Casute de Craciun, in loc de „acvariu”, in Piata Victoriei / Patronii dezmint mutarea

O lună. Atât mai are de stat „acvariul” din Piața Operei. Asta a promis, marți, primarul Nicolae Robu. Acesta susține că, în 30 noiembrie, locul hidoasei construcții va fi luat de căsuțele târgului de Crăciun. UPDATE: Patronul clădirii îl contrazice însă pe Nicolae Robu.

Epopeea „acvariului” cu pizza și covrigi din Piața Victoriei se apropie cu pași repezi de final. Cel puțin așa susține primarul Nicolae Robu, care și-a făcut un scop din mutarea construcției al cărei termen de concesiune este expirat de aproape patru luni.

Încă de la instalarea în biroul de pe CD Loga 1, Nicolae Robu a spus că „acvariul” trebuie să dispară. Cele mai optimiste estimări vorbeau de o mutare într-o lună. Odată cu ultimele declarații ale edilului șef, operațiunea se pare că va fi efectuată în termenul de șase luni anunțat în campania electorală a lui Robu.

Construcția se va muta pe Bd. Republicii, lângă benzinăria Mol. Terenul respectiv a fost repartizat de municipalitate filialei Timiș a PSD, pentru ridicarea unui nou sediu. În septembrie, social-democrații au anunțat că renunță la acesta, pe motiv că nu vor dispune, într-un viitor foarte apropiat, de resursele financiare pentru o asemenea acțiune.

UPDATE:  Daniel Azgur, unul dintre patronii „acvariului” din centrul Timişoarei susţine că nu s-a ajuns la nicio înţelegere în privinţa mutării acestuia din Piaţa Operei. „Până în momentul de faţă nu am ajuns la nicio înţelegere cu primăria. Nu este nimic bătut în cuie. Domnul Robu poate să facă orice declaraţie vrea, dar noi nu ne-am înţeles încă”, ne-a declarat Azgur.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

23 comentarii pentru acest articol

INCONTRO a spus: (octombrie 30th, 2012 at 12:26 )

hahahahaha !!!!!!!!!!! alo!!!! tovarasu’ robu ? spuneai septembrie ????
cu reevaluarea din primarie a mafiotilor ; cojocarii , ciupa … era vorba de august ??? militienii de la comunitara ???? pai dom’ prof’ , te-au invata astia sa fii excroc , mincinos si hot. e virusata rau primaria timisoara. cum intri acolo , tre’ sa fii de-a lor …esti si tu ca ceilalti , dute dracului .

...spre niciunde a spus: (octombrie 30th, 2012 at 12:30 )

nu uita de piata iosefin, care trebuia sa intre in functiune (conform promisiunilor) de la 1 septembrie, iar saptamana trecuta am aflat ca de la 1 decembrie…moment in care vom primi alt termen probabil…ne-am obisnuit cu genul asta de „promisiuni a la robu”

promisiuni pe termen scurt a spus: (octombrie 30th, 2012 at 12:38 )

dupa ce timp de o luna de zile m-am trezit cu robu (ghinion, blocul din fata geamului avea banner cu el), am mers cu taxi cu robu, am mancat cu robu, chiar si la toaleta am fost cu robu (remember stickerele cu „eu votez robu” care au inundat fiecare coltisor al timisoarei) si am ajuns sa invat pe de rost programul politic al viitorului primar, constat ca nici una din promisiunile domnului primar (structurate frumos: prioritati pe 6 luni, pe 4 ani, proiecte de anvergura etc.) nu s-au indeplinit…degeaba iese si declara saptamana ce o sa faca peste o luna, la anu sau in 2014…pana acum, a demonstrat ca nu e in stare sa-si respecte promisiunile scrise alb pe negru (pe milioanele de pliante in campanie)

Carla a spus: (octombrie 30th, 2012 at 12:42 )

Domnule Robu, tinand cont ca au trecut 6 luni de cand sunteti primar, as vrea sa-mi spuneti si mie care din prioritatile pe 6 luni le-ati rezolvat. Daca nu va mai amintiti care sunt, va pot ajuta cu un link:
http://nicolaerobu.ro/Prioritati-6-luni_Activitate-Nicolae-Robu_78.html

claustrofobus a spus: (octombrie 30th, 2012 at 12:45 )

cat de mincinosi sunt unii. in iulie robu a zis maxim 6 luni acvariul dispare. mai are doua luni pana la sfarsitul lui decembrie. nu va mai rabda timisoara de basescoizi, stafiloboci, si udreaiscopozi. ati bagat rahatul ala de acvariu pe gatul timisorenilor cu ostaficiul vostru cu tot si acum va e ciuda ca il darama robu. afara tradatori pdl arde din timisoara!

