Campionii de la RCM primesc Stadionul CFR! / FOTO

Eroii de la RCM mvt Universitatea de Vest Timișoara au fost sărbătoriți, luni seară, în Piața Unirii, de câteva sute de oameni. Au adus acasă, după mai bine de două decenii, primul titlu național la sporturi pe echipe. Pentru echipă, e al doilea din istorie, după o pauză uriașă, de 40 de ani.

RCM mvt Universitatea de Vest a împlinit, duminică seară, un vis bine pus la păstrare al iubitorilor de sport din Timișoara. A adus acasă un titlu așteptat de peste două decenii. Anul trecut, rugbiștii și-au anunțat perfomanța obținută duminică seară, câștigând Cupa României. Acum, au învins același adversar, CSM Baia Mare, pentru un trofeu cu și mai multă greutate: SuperLiga CEC Bank.

Câteva sute de oameni au venit să îi felicite pe jucători, scandând, minute în șir, „Campionii, campionii”. Antreonorul Chester Williams a spus, în aplauzele generale, că, deși din echipa sa fac parte doar șase timișoreni, formația este o parte a Timișoarei. De la sărbătoare n-au lipsit oficialitățile locale și județene, deși, pentru acestea, rugby-ul nu a avut, cel puțin până acum, potențialul electoral și populist al fotbalului.

Au fost promise prime, atât din partea municipalității, cât și din partea Consiliului Județean Timiș. Cel mai important anunț a venit însă de la edilul șef Nicolae Robu. Acesta a anunțat că primăria va da echipei de rugby stadionul CFR, aflat de mai multă vreme în paragină și în centrul unei lupte desfășurate prin diverse instanțe.

Primarul Nicolae Robu a avut parte și de prima reacție ostilă a celor în fața cărora vorbea. Suporterii l-au intrerupt în câteva rânduri, scandând „Campionii, campionii”. Fără să pară impresionat, edilul șef și-a continuat discursul. Rugbiștii s-au despărțit de suporteri scandând împreună „Timișoara”. Distracția a continuat apoi într-unul din cluburile din zona Pieței Unirii.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

52 comentarii pentru acest articol

Bravo a spus: (octombrie 8th, 2012 at 20:55 )

În sfârșit, o idee inteligentă a autorităților locale. Tot stătea în paragină stadionul CFR, iar băieții chiar îl merită !!!

AC RECAS NU E POLI AEK a spus: (octombrie 8th, 2012 at 21:00 )

Da il merita! Felicitari baietilor si autoritatilor ca ii baga in seama!

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 8th, 2012 at 21:02 )

pacat ca unii suporteri vin cu rautate politica si la astfel de evenimente! politica, ambitiile, preferintele si rautatile politice nu-si au locul la asfel de intalniri! pacat ca unii nu pot trece peste ele!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 8th, 2012 at 21:48 )

:))) puteai sa nu comentezi tu. Politica e atunci cand mergi intr-o piata ca sa feliciti niste sportivi ce reusesc o performanta deosebita, iar politicienii confisca momentul. Ce e politic la scandarea „campionii- campionii” ????

Sau ce? Sunt cumva politicienii foarte iubiti si aclamati de popor?

polistu violet a spus: (octombrie 8th, 2012 at 22:20 )

i-am vazut la faţă pe beţivanii de la drogheria, doamne dar arată ca dracu beţivanii ăştia, îţi este frică sa stai aproape de ei! eu am zis in gluma ca sunt beţivani dar ei chiar sunt! doamne Dumnezeule ce specimene am văzut in piata unirii!!!

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 8th, 2012 at 22:31 )

adevaratii suporteri ai timisoarei vor PERFORMANTA la rugby, PERFORMANTA la baschet, PERFORMANTA la handbal, PERFORMANTA la fotbal! PERFORMANTA! NU LIGA a-V-a!

Mircica a spus: (octombrie 9th, 2012 at 00:18 )

Cine dracu mai e Brancovan asta ca pare tare cretin. E ala de care se vorbea anii trecuti ca e omul pdl-ului in galeria lui Poli si care tot aducea amenzi la club cu actele huliganice ale gastii lui de pdl-isti?

un leopard a spus: (octombrie 9th, 2012 at 09:23 )

Nu uita-ti ca stadionul CFR a fost construit acum 80 de ani de muncitorii regionalei CFR Timisoara pentru echipa de fotbal, pacat de istoria clubului CFR . Lasa-ti stadionul echipei de fotbal nu va bate-ti joc de istorie.

