Nationalistii Autonomi: Premiile pentru femeile rome sterilizate nu sunt ilegale!

Naționaliștii Autonomi vorbesc, pentru prima dată, despre campania prin care oferă bani femeilor rome sterilizate. Ei sunt convinși că nu încalcă legea și explică de unde provin sumele pe care le pun la bătaie.

Naționaliștii Autonomi Timișoara (NAT88), organizație al cărei număr de membri este confidențial, oferă, în această perioadă, 300 de lei fiecărei femei de etnie romă care dovedește cu un act medical că a fost sterilizată în 2013. Sub acoperirea anonimatului, unul dintre membrii grupării a acceptat să vorbească despre campanie. Conform acestuia, o astfel de „premiere” este perfect legală. „Am consultat un avocat, pentru a nu încălca legea. Juridic, suntem acoperiți în totalitate. Premiem femeile țigănci care au făcut deja o sterilizare voluntară, nu le impunem nimic. Ar trebui să se simtă, eventual, discriminate femeile nețigănci, pentru că nu primesc și ele o asemenea recompensă”, afirmă reprezentantul NAT88.

„Suntem o grupare naționalistă care caută soluții la problemele cu care se confruntă națiunea română. Una dintre ele este complicitatea reprezentanților autorității locale și de stat cu clanurile infracționale țigănești. Trăim într-un climat nesigur, din cauza infracționalității violente a clanurilor țigănești.

Sunt ani de când sesizările și plângerile penale ale țintelor mafiei țigănești sunt nesoluționate, încurajând acțiunile antisociale ale infractorilor țigani. Suntem agresați din pragul ușii casei, la semafor, pe stradă, la școală. Nu mai avem un loc liniștit. Gestul nostru e un strigăt de alarmă”, a mai spus dintre Naționaliștii Autonomi. Banii pe care care gruparea îi oferă provin de la un părinte al cărui fiu a fost desfigurat în bătaie de o bandă de infractori romi, pentru că nu s-a lăsat tâlhărit.

De cealaltă parte, a apărut și reacția Centrului Romilor pentru Intervenție Socială și Studii – Romani CRISS. „Sterilizarea femeilor aparținând unui grup etnic, indiferent de modul în care se promovează acest demers, constituie un atentat grav atât la adresa membrilor grupului în cauză, precum și la adresa societății în ansamblul său”, au declarat reprezentanții Romani CRISS.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

15 comentarii pentru acest articol

banatan a spus: (ianuarie 10th, 2013 at 17:23 )

Cotizez si eu acestui scop atat de nobil.Am ajuns sa fim sufocati de tiganism. Au infestat totul, au mituit , au corupt au murdarit.

Sa facem curatenie.

Madalin Voicu a spus: (ianuarie 10th, 2013 at 17:46 )

Bine ca n-a fost initiativa asta inante de-a ma naste tiganca de mama-mea. Ea punea botul la banii astia!

@Mandolin Voicu a spus: (ianuarie 10th, 2013 at 18:06 )

mama era romanca, tata era……………violonist…..

Anda a spus: (ianuarie 10th, 2013 at 18:33 )

3 milioane nu inseamna nimic pe langa banii pe care ii primesc mamele de la stat pentru copil, plus cat produce puradelul daca e scos la cersit+furat. Probabil ca tigancile le vor rade in fata la auzul sumei.

f a spus: (ianuarie 10th, 2013 at 19:30 )

oare a venit vre-o tiganca sa revendice banii ,cu ceferticatul medical in mana ?????

Mendelin a spus: (ianuarie 10th, 2013 at 20:02 )

Isterice organizatiile de tigani. Nu poti spune nimic ca iti sar in cap, imediat vorbesc despre discriinare si te ameninta cu amenzi sau chiar inchisoare. Ar trebui verificate sursele lor de finantare si cum toaca banii d ela buget.

bubu a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 07:27 )

Propun mărirea sumei la 500 lei şi extinderea iniţiativei în toate oraşele ţării dar şi în mediul rural. Sponsori se vor găsi din plin! Felicitări – foarte bună iniţiativă!

Scufita Rosie a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 11:02 )

Propun acordarea acestei prime si pentru femeile din Noua Dreapta sau sustinatoare care aduc certificatul… Si pentru membrii din noua dreapta care vin cu certificat de castrare!

