Latifundiarul Adi Luca face aranjamente in PP-DD: Dugulescu in locul lui Purceld

Știrea dată de deBanat.ro, potrivit căreia deputatul PDL Marius Dugulescu va candida pentru PP-DD pe Colegiul 3 Timișoara, s-a confirmat. Marele perdant este Mircea Purceld, un om totuși cu greutate în partid. El era titular pe acest colegiu, dar acum trebuie să se mute pe Colegiul 1 Senat Timișoara, unde îi ia locul lui Viorel Matei, care cel mai probabil nu va candida niciunde. UPDATE: Omul de afaceri Adrian Luca neagă însă orice implicare într-un astfel de caz.

Surse din interiorul PP-DD susțin că „arhitectul” din culise al acestor permutări și aranjamente este potentul și controversatul afacerist Adrian Luca, care și-a găsit o anume celebritate în perioada boom-ului imobiliar. El l-a convins și pe Dan Diaconescu că va sprijini financiar candidatura lui Dugulescu.

De altfel, toate aceste rocade au fost stabilite la București, filiala locală fiind doar anunțată de ele. La fel ca și Dugulescu, Luca împărtășește credința neo-protestantă. Dugulescu a mai încercat, în urmă cu câteva săptămâni, după ce a fost refuzat de PDL, să candideze pentru PP-DD, dar i-a fost refuzat Colegiul 3 Deputați, pe care-l reprezintă și acum în parlament. De asemenea, este bătută în cuie și candidatura Mariei Barna pe Colegiul 4 deputați.

UPDATE: Omul de afaceri Adrian Luca neagă însă orice implicare într-un astfel de caz. El spune doar că îi cunoaște atât pe Mircea Purceld, cât și pe Marius Dugulescu.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

32 comentarii pentru acest articol

hopa a spus: (octombrie 29th, 2012 at 13:21 )

hopa, hopa, se intoarce luca, bisnitarul cu terenuri si imobiliare. e tari pocaitii astia.

timisorean a spus: (octombrie 29th, 2012 at 13:35 )

din cenusa si gunoaie , vor renaste TOMBERONISTII !
ici un porkait , colea cate o curva expirata , mai incolo un penal sau o penala si uite cum vor deveni partid parlamentar si pilda morala ptr. romani. bravos natiune !

agent secret! a spus: (octombrie 29th, 2012 at 13:37 )

Uite asa se face politikia in Romanika. Cu alde da’astia!… Vai de ei si de confratele lor Purceld, care in ’89 era director la IPL Timisoara si fabrica bate pentru a tabarai pe revolutionari…Ce sa va fac dragi banateni?!… Voi sunteti suflete mari, mergeti la biserici si ati invatat sa uitattot… Vedeti ca nu stiti sa-l ascultati cum trebuie pe bunul Dumnezeu?!… El nu te va certa daca ierti, dar nu uiti. Voi de ce uitati?!… Cu atat mai mult daca aveti inclinatie catre politica, atunci nu uiati lustratia!… cred ca si eu, si alti ca mine nu prea avem succes sa fim macar ascultati… Iat pacatul va fi ca vom fi nevoiti sa induram aceiasi nesimntiti oportunisti, incapabili si imorali, care nu se mai satura de imbuibare…

Programatorul a spus: (octombrie 29th, 2012 at 14:05 )

Dugulescu numele tau ar trebui sa fie Licheaua. Si tu si Luca Adrian nu sunteti altceva si sa nu il uitam pe lingaul traseist David Gheorghie un pocait penibil care spune ca turma il voteaza oriunde merge. Va bateti joc de prostii care cred in predicile voastre ipocrite. Dupa cum se arata si in Sfinta Scriptura, vorbiti in numele Domnului, dar oare El va recunoaste? Nenorocitilor! O sa primiti de la timisoreni ce meritati! Derbedei ce sunteti

Misu a spus: (octombrie 29th, 2012 at 14:24 )

Un vis acest partid…

bum a spus: (octombrie 29th, 2012 at 14:40 )

ce labar dugulescu asta…si-a cumparat locul. oare ce zice seful de sus de asta? cat o fi fost? 30 de arginti?…

armin a spus: (octombrie 29th, 2012 at 14:53 )

sa-mi explice si mie cineva cum de se poate asa ceva !!! tare curios sunt cat a platit scursura asta pentru loc ….