Noni a spus: (octombrie 9th, 2012 at 10:09 )

Daca autoritatile nu-i baga in seama pe sportivi nu e bine! Daca ii baga in sema se duc sa-i felicite si incearca sa ii ajute cu un nou stadion inseamna ca le confisca momentul. Eu nu mai pricep nimic! Voi pricepeti ceva? Cum ar trebui totusi sa se poarte autoritatile? Poate ne lamureste domnul Brancovan ca el a spus mai devreme ca autoritatile au politizat momentul!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 10:40 )

Amice, cel putin 1 din 3 dintre spectatorii, adunati aseara in Piata Unirii erau din randul polistilor. Ei au avut decenta sa-i felicite doar pe rugby-sti fara sa strice evenimentul. In schimb Titu Bojin se lua de suporterii suparati pe „proiectul lor la fotbal”. Cu toate astea suporterii nu au reactionat. Chiar daca au fost mintiti de Nicolae Robu, s-au abtinut si la discursul dansului, scandand doar sloganuri de felicitare la adresa echipei, pentru ca asta era motivul pentru care s-au adunat acolo.

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 9th, 2012 at 11:08 )

nu-mi place sa iau aparaea unor ‘iuda’ cum sunt politicienii ,dar cei mai ‘iuda’ sunt orza, herzog, ostaficiuc, traian stoia, grindeanu, drukeria si toti cei care din interes politic, din ambitie fata de fostul investitot(cu cele mai mari performante din istoria lui poli) NU au dorit sa salveze acel lot de jucatori cu care am promovat anul trecut si au preferat ZERO in fotbalul timisorean! Zero sa se aleaga de iei!
Si la urma urmei nu vad care era problema ca politicienii au spus ca vor sprijini toate sporturile timisorene?! care e problema domnule ‘iuda brancovan’?
Inca odata iti spun domnule ‘iuda brancovan’: adevaratii suporteri ai timisoarei vor PERFORMANTA la rugby, PERFORMANTA la baschet, PERFORMANTA la handbal, PERFORMANTA la fotbal! PERFORMANTA! NU LIGA a-V-a!

dacian a spus: (octombrie 9th, 2012 at 12:43 )

foarte bine ca se face stadion pentru echipa de rugby. nu mi se pare insa normal ignoranta primarului fata de cfr timisoara. ca fapt divers, cfr timisoara este clubul de suflet al timisorenilor. dar ce sa inteleaga un suporter de moda noua cum este domnul robu. apreciez buna lui intentie, dar poate ar trebui sa se uite putin si-n curtea celor de la cfr, care au nevoie de ajutor.

Noni a spus: (octombrie 9th, 2012 at 12:50 )

Totusi unde e politizarea? Ca tot nu o vad nici dupa ce mi-ai raspuns. Tu o vezi? Si tot nu am priceput ce ar fi trebuit sa faca autoritatile dupa parerea ta…sa-i felicite public sau nu? La care polisti te referi? La ACS? Nu cred… probabil ca te referi la polistii AEK – ASU. Nu am fost acolo si nu stiu ce inseama ca „s-a luat Bojin de suporterii suparati pe proiectul lor de fotbal”. Ce le-a spus? Le-a cerut sa stearga peretii pe care i-au mazgalit? Le-a cerut sa corecteze cu AC RECAS NU E POLI AEK sau ce le-a facut? Nu inteleg nici cu ce i-a mintit Robu pe suporteri? Ca le-a facut o noua echipa in 2 luni de zile ? La asta te referi? Ca pana si pe ASU tot el a fondat-o? Cred ca stati cam prost la capitolul sinapse si tu si restul mazgalitorilor de pereti…

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 12:54 )

Amice, si suporterii timisoreni isi doresc performanta cum isi doreste acest lucru si domnul primar in interes electoral, doar ca nu toata lumea accepta minciuna. O spun pentru a 1000 oara pe acest site…. suporterii s-au asezat cu domnul primar la masa, li s-au promis doua lucruri, pentru ca dupa 2-3 saptamani sa fie mutat Recasul la Timisoara in ciuda promisiunilor, iar ei sa fie invitati sa-si faca echipa in ce liga vor daca nu le convine. Deci retine…. suporterii si domnul primar au fost de acord sa pornim de la divizia B…. doar ca am fost mintiti. Ca tu lucrezi pentru domnul primar repartizat intr-un post caldut in randul institutiilor deconcentrate, e firesc sa accepti sa te minta oricine, dar pentru ceilalti ce-si ofera sprijinul doar pe baza de voluntariat, acolo trebuie sa primesti macar respectul cuvenit.