Luiza a spus: (octombrie 30th, 2012 at 12:46 )

In sfarsit gata cu oribilitenia aceea. O pata urata pe fata orasului

@incontro a spus: (octombrie 30th, 2012 at 12:47 )

Ciupa nu mai este in Primarie… cu restul… se asteapta noua organigrama. Acum nu am pretentii sa stii ceva despre functionarii publici sau cat e de greu sa-i demiti. Dar poti sa te infomezi daca vrei 🙂

anti-acvariu a spus: (octombrie 30th, 2012 at 12:49 )

alo ostaficiuc, popoviciu, boc, udrea, slugile lu basescu. daca vreti acvariu mutati-va dracu in alt oras. nesimtiti ce sunteti. prin coruptie ati dat aprobari pt. acvariu cand erati la putere si acum va doare ca-l darama. las ca se schimba treaba si o sa aveti acvariu pe popa sapca sau la rahova cu nastase.

@anti-acvariu a spus: (octombrie 30th, 2012 at 12:56 )

aloooo, acvariul a fost construit in timpul lui ciuhandu – primar si grindeanu – viceprimar … aloooooo, grindeanu – psd, ciuhandu – in alianta locala cu psd si pnl … alooooo, frustratilor de genu` „basescu e de vina pt ca ploua”

alo tradatorul a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:02 )

mincinosule. te-am prins. grindeanu nu era viceprimar pe vremea aia. si oricum terenul a fost dat de ostaficiuc sluga lui basescu si boc pentru ca tinea de consiliul judetean. gata cu minciuna, pana aici.

alo tradatorul a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:04 )

v-am mai zis, pdlisti nenorociti, vreti acvariu mergeti si construiti-l la basescu la vila. tradatorilor! robu vrea sa-l dea jos si voi il atacati! voi sunteti timisoreni? nu va mai suporta pamantul banatean de mincinosi! jos acvariu!

ilie a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:23 )

clar se muta la pastele cailor. Nea Robu aud ceva? Ti-au dat-o peste nas acvaristii

@alo tradatorul a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:24 )

nu-l acuza nimeni pe robu ca muta acvariul, nu citi 2 cuvinte din 3 ca pierzi esenta :)) pur si simplu oamenii ii atrag atentia primarului ca nu si-a respectat promisiunile facute pe 6 luni…nici macar una din ele…intra pe site-ul lui robu si gasesti acolo promisiunile…apoi iesi pe strada in timisoara si incearca tu sa bifezi realizarile de pe lista…hmmm, nu`ti mai scrie pixul?

radu a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:26 )

vad ca obsesia cu basescu si cu pdl nu poate fi depasita :)) sunteti la guvernare uslisti, nu mai dati vina pe ceilalti..asumati-va ceea ce faceti, sau mai bine spus ce nu faceti

nedumerit a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:27 )

ce treaba are consiliu judetean cu terenul din mijlocul timisoarei ?????

Aquarium a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:28 )

nu o mai datzi cu pdlistii , ca astia nu au nici in clin si nici in maneca cu acvariu’. aici este vorba de pnlisti, prin rapoastul sergiu stirbu , taranistii-ciuhandu-cojocarii , miut si alte otrepe taraniste si liberale .
nu mi-o luati in nume de rau , nu sunt partinic , dar stiu situatia concreta.

nedumerit a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:31 )

grindeanu:
2004 – 2008 consilier local
2008 -2012 – viceprimar

deci da…in mandatul lui grindeanu s-a construit acvariul

marian a spus: (octombrie 30th, 2012 at 13:41 )

se pare ca robu incepe sa-si respecte promisiunile…nu va bucurati prea tare insa, ca o face in stilul caracteristic uselist: incepe cu strazile si trotuarele din cartierul in care locuieste el

andreea a spus: (octombrie 30th, 2012 at 15:23 )

nu s-a ajuns inca la o intelegere? robu chiar ne ia de prosti? incearca sa ne ia ochii cu declaratii populiste, dar el nu are nici o solutie pentru problemele pe care cica le rezolva