Excelenta miscare a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 11:54 )

E vremea sa ne trezim caci am dormit destul. Sa ajuns la o degradare gigantica a intregi societati din cauza unei etni ce nu are nimic in comun cu poporul, roman, cu cultura noastra. Trebuiesc luate masuri urgente si cum alesi nu au interes, noi totii trebuie sa luam masuri.

BEAR a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 11:57 )

Aceasta etnie ar trebui pur si simplu desfiintata,exterminata[la propriu].Sper ca intr-o zi ne vom destepta si noi Romanii.A-ti mai auzit prin Marea Britanie de Tiganoi ?Ce credeti ca s-a intamplat cu ei?Trebuie actionat in liniste,dar extrem de dur.

BEAR a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 12:02 )

Tu,scufita rosie tineti gura aia imputita.Habar n-ai ce vorbesti,daca nu cumva esti vreo curva de piranda soposa.La fabrica de sapun cu toti taganoii

Daniel a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 13:48 )

Se scandalizeaza tiganii degeaba. Adevarat, este bine alcatuit mesajul ala ca sa nu incalce legea. Stiu asta pentru ca sunt jurist si legal nu ai ce sa le faci. Au postat un anunt care premiaza retroactiv femeile care (asa cum se spune) au facut deja aceasta operatie (iar montarea unui sterilet nu este permanenta, cand vor ele il scot). Ele deja au fost la medic, trec pe la baietii astia (care, dupa parerea mea au facut o campanie tocmai pentru a atrage atentia asupra fenomenului infractional juvenil din mediul romilor). Oferta nu poate fi considerata serioasa din mai multe motive: suma este derizorie, mai mult costa operatia propriu zisa, deci sanse zero sa vina cineva. Cate tiganci sau netiganci au fugit in 5-6 zile de dupa revelion sa se isi puna sterilet? La dracu, niciuna, evident. Astia de la Romani Criss iar se fac de ras.

NICK BV... a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 14:43 )

Adevarul este ca trebuie facut ceva cu spurcaciunile astea are pur si simplu ne infesteaza strazile,vietile si tara. Nu se mai poate trai cu asemenea specimene pt ca in afara de un borat sau doi care fac exceptie,marea majoritate a acestor lichele doar fura ,cersesc ,violeaza si dau in cap. Altceva nu stiu sa faca asa ca noi nu mai putem tolera nicio etnie din tara noastra care nu ne respecta pe noi si tara noastra.Bravo celor care au avut aceasta initiativa.In Timisoara se pare ca tiganii jegosi fac tot ceea ce vor…nu se poate asa ceva.Trebuiesc drastic pedepsite aceste jeguri.

Romani Criss sa fie scoasa in afara legii! a spus: (ianuarie 11th, 2013 at 19:21 )

Propun ca Romani Criss sa fie scoasa in afara legii pentru ca:
-Toaca aiurea fonduri de la stat
-Au o activitate care discrimineaza romanii aparand doar tiganii. -Nu e permis asa ceva in Europa. Ce e cu organizatia asta organizata pe criterii etnice? E RASISTA?!
-Depune de ani de zile sesizari , reclamatii si plangeri penale total aiurea, vanand cai verzi pe pereti, tocand vremea politiei si procuraturii cu sesizarile lor de cacat. In tara te linseaza tiganii ca nu le dai banii de buzunar si astia inchid ochii. Ei fac doar gargara si pentru asta isi umfla buzunarele.

SA FIE SCOSI IN AFARA LEGII!!! ROMANI CRISS E O ORGANIZATIE ANTIROMANEASCA!