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 9th, 2012 at 13:12 )

poate te referi la faptul ca nu a primit timisoara acea invitatie direct in liga II ? pai crezi ca a vrut mircea sandu sa ne-o dea?! eu sunt convins ca autorittile si-au dorito! dar probabil nu s-a putut!
si atunci acesta era cel mai viabil proiect! nu poti tara numele de politehnica timisoara prin balarii pe la sate, intr-un fotbal cu tractoristi, vacari, si betivanii de la crajme!
De ce ai sustinut AEK si nu ACS? stii si tu ca nu ai raspuns la intrebarea asta!

radu a spus: (octombrie 9th, 2012 at 13:15 )

Măi,măi, parcă ne-am întors la-nceputul anilor 90,cand toti cei care nu erau de acord cu ţărăniştii erau prompt etichetaţi drept securişti!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 13:30 )

Pentru ca am stabilit ca e singura sansa de redresare a fotbalului timisorean. Eu personal o faceam si acum daca asta era singura sansa, doar ca am fost mintitit si lucrati pe la spate. Varianta Recas a fost mult mai comoda si a fost singura pe care s-a mers. Daca ASU Politehnica primeste o astfel de invitatie din partea FRF promiteti sa va luati si sa plecati fiecare cu politica voastra spre Bucuresti si sa ne lasati in pace?

Noni a spus: (octombrie 9th, 2012 at 13:32 )

NU a fost alta varianta de pornire din divizia B decat cu Recas. Erau doua variante in total: divizia B cu recas sau divizia 5 . Restul sunt basme! Tu si cu o parte din drukeri-taranisti si mazgalitori de pereti ati ales divizia 5. Voi nu sunteti deacord cu Recasul, dar ati fost deacor cu Bragadiru! E si normal ca e „mai aproape”. Poli AEK a fost buna si Poli ACS nu e buna! Asta e problema! Corectati pe pereti AC RECAS NU E POLI AEK, pentru ca despre asta e vorba la urma urmei.

hamza a spus: (octombrie 9th, 2012 at 13:34 )

nu inteleg de unde acuzatile astea cu taranisti rostite de unii comentatori. daca ar fi facute de niste apolitici, nu as spune nimic, dar e evident ca vin din partea unor baieti care sunt angrenati politic la pnl. faceti o mare greseala, domnilor, voi fiind cei care politizeaza acest subiect. poate ca seful vostru ar trebui sa va spuna in urmatoarea sedinta sa va abtineti naibii de la astfel de comentarii.

louis a spus: (octombrie 9th, 2012 at 13:48 )

felicitari membrilor Druckeria pentru organizarea petrecerii de bun venit a baietilor nostri campioni . a fost o seara minunata petrecuta alaturi de campionii nostri

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 9th, 2012 at 14:05 )

@hamza probabil nu ai discernamant.. tu nu vezi ca aceia pe care ii faci tu politruci sunt cei care ofera argumente?! iar astia de-si zic drukeria, mazgalitorii, stiu doar: jos acs, jos robu!
sunt un fel de uslamisti(daca vrei), care nu stiu decat jos basescu, asa este si drukeria: jos robu! drukeria este un fel de antena 3 !
daca ai fi citit comentarile de pe forum care au aparut legate de acest subiect ti-ai fi dat seama ca cei pe care ii acuzi tu.. nu sunt politruci, ci sunt doxa de fotbal! niste politruci nu ar fi instare sa ofere argumente fotbalistice, politruci sunt aia care stiu un singur lucru: jos acs jos actualu primar (nu are importanta cum se numeste sau de la ce partid este) atat timp cat a promis echipa uternica la fotbal, sprijin financiar puternic la baschet, la hanbal, la rugby, a promis bazin olimpic nou, sala de sport noua, stadion nou!
Va deranjeaza ca nu a vrut timisoara fotbalistica sa ajunga in balarii????
A promis foarte multe legate de sport (omu atsa ori va face ce a promis ori va fi un fel de dan diaconescu) DACA nu se va tine de cuvant eu voi fi primul care va striga JOS ROBU! JOS ROBU!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 14:09 )