Popa Ioan a spus: (octombrie 29th, 2012 at 15:45 )

stati linistiti ca lumea stie cine este labarul Dugulescu. Chiar nu sunt atatia prosti in Romania cat cred aceste maimute PDL si PPDD ca sunt.

un oarecare a spus: (octombrie 29th, 2012 at 17:00 )

Va fi interesant in Colegiul 3…. Pot incepe pariurile. Ce spuneti?

armin a spus: (octombrie 29th, 2012 at 17:23 )

Dugulescu pe ultimul loc, hai Maria Grapini !!!

ionel a spus: (octombrie 29th, 2012 at 17:33 )

eu cred ca baiatul asta e schizofrenic. e bolnav, trebuie tratat, nu lasat sa intre din nou in parlament. la fel de adevarat e ca nu face nota discordanta fata de ceilalti de acolo sau fata de contracandidati. adevarul e ca pe colegiul 3 va fi show mega show. numai prosti candideaza pe acel colegiu. i-as intreba pe oamenii politici ce vina au oamenii din acel colegiu de sunt pusi sa aleaga intre niste penibili?

Clica-Bibilica a spus: (octombrie 29th, 2012 at 18:00 )

Eu peste tot am vazut cate trei tomberoane! Unul e partidul dlui Dan, dar celelate doua ce partide sunt? Ma poate lamuri cineva?

Florin a spus: (octombrie 29th, 2012 at 18:54 )

Vai si amar….imi este scarba cand il vad pe pocaitul asta.E mai josnic decat o prostituata din Aradului.

Clica-Bibilica a spus: (octombrie 29th, 2012 at 19:24 )

cu ce-i josnica o prostituata? aia e cinstita! daca astia ar fi MACAR 10% ca fetele alea, am fi bine condusi,dar…….

Marius a spus: (octombrie 29th, 2012 at 19:49 )

Ce tari sunt adversarii portocaliilor din judet,le iau toate lichelele,precum ciobanu,candea,dugulescu si pe deasupra se mai si mandresc cu ei.Multe enigme are politica autohtona….

Nelu a spus: (octombrie 29th, 2012 at 20:06 )

Foarte bine ca ati mers la PP-DD domnule Dugulescu, bine ca ati plecat de la mafiotii aia de la PDL( ARD) si nu ati ales nici mincinosii din USL! Nu va luati dupa comentarile de pe aici ca sunt postate de mebrii pdl, asa ca fiti sigur ca noi adevaratii timisoreni va sustinem si va votam!

@nelu a spus: (octombrie 29th, 2012 at 20:18 )

inseamna ca trebuie sa vorbim la trecut despre dugulescu ca mafiot, daca nu mai e in pdl? ca mincinos e de cand la fatat ma-sa.

nicu a spus: (octombrie 29th, 2012 at 20:32 )

Mama mama ce de comentari de PDL-isti care sunt morti de oftica ca domnul Dugulescu a prins loc de unde sa candideze pentru ca se stie ca dintre toti parlamentari din Timisoara el a facut ceva pe colegiul lui.Iar acum de oftica tineretu PDL se ocupa de comentari penibile la adresa domnului Dugulescu crezand ca asa pot sa denigreze imaginea unui om care a facut ceva pt colegiul lui.

george a spus: (octombrie 29th, 2012 at 20:33 )

Mama mama ce de comentari de PDL-isti care sunt morti de oftica ca domnul Dugulescu a prins loc de unde sa candideze pentru ca se stie ca dintre toti parlamentari din Timisoara el a facut ceva pe colegiul lui.Iar acum de oftica tineretu PDL se ocupa de comentari penibile la adresa domnului Dugulescu crezand ca asa pot sa denigreze imaginea unui om care a facut ceva pt colegiul lui.

cetateanu turmentat a spus: (octombrie 29th, 2012 at 20:35 )