Iulia a spus: (ianuarie 14th, 2013 at 15:15 )

Eu cred ca este totusi o discriminare, insa de natura sexuala. Normal ar fi trebuit premiati si barbatii tigani care se sterilizeaza, ca masura preventiva, educativa si sociala, avand in vedere ca ei sunt in majoritate autorii violurilor, talhariilor, agresivitatii verbale, si chiar crimelor (vezi cazurile tiganilor Nicolae Mailat si Vlad Nicolae), ei influientand in mare parte si educatia propriilor lor copii.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa

Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene

Visul luptei pentru titlu s-a încheiat prea repede pentru CSM Lugoj, care deşi a avut parte de un sezon regular foarte bun nu a putut trece de primul tur din play-off. CSO Voluntari 2005 s-a impus astfel cu 2-0 la general în duelul cu CSM Lugoj, după 3-1 în deplasare şi 3-0 (25-23, 26-24, 25-12)...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CSM Lugoj iese din lupta pentru medalii, dar rămâne în bătălia pentru cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O persoană fizică s-a ales cu o amendă de 15.000 de lei pentru că se ocupa cu activitatea de colectare de deșeuri, fără a deține autorizație în acest sens. Sancțiunea vine după un control al Gărzii de Mediu. Comisarii Gărzii de Mediu, Comisariatul Județean Timiș, au efectuat un control la o persoana fizică, care desfășura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Garda de Mediu Timiș a amendat o persoană fizică, cu 15.000 de lei, pentru colectarea de deșeuri fără autorizație
Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii, cu invitați de seamă: Oana și Adrian Stanca și Ansamblul Profesionist Banatul. Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişul, în sărbătoare! Începe un concurs de tradiţie, extrem de apreciat
Cu ajutorul Consiliului Județean Timișoara, iubitorii mersului pe bicicletă pot pedala din nou spre Serbia, pe cea mai lungă pistă din România. Veți putea pedala pe pista de biciclete construită de-a lungul canalului Bega între Timișoara și Zrenjanin, pe la frontiera româno – sârbă. În urma solicitării făcute de CJ Timiș, se va putea circula...
Citeşte tot articolul Citeste articolul În acest weekend se va putea pedala pe pista de pe malul Begăi, până la Zrenjanin
British International School of  Timișoara se mândrește să aibă prima generație de absolvenți care va susține examenele pentru diploma de Bacalaureat Internațional la sfârșitul acestui an academic. Școala a demarat procedura de admitere pentru anul școlar 2024-2025 atât pentru școala primară, cât și pentru gimnaziu și liceu. Un număr de 33 de elevi sunt pregătiți...
Citeşte tot articolul Citeste articolul British International School of Timișoara a deschis procedura de înscriere pentru anul școlar 2024-2025/FOTO
Prin fonduri PNRR, la Moşniţa Nouă se va construi un liceu tip “şcoală verde”, investiţia prin PNRR fiind de peste 25 milioane de lei. În urmă cu o zi a fost publicată lista cu proiectele finanțate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), componența C15. Proiectul Primăriei Moşniţa Nouă ”CONSTRUIRE LICEU TIP ȘCOALĂ VERDE...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Moşniţa Nouă câştigă o nouă investiţie prin PNRR de peste 25 milioane de lei
Desemnat marţi preşedinte interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga a convocat deja prima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) al filialei pentru joi, la ora 17.00. Aminitim că, la pachet cu demiterea lui Alin Nica din funcţia de preşedinte, Biroul Permanent Naţional (BPN) al partidului a dizolvat şi vechiul BPJ al PNL Timiş. Pe de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tranziţie rapidă în PNL Timiş. Vasile Blaga a convocat prima şedinţă a BPJ pentru joi după-amiază/Update. Jumătate din primari boicoteză şedinţa
Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi,  iubeşte atât de mult Timişoara încât a vrut să o priveze de cea mai mare investiţie prin PNRR: Institutul Oncologic. El a vrut să deturneze fondurile de aici, 200 de milioane de euro, către oraşe cu primari PNL. L-a acuzat în acest sens chiar şi candidatul PSD-PNL la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Noul preşedinte al PNL Timişoara, Cristian Buşoi, s-a împotrivit celei mai mari investiţii în municipiul de pe Bega prin PNRR: Institutul Oncologic
Cea mai nouă cucerire a tehnologiei în domeniul realizării de ochelari este acum disponibilă în cadrul Clinicii de oftalmologie și optică medicală VISTA din Timișoara. Un aparat japonez, de ultimă generație, realizează ramele de ochelari ”croite” special pe forma feței beneficiarului, iar cea a lentilelor în poziția ideală față de ochii celui care va folosi...
Citeşte tot articolul Citeste articolul YUNIKU, cea mai nouă tehnologie din domeniul realizării ochelarilor, este acum prezentă la Timișoara în cadrul Clinicii VISTA
Top