Ben-Oni Ardelean, strateg al politicii externe a Romaniei

Ben-Oni Ardelean, candidatul USL pe Colegiul I Senat, pare să fie în criză de idei. Latifundiarul din PNL Timiş este obişnuit să vorbească mult şi să nu spună mai nimic. În ultima conferinţă de presă a schimbat placa: a vorbit puțin și n-a spus nimic.

Cu trei săptămâni în urmă a propus să se facă un muzeu al revoluției la Timișoara, deși există de ani buni Memorialul Revoluției. Tot atunci, spunea, într-un interviu, că are o viziune „complexă ce are ca principal obiectiv o construcție societală amplă” în ceea ce privește dezvoltarea Timișoarei.

Acum, Ben-Oni Ardelean a trecut la politica externă. „România trebuie să joace un alt rol în politica externă. În ceea ce priveşte componentele economice, România trebuie să aibă un rol mai activ. Cred că este important să punem accent pe acest aspect. Cel mai important lucru este ca România să fie un jucător activ pe piaţa internaţională, promovată prin Ministerul de Externe. Un lucru realizabil, necesar, un lucru pe care ni-l dorim”, a spus aspirantul la un fotoliu de senator de Timișoara.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

33 comentarii pentru acest articol

mihaela. a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 20:32 )

Se pare ca dl. Ben Oni Ardelean a starnit mari ingrijorari in randul contracandidatilor. Altfel nu se explica inversunarea postarii a tot felului de articole defaimatoare

Vasile a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 20:33 )

Foarte bine domnul Ardelean! Romania are nevoie de oameni ca dumneavoastra.

roxana* a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 20:34 )

Dintre toti candidati de pe colegiul I Senat, e de departe cel mai competent candidat, Mult succes

Adi a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 20:36 )

nu inteleg de unde atata rautatea pentru acest tanar care are multe de spus in politica romaneasca,mi se pare cel mai competent dintre toti candidatii!

misu a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 20:40 )

Intradevar, idee este buna. Romania a devenit de o buna perioada de timp doar o piata de desfacere si exporturile au avut mult de suferit. Si exact la acest lucru cred ca s-a referit dl Ardelean. O mai buna implicare in domeniul economic, legislatie transparenta si reducerea stufozitatii acesteia, stimularea exportului si a productie interne, etc. O tara ce nu produce si e doar de consum e destinata nu stagnarii ci unui declin economic, asa cum il vedem in prezent

mirel* a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 20:44 )

Ceea ce inca nu mi-am dat seama pana acum, e daca tot ceea ce scrieti sunt articole cu citate scoase din context sau aceasta practica e numai pentru anumiti candidati? Nu de alta, dar acest candidat are un adevarat „fan club” pe debanat :). O fi impartial ? ca eu unu ma indoiesc de acest aspect

Cornel a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 20:44 )

Ca de obicei, se gasesc inteligenti care sa comenteze !!! Domnul Ardelean este cel mai indreptatit sa faca politica externa Romaniei. Doar daca arunci o privire pe CV-ul dansului publicat pe site-ul dansului, http://www.ardelean-senat.ro, rubrica „Despre mine”. Felicitari si nu bagati in seama toti indivizii!

@ mihaela. a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 21:07 )

– Mihaela, dragostea mea (scuză-mi adresarea afectuoasă, dar cred că suntem de aceiași parte a baricadei) cred că înțelegi greșit înverșunarea unor postări „defăimătoare”. Nu ți-ai pus problema că ar putea fi și ale unor usl-iști de bună credință îngrijorați de șansele diminuate ale unui candidat necredibil (cu nume oarecum hilar, ne-ortodox și, mai ales, no-name pentru timișoreni) ? E clar că are contracanditați jenanți, dar părerea mea e că aceștia nu prea sunt stresați de americanizatul Benone, ba dimpotrivă…

Tudorica a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 21:11 )

Din pacate, am avut ocazia sa-l cunosc pe acest domn. Nimeni nu spune ca nu are doctorate si ca e umblat prin lume. Nu pare insa sa fi invatat deloc lectia umilintei, a apropierii fata de cei mai putin norocosi. E mult prea plin de el, mult prea pretentios… Si mult prea tanar pentru atata suficienta.

alesia a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 22:10 )

@Tudorica fara frica 🙂 cat de ghinionist ai fost tu la viata ta?esti cumva un frustrat la care ii este ciuda de succesul altora?Invidiosule :))))))

@ alesia a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 22:25 )

A celor naivi va fi împărăția cerurilor !

alesia a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 22:33 )

:))) mai bine decat a celor frustrati si invidiosi 🙂

Zuzu a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 22:43 )

Poate da domnu’ si o sa avem si niste persoane care ne vor reprezenta cum trebuie pe noi timisenii in Parlament… Inca nu dau cu parul

elena a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 22:47 )

E sunt sigura ca dl Ardelean e ceea ce ne trebuie noua timiseniilor
🙂

Diazepam a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 23:14 )

– Domnu’ a dat, Domnu’ a luat, Domnu’ fie laudat !