Sunt curios daca o fi adevarat ?Oricum succes domnului Dugulescu pe mine ma ajutat si stiu ca a facut ceva pentru oameni din colegiu3

gogu a spus: (octombrie 29th, 2012 at 20:36 )

Imi doresc sa ii vad fata lui Ostaficiuc ca multe bete in roate ia pus domnului Dugulescu

ilie a spus: (octombrie 29th, 2012 at 20:39 )

Gogule Ostaficiuc ala e un escroc si o arde si la sentiment e vulpe mare iar acum ca e Baga presedinte nu mai poate de mandru ca o sa ia si el un loc de europarlamentar pe lista de partid ca pe el ca om dracu il mai voteaza

ha ha a spus: (octombrie 29th, 2012 at 20:49 )

au inceput p[ostacii pocaiti sa iasa la iveala. ia uite-i cum plutesc. jegurilor, sunteti peste tot, ne-ati invadat, iar vina le apartine tutiror sefilor de partid. robu il are pe ardelean, ostaficiuc a avut armata lui. nu stiu ce are psd-ul, dar si acolo gasestgi daca cauti. sa va fie rusine, gunoielor.

@ha ha a spus: (octombrie 29th, 2012 at 23:00 )

plutesti tu mahhhh …si puti a maro….

Sorin a spus: (octombrie 30th, 2012 at 00:00 )

Nu pot sa cred ce prostuti sunt postacii PDL, le da Ostaficiuc oase sa latre si ei pe aici, toti dau din codita, bv baieti, are tata Costi grija de voi, o sa primiti oase…. pacat de voi! sa vedem care mai latra….

Geo a spus: (octombrie 30th, 2012 at 00:31 )

tare de tot miscarea PPDD cu Barna si Dugulescu, o sa regrete USL si PDL ca nu i-au pus pe lista de candidati!Succes !

Adi d a spus: (octombrie 30th, 2012 at 01:58 )

Cum sa poti vota asa un traseist, serios, a schimbat asa de repede partidele ca la un moment data a si uitat ca a plecat de la PDL la PNL si el vota in parlament tot cu PDL, uitand probabil ca este membru PNL. cum sa ai stomac si dupa ce pleci de la PDL sa te intorci, din pacate asa oameni avem printre noi. Acuma se baga si el la ppdd pe ce colegiu o mai gaseste liber. Decat cu asta mai bine emigram.

Nelu-Parta a spus: (octombrie 30th, 2012 at 02:47 )

Pe Dugulescu l-a dus Bertea cind a auzit ca seful lui, Purceld vrea sa candideze la senat si sa-l de-a la o parte pe Matei. .Atunci repede s-a dus noaptea cu masina la Simona Man,cu care se are bine, cu Dugulescu de mina si or facut tirgul.Acuma sunt doi pocaiti acolo.Asa se ajuta fratii,cu banii lui Ghita Ciobanu.Mai departe ghiceste singur cum a fost…

Nelu-Parta a spus: (octombrie 30th, 2012 at 02:48 )

/////

ALINTM a spus: (octombrie 31st, 2012 at 13:41 )

PT NICU …nu ne ai spus ce a facut DUGULESCU tau pentru oameni, dar dacva vrei iti spun eu , le a furat pensile si salarile, le a ucis copiii cu etnobotanice, a voitat uciderea cainilor comunitari ca sa fure banii de sterilizari si adaposturi , a ucis o gramada de oameni prin inchiderea spitalelor si prin alungarea medicilor din tara .

mac a spus: (noiembrie 1st, 2012 at 00:16 )

Daca e adevarat ca pentru o candidatura la PP-DD se da 50000 euro, garantia este de 2000000,daca pleci la alt partid (Antena 3, azi), de unde are Barna si Dugulescu atitia bani? Hai sa zicem, ca Barna este membra mai veche in acest partid, dar Dugulescu aparut in ultimul moment pe lista candidatilor ( la aceste alegeri, este o adevarata criza de locuri), precis a finantat cu ceva! Se mai da zeciuiala la pocaiti? Nu stiu ce a facut acest om pentru Timisoara? Toti vor sa cistige banii,dati tot de alegatori, sa nu faca nimic, sa traiasca pe spinarea altora mai departe. Uitati-va la pedelisti: pe cine sa alegi? Pe cei dati afara, nu pentru ca erau pedelisti, ci ptr. ca au abuzat de functiile lor( Sanmartinean, Popescu, Popoviciu). Pe Petre Roman, nu are rost sa-l bagam in seama, acolo este clar ca buna ziua un aranjament. Indiferent cine va iesi, el sau Ciobanu, isi vor imparti mai departe, totul „frateste”.