Louis, nu pot sa cred… rugby-stii au plecat din piata intr-unu din localurile conspirative ale organizatiei Druckeria si au petrecut pana tarziu in noapte? Nu au petrecut cu autoritatile? De neiertat ! 😉

@drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 9th, 2012 at 14:14 )

cum poti dovedi ca cei de la druckeria fac politica? sunt membri de partid? nu cred. vezi, asta e problema. oamenii astia au luat o decizie si trebuie respectata. poate ca si robu ar trebui sa mai lase din mandria lui si sa intermedieze o intalnire. trebuie sa fim contienti ca baietii astia fac spectacol adevarat in tribune.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 14:14 )

Iata si primele imagini obtinute „pe surse” http://www.youtube.com/watch?v=ANspkTxb-2Y 😉

hari a lu poter a spus: (octombrie 9th, 2012 at 14:23 )

cristi, dar cum de nu au mai mers vreo trei dintre ei pe la fratelli? nu le mai place acolo ca se iau haimanalele lui milutinovici de ei. sau?

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 9th, 2012 at 14:24 )

@@sunt de acord cu tine ca ar trebui intermediata o intelegere inre cele doua parti (daca cele doua parti nu sunt orbite de politica!) Stiu ce atmosfera putem crea, in ultimi 5..6 ani le pot numara pe degetele de la maini meciurile de acasa la care am lipsit si am avut abonament si in divizia B anul trecut la peluza! deci stiu ce vorbesc!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 14:35 )

ok, fa o fotografie abonamentului de anul trecut si pune un link aici… ai 15 minute sa ma convingi (altfel pot crede ca ai facut rost de la cineva)

hari a lu poter – nu stiu, eu am mers doar in piata, pentru ca nu am mers la meciuri si ma simteam aiurea sa merg doar la petreceri.

Anda a spus: (octombrie 9th, 2012 at 14:40 )

Brancovan si postacul liberal, terminati cu scandalul si lasati adevarata problema! Si anume, ca CFR-ul va fi dat afara de ep stadionul propriu. Mai terminati cu mizeriile voastre politice, ca aici nu e vorba de Poli. E vorba de o traditie ce dureaza de zeci de ani care va fi distrusa pentru ca Robu habar n-are cine a construit stadionul si cine are dreptul sa joace pe el. Mi-e sila de voi amandoi.

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 9th, 2012 at 14:45 )

desteptule, daca aveai abonament, stiai ca am poza pe el si ti se face si copie dupa buletin la club in momentul cand iti faci abonament (deci e poza mea pe el plasticata, nu am cum sa-l iau pe al altuia)!.. stau cu tine in sagului, la moment-ul oportun cand nu vei mai avea ambitie politica si lucrurile se vor clarifica daca vei dori vom sta si de vorba!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 14:59 )

:)))))))) amice, orice calculator are programul paint instalat start/accessories/paint Ma asteptam sa te scuzi spunand ca nu ai abonamentul la tine ….dar asa…

http://i46.tinypic.com/30cujc7.jpg ti-am facut si o demonstratie pe un abonament de peluza din 1995

Cu mine in Sagului stau zeci de mii de oameni ce nu merg la stadion.

Noni a spus: (octombrie 9th, 2012 at 14:59 )

Pai cata vreme fac sondaje politice pe site-ul druketia cum este cel inainte de alegerile la primarie, in care Orza il conducea detasat pe Robu (ala e singurul sondaj in care Orza il conducea pe Robu), cata vreme unul din liderii lor este membru PNTCD (dar pariez ca mai multi membrii drukeria sunt in PNTCD) evident ca este o organizatie politica. Dar spre deosebire de alte organizatii declarate politic, aceasta este mai subtila. A atras in ea si oameni apolitici dar fara prea multa minte. De exemplu multi golani, alcolici, oameni fara discernamant, care daca liderii lor unii taranisti altii doar simpatizanti taranisti le spun sa mazgaleasca peretii acestia executa indata! Asta e nimica fata de ce golanii fac ei in mod curent!

hana a lu montana a spus: (octombrie 9th, 2012 at 15:00 )

poate ca nu tot timpul are dreptate brancovan, dar barem el isi declina identitatea. ceilalti care il muscati de partea dorsala poate ar trebui sa va mai abtineti din tot felul de comentarii aiurea.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 15:08 )