Horiea a spus: (noiembrie 9th, 2012 at 23:18 )

Ben-Oni arată că are valoare mereu. Am fost şi eu la unele discuţii ţinute de el. Când vorbeşte mult îţi explică, când vorbeşte puţin îţi sugerează ce e bine sau ce trebuie făcut. asta e părerea mea şi nu o schimbă nimeni.

igheza a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 00:20 )

Vad ca nu mai „dragoste” si intelepciune se impartaseste pe aici. Am senzatia ca am nimerit la vreo intilnire a mihaelelor Anonimi! Totul, dragele mele, (daca imi permite-ti sa intru in acest triunghi promitator) este putred pe aici. Izul nesatisfacut de vreo dezvaluire socanta, de vreo crima impotriva „credintelor” nestramutate in „calea dreapata” si flash -ul din dreapta a unuia cu nume foarte „ortodox” (nu sint niste biscuiti cu numele asta!?) si o privire … (nu cred ca e frumos sa spun asta), imi provoaca o stare de neliniste si dezamagire. Daca asa este inteleasa notiunea de presa in astfel de momente, nu pot sa nu ma revolt. Timisoara este cu adevarat orasul gindirii libere si al tolerantei, dar din cind in cind mai este tulburata de grohaieli de „neintelesi/e”.

timisoara a ajuns haznaua pocaitilor! a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 01:00 )

un papagl, ca toti papagalii aciuiati prin politica sa faca avere. in plus mai e si popandau pocait, cu fata de gigolo. oribil!

alexandru . a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 03:00 )

E un „popandau„ ce va castiga colegiul. Punem pariu?

Instalatorul a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 08:09 )

Totusi ce cauta asta sa candideze in Timisoara? NU are nici o legatura cu orasul nostru

@Instalatorul a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 09:14 )

Pai cauta voturile pocaitilor, de asta ii si adus aici. Omul acesta a profitat toata viata de naivitatea acelor oameni, si va profita si acum. Daca te uiti la studiile sale vei vedea numai studii despre religia baptista, acest lucru il recomanda in zona pastoritului nu a politicii, sa fi avut in inginerie, medicia, economie, administratie, da as fi zis…dar el vine doar pentru voturile pocaitilor, nimic mai mult….

elena a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 11:43 )

@ Instalatorul
cu orasul tau poate nu are nici o legatura,cine stie din ce zona a Olteniei esti :),dl Ardelean sta de mai bine de 15 ani in Timisoara si are tot interesul ca orasul in care locuieste si locuim si ne-am nascut unii dintre noi sa ajunga un oras european din toate punctele de vedere nu doar pe hartie!

alesia @@instalatorul a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 11:46 )

eu iti sugerez sa citesti putin acest site http://www.ardelean-senat.ro/ro/despre-mine/despre-mine/ poate ajungi si la sectiunea in care scrie mare „Doctor în Științe Politice, SNSPA-București” si „Doctorand Școala Națională de Studii Politice și Administrative – București”

@alesia@@instalatorul a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 12:22 )

Este extrem de capabil, doua doctorate in acelasi timp in Bucuresti cand el era in Timisoara via judetul Hunedoara…pastor la biserica…multicultural dezvoltat….

Marius a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 13:31 )

Scria cineva ca e profesor la Institutul Teologic Bucuresti. Acum, sta in Timisoara, lucreaza in Bucuresti si are un venit de 1800 de lei pe luna. Din banii astia face si naveta, intretine si o masina medie spre scumpa, isi vede de familie. Sa ne spune si noua cum face. Eu nu fac naveta, am un Logan si o nevasta, si trebuie sa traiesc cu 1.500 de lei.
Alesia, are date ambele doctorate, in acelasi an de gratie 2010, nu mai e doctorand. Intrebarea mea e unde a stat ascuns in tot acest timp pentru noi, ceilalți, care nu facem parte din comunitatea baptista. Ca pana acum vreo 2 luni n-am auzit de domnul Ardelean, dupa care am fost coplesit de informatii despre el. Adica de ce as vota sa ma reprezinte un domn despre care mi se spune ca este culmea competentei, dar care a stat ascuns pana acum? Ma asteptam sa candideze Ovidiu Draganescu de la liberali.