cristian2013 a spus: (martie 19th, 2013 at 13:59 )

vom votam pe pp-dd alegeri 2014 scap de ciocii

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude. Cântarul oficial se va desfăşura, vineri, 26 aprilie, de la ora 18.00, la Iulius Town. După o carieră impresionantă la amatori, unde a câștigat 9 titluri de campion național, 3 titluri de campion european,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”

Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

3. Apel scurt_page-0001

Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor

Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Pe cai mari, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri, Nicolae Robu și Alfred Simonis promit să se înțeleagă atunci când vor fi primar și președinte de consiliu județean. Vor fi ”prieteni” și vor colabora pentru județ și pentru atragerea de noi investiții. Nu au fost prieteni când unul era primar și unul...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis și Robu, cei mai buni prieteni ”administrativi”. Cei doi promit că vor colabora pentru județ și Timișoara
Dacă la 67 de ani unii îşi plimbă nepoţii prin parc, un „peşte bătrân” se ocupa cu racolarea tinerelor cu probleme pe care le trimitea la „produs”. Joi, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timiș, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în Timișoara, la un...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Un proxenet de 67 de ani a fost săltat de acasă de „mascaţi”
Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor. Intervalul de depunere: 14.05.2024-26.06.204* sau până când valoarea proiectelor depuse este de cel puțin 110% din valoarea alocării sesiunii Fonduri disponibile: 124.692,42 Euro Ghidul solicitantului este disponibil pe site-ul GAL Colinele Recaș, la adresa: https://galcolinelerecas.com/apeluri-deschise/.
Citeşte tot articolul Citeste articolul Asociația Grupul de Acțiune Locală Colinele Recaș lansează apelul de selecție pentru Măsura 5/6A – Înființarea și dezvoltarea întreprinderilor
Primăria Municipiului Timișoara și Arhiepiscopia Timișoarei vor semna, în perioada imediat următoare, un contract de închiriere a imobilului de pe bulevardul Loga nr. 3, în vederea desfășurării activității Grădiniței cu Program Prelungit nr. 19. Clădirea cu demisol, parter și etaj, în suprafață totală de 1.145,3 mp, a fost verificată deja de către echipe de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Grădinița cu Program Prelungit nr. 19 are asigurat un spațiu adecvat pentru funcționare
Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an la proiectul West Summer University (WSU), universitatea de vară destinată elevilor începând cu vârsta de minimum 16 ani, organizat la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), care simulează toate aspectele vieții de student. În acest an, acesta va avea loc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student
Sediul Prefecturii Timiș găzduiește de la această oră ședința Guvernului României. În frunte cu primul ministru, Marcel Ciolacu, miniștrii dezbat  în sedință  mai multe proiecte.  Lista include și trei asemenea proiecte extrem de importante pentru județ. Vorbim despre cele referitoare la Institutul Oncologic, cel de aprobare a indicatorilor pentru noul stadion care va fi ridicat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectele noului stadion, al Institutului Oncologic și cel al PTF Beba Veche au fost aprobate in ședința de guvern de la Timișoara
O stradă ocupată timp de mai mulţi ani de samsarii imobiliari din Dumbrăviţa urmează să fie asfaltată. Strada a fost cedată primăriei abia anul trecut, după ce Primăria Dumbrăviţa şi locuitorii comunei au făcut front comun. Printre imobiliarii care au stăpânit strada se numără şi candidata PSD-PNL la primărie, Alina Sperlea.  Este un lucru arhicunoscut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Stradă din Dumbrăviţa recuperată de la samsarii imobiliari urmează să fie asfaltată de primărie
Top