Anda, nu vad o problema ca terenul CFR (ca stadion nu-i mai putem spune) sa fie folosit atat de echipa de fotbal cat si de echipa de rugby. Insa in acest caz ambele echipe trebuie sa-si desfasoare antrenamentele pe alte terenuri. Arata putin inestetic sa aibe urme atat de la marcajul de rugby cat si de la fotbal, in rest portile sunt mobile. CFR-ul poate sa inchirieze inclusiv stadionul Dan Paltinisanu, la fel cum poate sa faca acest lucru si ASU Politehnica sau Ripensia Timisoara …. sau alte terenuri din Timisoara in cazul grupelor de juniori.

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 9th, 2012 at 15:36 )

vrei sa ma vezi?…eu nu vreu sa fiu vedeta, sa apar la televizor ca tine.. si daca as aparea nu as spune: ca mai bine sa nu salveze echipa si lotul de jucatori si sa ajungem la zero! asa cum ai spus tu! asa ceva nu as spune!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 15:54 )

ai facut o afirmatie, cum ca esti abonat de 5-6 ani de zile sugerand ca „stii tu ce vorbesti”, iar eu ti-am cerut sa fotografiezi abonamentul de anul trecut(invatandu-te si cum sa-ti protejezi poza si datele personale) si sa faci dovada celor afirmate. Am lansat aceasta provocare acum o ora si 15 minute si minute.

Nu ai invocat nicio scuza de ordin tehnic. Aveai timp suficient. Concluzia mea este simpla. Esti un mincinos ….

ASU Poli nu e Poli a spus: (octombrie 9th, 2012 at 16:02 )

Felicitari ruibistilor.

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 9th, 2012 at 16:16 )

incerci sa personalizezi discutia! nu vreu sa stii tu cine sunt! cel putin nu deocamdata!
daca erai barbat m-ai fi combatut cu argumente dar nu ai fost in stare!
nu este important cine este cel care spune ceva.. ci important este cea ce spune si daca are dreptate sau nu!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 16:20 )

Refuz sa mai continui discutia cu un mincinos dovedit.

Aqwilla-Violla a spus: (octombrie 9th, 2012 at 16:25 )

@nu inteleg ce relevanta are chestia cu abonamentul?!? Eu am Poli-card dintre primelecare le-a intreodus Iancu, nu mai stiu exact de cand, trebuie sa le caut sa ma uit, dar cred ca in afara de cel de anul trecut si cel de acum(pe care bineinteles ca le am…) mai sunt trei! In orice caz, la primul s-au dat o punga de plastic alb, cu stema lui Poli, un tricou alb, pe care scria cu mov(ia sa vad stiti ce?..), o minge mai mica, aproape ca de handbal cu insemnele Poli si un calendar, pe care le am! Nu vad insa care-i „chichirezul”?Pt. a atesta vechimea de polist? Pai hai ca ma interesez cum se face si va postez un „program” din 12-13 mai 1982, de la Turneul Timisoara ’82, la care au participat :Poli Timisoara,Vojvodina Novi-Sad,Espanol Barcelona si si si pretenii nostrii(care acum ne injura pe unde pot…) FC Bihor Oeadea, care erau in B !!!!!! Sau din „81, cand au fost Poli, Ferencvaros,Dyosgyor si Real………Zaragoza !!!!! Ei amintiri-amintiri! Vreti sa stiti si echipa? Eu o pot spune pe a lui Poli de atunci, dar voi o stiti pe a lui ASU Poli de anul trecut, sau de acum doi ani? Sau sa va o spun tot eu?

costi a spus: (octombrie 9th, 2012 at 16:30 )

fara suparare, dar brancovan are dreptate.