@andreea a spus: (octombrie 30th, 2012 at 15:33 )

te mai mira ceva? nu te-ai obisnuit deja cu stilul noului primar? nu conteaza ce faci, conteaza ce „latrii” (cuvant preferat de robu atunci cand caracterizeaza ziaristii)

Andrei Popa a spus: (octombrie 30th, 2012 at 17:22 )

Ce-mi plac postacii astia gen andreea care isi comenteaza propriile comentarii :)) … eu zic sa te apuci de scris povestiri in rama … ca sadoveanu :)) Cat despre Robu! Spor la treaba dle primar, dati jos insulta aia vizuala din centru si ignorati rautaciosii fiindca sunt putni, se repeta si devin din ce in ce mai putin convinsi de spalatura craniana portocalie 😀

latrator de serviciu a spus: (octombrie 30th, 2012 at 17:50 )

hmmm…nu-i mai place domnului primar ca latratorii de serviciu si-au luat lumea in cap si mai scriu si de naspa despre el…asa ca si-a pus tinerii s-o arda in comenturi … imi place de andrei popa 🙂 face acelasi lucru ca si andreea, doar ca e de cealalta parte e esicherului politic

Aurelian a spus: (octombrie 30th, 2012 at 20:59 )

Robu e singurul primar care a prezentat raport cu cea facut in primele 4 saptamani de mandat si a facut o gramada de lucruri bune iar de-atunci pana acum a facut mai multe ca ciuhandu in cei 18 ani cat a fost primar. Faptul ca a dat drumul la o duzina de proiecte mari care iau cel putin un an pana incep efectiv cum sunt cel 3 pasaje pe sub calea ferata la str. Jiul, str. Popa Sapca si la Solventul si la subpasajul Michelangelo si la reabilitarea centrului istoric si la ala cu jocurile de apa si lumini pe muzica pe Bega si multe altele nici nu le mai stiu arata ca avem un primar super. Si eu ma bucur ca orasul e mult mai curat acum si ca s-a asfaltat Stan Vidrighin pe 4 benzi si o mare parte din str. Closca tot pe 4 benzi pe care eu circul cand merg si vin de la lucru la Continental Automotive. Si mai apreciez si ca s-a facut str. pietonala Marasesti care e super si ca Robu s-a tinut de cuvant si cu Poli si a creat o echipa noua a noastra a timisorenilor fara mitici sau alti smecheri care e pe locul 2 in liga a doua deci pe loc promovabil. Nu-s destule pt. 4 luni de cand e primar? Sunt enorm de multe fraierilor nemultumiti!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

România găzduiește în acest weekend, 26 – 27 aprilie, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, ce se va desfășura în premieră, la Timișoara, în Iulius Town. În cadrul competiției vor fi prezenți 150 de sportivi din România, Muntenegru, Kosovo, Grecia, Cipru, Serbia, Nord Macedonia, Albania și Croația, care își vor  demonstra abilitățile. Concurenții vor participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Competiție de bodybuilding în premieră în România, întâlniri cu Iepurașul, premii și distracție, toate la Iulius Town Timișoara
Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care conștientizează amenințarea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real. Oamenii uită destul de repede anii 2000-2004, perioada Năstase, perioada Dragnea 2016-2020. În liniște, PSD-ul ne lucrează, pe fiecare dintre noi. Provin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.
CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, vine Metaloglobus București. O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând al echipei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şansa salvării vine sâmbătă
Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred Simonis au venit să depună candidatura fostului primar la obținerea unui nou mandat. Alături de el s-au mai aflat și cei doi noi lideri liberali trimiși de la București să ocupe locurile de șefi la PNL Timiș și Timișoara, dar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO
Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă deja cererea pentru emiterea hotărârii de guvern de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, pentru ca această operațiune să meargă în paralel cu cea de proiectare și licitație, care e derulată de CNI. Această etapă nu e condiționată de demolare, spune...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum
Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea populației din sistemul de termoficare al orașului. Decizia a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor exterioare. Încălzirea va fi oprită cel târziu luni dimineața, dar parametrii de furnizare vor fi reduși progresiv în aceste zile. ”Având în vedere temperaturile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara
Top