarie 2nd, 2013 at 15:28 )

Ce bine sta domnul Ciobanu cu banu, dupa atatea comentarii lingusitoare se vede ca are postaci multi.

Stely a spus: (februarie 2nd, 2013 at 18:02 )

Rusine sa va fie ca va luati de un OM care ajuta Oamenii!!!

? a spus: (februarie 2nd, 2013 at 18:10 )

intrebarea e…ce urmareste ciobanu?

papadopulos a spus: (februarie 2nd, 2013 at 19:14 )

asa e cand ti-l bagi pe dracu-n casa. isi merita soarta grindeanu pentru ca a e unul din cei care a sustinut transferul vaemesului ordinar la psd. lamentarile astea isi aveau rostul daca grindeanu se opunea venirii lui cipbanu ciolanu in psd.

Cineva din sistem a spus: (februarie 3rd, 2013 at 10:00 )

Dacă după 2008 am avut revolutia portocalie,azi ,din păcate,asistam la revolutia vamesilor,cel puțin in jud Timis. Din toți managerii de valoare din oraș,omul in care mulți timișoreni si-au pus mari speranțe, salvatorul vopsit in papagal ,Robu,a ales …bineinteles, tot un vames ,ptr calitati doar de d-sa stiute,de unii dintre noi doar banuite ….!!!! Ce sa mai vorbim atunci de „omul ptr oameni „!!!??? Oare cei care îl apreciază in comentariile de mai sus au habar ,măcar in proporție de 10/100, de sumele vehiculate de acest sforar !!?? N-ați stat oameni buni probabil niciodată la coada ,la intrare sau ieșire din tara,într-un punct vamal condus de acest necioplit !!??? Ați fii vorbit altfel despre el astăzi !! Poate unii nu știți,dar spagarul asta si-a construit din salariu un hotel pe str Brediceanu,Delpack. As vrea sa reușiți aceasta performanța toți cei care il onorati cu atâta încredere !!! Aveți oare habar ce taxe se strangeau pe vremea acestui odios ???!!! Când l-am văzut vineri,in comisia de buget-finanțe,râdea tot timpul ca vitelul la poarta noua !! După câteva ore a anunțat triumfator ca el a rezolvat finanțarea spitalului !!!?? Ha-ha-ha !!! El , in istoria sa de vames,nu știe decât linia bugetară a ADUNĂRII !!! Adica,de ex. : o aprobare nescrisa de la Buc a unui șef din sistem,adica sistemul vamal ,al poliției de frontiera,etc.,ptr trecerea ilegală a unui tir de țigări costa …x EUR. Ciobanu dublează suma,ca doar 50/100 era si partea lui,si o impune celorlalti vamesi ,care trebuiau sa asigure succesul operatiunii. Aceștia ,la rândul lor, strangeau de la carausii de țigări din vama ,o suma acoperitoare si ptr ei -vezi dezvaluirile din dosarele Moravita si celelalte vami controlate in 2010-2011, Cam aceste linii bugetare le cunoaște „omul ptr oameni”.!!! De moralitatea personajului nu mai are rost sa comentez ,oricum nevertebratu ‘ nu are aceste notiuni in vocabular. RUSINE !!!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene

Visul luptei pentru titlu s-a încheiat prea repede pentru CSM Lugoj, care deşi a avut parte de un sezon regular foarte bun nu a putut trece de primul tur din play-off. CSO Voluntari 2005 s-a impus astfel cu 2-0 la general în duelul cu CSM Lugoj, după 3-1 în deplasare şi 3-0 (25-23, 26-24, 25-12)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
După ce a promovat în rândul persoanelor fizice posibilitatea de plată a dărilor către municipalitate prin sistemul online, Primăria Timișoara lansează o secțiune nouă în cadrul Portalului Unic pentru plata impozitelor persoanelor juridice. Companiile au acum opțiunea de a adăuga „Entități juridice” pe Cont , iar astfel își pot achita rapid și sigur impozitele locale....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Firmele își pot plăti dările către Primăria Timișoara prin intermediul Portalului Unic
Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
Dorința administrației orașului, de a demara operațiunile pentru ridicarea unui nou spital municipal, a făcut joi primul pas spre realizare. Deocamdată vorbim despre hârtii, nu despre demararea unei licitații pentru construire, primarul Dominic Fritz a semnat acordul de colaborare cu IFC, divizie a Băncii Mondiale, instituție care va realiza un prim studiu de prefezabilitate referitor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara a semnat cu IFC contractul pentru realizarea studiului de prefezabilitate pentru ridicarea unui nou spital municipal
Universitatea Politehnica Timișoara a dat startul campaniei de admitere pe noul an educaţional 2024/2025. În acest context sunt în derulare o serie de activități: caravana UPT prezintă oferta educațională în liceele din jumătatea de vest a țării; meditațiile gratuite la matematică, informatică, chimie, desen, vin în sprijinul elevilor atât pentru examenul de bacalaureat, cât și...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Start campanie de admitere la UPT
O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
Top