ASU Poli nu e Poli a spus: (octombrie 9th, 2012 at 16:36 )

fara suparare dar ASU Poli nu e Poli.
Si nici ACS Poli nu e Poli AEK.
Deci ce facem baieti?

elena a spus: (octombrie 9th, 2012 at 16:39 )

mergeti fiecare la ce echipa doriti, asta e solutia. dar, va place sau nu, brancovan va face din orice pozitie, la felm cum sunt facuti cei de la acs de cei din druckeria. am vazut aici multi comentatori fani acs dar nu vad vreo idee brilianta pe stadion asa cum vad la jocurile lui asu. asadar, mai putina vrajeala si mai multa imginatie. credeti ca puteti?

drukeria-membriidepartid a spus: (octombrie 9th, 2012 at 16:41 )

tu nu refuzi ‘prietene’ tu nu ai argumente! incerci sa insinuez ca toti cei care au scris pe forum si nu vor sa-si dezvaluie identitate sunt mincinosi?! poate pur si simplu nu vor! nu inseamana ca unul care si-a dezvaluit identiataea are si dreptate! ti-am spus sa nu mai incerci sa personalizezi discutia!
Eu refuz sa discut cu tine pe subiecte personale!
Daca vrei sa discutam discutam duar despre sportul banatean si cu argumente.. daca nu.. sa fi sanatos!

Tuzgureanu a spus: (octombrie 9th, 2012 at 17:12 )

cre’ ca mai avem un pic si schimbam numele orasului din Timisoara in Poli Timisoara

Cristi Brancovan?? a spus: (octombrie 9th, 2012 at 17:50 )

nu are relevanta cine sunt comentatorii ci importante sunt ideile lor si argumnetele cu care vin…@elena de pilda e total pe langa…isi forteaza singurul neuron pe care-l are si tot nu e in stare sa spuna ceva care sa aiba sens…pe de alte parte chiar daca brancovan si-a dezvaluit identitatea asta nu inseamna ca nu scrie comentarii ca si anonim si nici nu inseamna ca nu sunt altii care se dau drept brancovan…deci nu asta e locul in care sa-ti dezvalui identitatea…

@Cristi Brancovan?? a spus: (octombrie 9th, 2012 at 17:56 )

vezi, despre asta am vrut sa spun. voi va incordati doar pe tot felul de retele si site-uri, dar nu mergeti pe stadion. si daca mergeti, sunteti goi de continut, nu aveti imaginatie. stiti doar sa jigniti, ceea ce nu face deloc bine echipei. poate ca unii dintre noi ne fortam singurul neuron, dar cei ca tine nu-l au nici pe ala, sunt ca orbetii, orbecaie din colt in colt.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 17:59 )

Te rog sa nu te mai semnezi cu numele meu. Eu nu ti-am cerut sa-ti dezvaluie identitatea ci doar sa faci dovada ca ai un abonament la meci asa cum ai sustinut (cu protejarea fotografiei si a datelor personale …prin stergerea in „paint” a acestora). Aviz amatorilor care se mai lauda cu fel de fel de chestii . O seara buna sa aveti.

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 18:24 )

Pe mine ma chema tot Cristi Brancovan ca si pe tine. Am dreptul sa ma semnez asa sau nu? Cui trebuie sa cer voie tie sau redactiei, sau presedintelui Basescu pe care l-ai votat? ASU Poli NU e Poli! Sa va apucati de sters peretii pe care i-ati mazgalit baieti! Cand o sa curatati peretele casei mele pe care l-ati mazgalit nu o sa ma mai semnez asa! Brancovene ma tem ca numarul tau de neuroni e negativ!

Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 21:10 )

Cat de jos pot sa coboare postacii liberali…nu mai am ce zice

debanat.ro a spus: (octombrie 9th, 2012 at 21:48 )

Iau v-au stricat baietii ploile?Nevricosilor.

@Cristi Brancovan nu e Cristi Brancovan a spus: (octombrie 9th, 2012 at 22:08 )

Nu asa de jos ca si cei datoritat carora orasul asta nu are echipa de fotbal in divizia A, nu asa de jos ca si cei care comanda mazgalirea peretilor dintr-un oras, nu asa de jos ca si ipocritii care dupa ce au acceptat tot felul de proiecte Bragadiru, Dacia Pitesti pozeaza in fete mari care nu sunt deacord cu Recasul, etc, ma opresc aici… , asa ca domnule Brancovan exista multe mai jos decat ce-am scris eu in comentariu precedent. Orice as scrie aici nu am cum sa fiu atat de jos ca si taranistii care au realizat cele de mai sus si decat cei care ii sustin! Adica decat tine!