ALex a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 15:01 )

USL in frunte cu Ben Ardelean sunt cea mai buna solutie pentru timisoreni in acest moment

claudia a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 17:30 )

pe vremuri, asixa prin 2007 -2008 era mana dreapta a lui Gheorghe David…consilier pe politica externa!!!! asa l-am cunoscut si eu….interesat in Timisoara de afaceri imobiliare! dupa aceea, pt ca nu au vrut cei de la PDL Hunedoara sa il lasa sa candideze la alegerle parlamentare din 2008 (oare de ce???) s-a suparat si a plecat la ONL, Asta ca sa stiti ce fel de om este!

fred a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 17:58 )

latrati degeaba, Ben castiga colegiu fara probleme, colegiu 1 atat la camera deputatilor cat si la senat va fi castigat de USL

Sorin a spus: (noiembrie 10th, 2012 at 20:15 )

Horia Cristian- deputat colegiul 1
Sorin Grindeanu- deputat colegiul 2
Cei doi castiga sigur nu au adversari, la col 1 este un noname Cornel cica ,nici o treaba nu are asta cu politica este de pe alta lume, la colegiu 2 no comment domnu Rus, il bate Grindeanu la fundu gol, macar Rus e mai bun ca Samartinean dar ghinion il are contracandidat pe domnu cu „spitalu de copii”, deci ce rezulta de aici ca Hunedoreanul castiga colegiu 1 senat fara sa faca nimic, pt ca il fac senator cei doi deputati USL!!! Imi pare rau ca ARD are blat facut cu USL pe aceste doua colegii pun doi adversari foarte slabi pt Grindeanu si Horia Cristian!

elena a spus: (noiembrie 11th, 2012 at 08:48 )

acest ardelean este o rusine de om. lucreaza doar cu subterfugii si a fost impus aici, nu a fost dorit. asa se vede cat de lider e robu. sau cat de insipid, inodor si incolor este in pnl. el nu conteaza, altii dau ordinele. ca si in cazul celorlalte partide, liderii judeteni din timis sunt extrem de slabi daca ii raportam la ceilalti din tara. dar sa mi-l pui pe liste pe nemernicul de ardelean mi se pare o nesimtire dusa prea departe.

samuel a spus: (noiembrie 11th, 2012 at 12:38 )

ma gandesc ca este unul si acelasi cu cel din ziua de azi, cel mai mare timisorean in viata. asta nu e cunoscut nici de vecinii lui. e jalnica situatia pnl timis. cum poate fi posibil ca un necunoscut absolut sa fie promovat in judetul timis? eu stiam ca timisul e mai important decat hunedoara, cu tot respectul pentru hunedoreni, care nu au nicio vina, asa cum nici noi nu avem. politica e de rahat pentru ca avem politicieni de rahat. iar acest domn e unul dintre ei. stati linistiti, va intra in parlament pe carca uselista, dar nu pentru ca ar avea un dram de valoare politica. acest domn este o nulitate absoluta. tragic e ca dupa ce va intra in parlament acest limbric politic va crede ca este un bun politician. sa va fie rusine tuturor celor care ni-l bagati pe gata noua celor care am votat tot timpul cu pnl.

http://hunedoaraevanghelica.wordpress.com/2008/11/14/ardelean-ben-oni-candidat-senatul-romaniei/
http://www.mondonews.ro/Ben-Oni-Ardelean-pe-loc-eligibil-la-PE-a-primit-un-cadou-de-52069-USD+id-10105.html

aaAaa a spus: (noiembrie 11th, 2012 at 18:01 )
eu din zona timisoarei a spus: (februarie 13th, 2013 at 19:14 )

Frate Ben Oni, urit iti sta, vaiiii, vai,,un caracter crestin nu se baga
in laturile politicii, de birfa la B1 ,,vaisamar..pacat,
oare Dumnezeu ce zice>
vai noua, farisei!
te mai inteeseaza viata vesnica?
planetind pe parlament unde vei ajunge????vaiii
banul, nu” el te-a „absorbit” total !
Mamona..

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top