Daniel a spus: (octombrie 10th, 2012 at 23:34 )

Vad ca peste tot se vorbeste de performanta in sport….Sunt de acord ca rugbystii au reusit o performanta rara. Au luptat si au meritat trofeuyl ala mai mult decat orice echipa din Liga, dar….daca domnul primar Robu vrea sa le ofere un stadion pe masura ca sa faca performanta, de ce nu ii duce pe Dan Paltinisanu?Nici acolo nu e o echipa care face performanta?Hai sa le oferim campionilor un stadion de top.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Scandalul din PNL Timiș, departe de a se fi încheiat. Nicolae Ciucă, la sediul filialei județene/FOTO

Lucrurile încep să se precipite din nou la nivelul PNL Timiș. Vineri dimineața, la inaugurarea noului terminal plecări externe de la Aeroportul Internațional Timișoara, președintele partidului, Nicolae Ciucă a fost întâmpinat de un grup de tineri liberali, care au protestat împotriva acordului cu PSD și a obligării susținerii lui Alfred Simonis pentru postul de șef...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Scandalul din PNL Timiș, departe de a se fi încheiat. Nicolae Ciucă, la sediul filialei județene/FOTO
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 13 – 23 octombrie, o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză, de vizitare a Canton Import & Export Fair, ediția 136/ faza I.  Târgul de la Canton sau Târgul de Import și Export, este cel mai vechi și cel mai mare târg comercial din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Lucrurile încep să se precipite din nou la nivelul PNL Timiș. Vineri dimineața, la inaugurarea noului terminal plecări externe de la Aeroportul Internațional Timișoara, președintele partidului, Nicolae Ciucă a fost întâmpinat de un grup de tineri liberali, care au protestat împotriva acordului cu PSD și a obligării susținerii lui Alfred Simonis pentru postul de șef...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Scandalul din PNL Timiș, departe de a se fi încheiat. Nicolae Ciucă, la sediul filialei județene/FOTO
În ziua deschiderii noului terminal internațional al Aeroportului din Timișoara, un număr semnificativ de susținători ai lui Alin Nica, fostul lider al PNL Timiș, au organizat un protest pentru a-și exprima nemulțumirea față de preluarea controlului filialei locale a PNL de către PSD, sub îndrumarea centrală a partidului din București. La evenimentul care a marcat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Protest în fața Aeroportului: Simpatizanții lui Alin Nica se opun alianței PNL-PSD în Timiș
La Timișoara s-a inaugurat vineri noul terminal plecări externe din cadrul Aeroportului Internațional Traian Vuia Timișoara, care devine cel mai modern aeroport din țară. Investiție cu fonduri europene, aceasta marchează intrarea României în Schengen cu transporturile aeriene și maritime.  La eveniment au participat Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, Marcel Ciolacu, primul ministru, Nicolae Ciucă, șeful Senatului,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Moment istoric la Timișoara. A fost inaugurat noul terminal de plecări externe de la Aeroport, eveniment care a marcat intrarea României în Spațiul Schengen/VIDEO
Ținând cont de temperaturile diurne exterioare, prognozate pentru perioada imediat următoare, ridicate, ziua, și ceva mai scăzute, pe timpul nopții, Colterm anunță că  modifică parametrii de furnizare a încălzirii, pe rețeaua secundară de termoficare. Astfel, începând de astăzi, 29 martie 2024, se  reduc parametrii de furnizare a energiei termice, de la 40 la 37 de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Colterm reduce parametrii de furnizare a încălzirii
Una dintre cele valoroase piese din colecția armelor albe expusă de Muzeul Naţional al Banatului este sabia familiei nobiliare Osztoics. Aceasta face parte din expoziția temporară „𝐎𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞. 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞. 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐞. 𝐀𝐫𝐦𝐞 𝐚𝐥𝐛𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢„, aflată în mansarda B1 a muzeului. Expoziţia poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sabia familiei nobiliare Osztoics de Șemlacu Mare și Șemlacu Mic în expoziţia temporară de arme albe a Muzeului Banatului
Candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a pierdut sprijinul tinerilor liberali, după ce a avut o ceartă monstuoasă cu aceştia. Robu le-a reproşat tinerilor că îl înregistrează atunci când aceştia l-au întrebat cu cine să voteze la preşedinţia CJ Timiş, respectiv cu Alfred Simonis sau cu Alin Nica. Azi e nouă şedinţă la PNL...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari
Joi seara, în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara a avut loc evenimentul de decernare a Ordinului Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler, distincție conferită de Președintele României, Klaus Iohannis, directorului general al Teatrului Național, Ada Hausvater, și înmânată de ministrul Culturii, Raluca Turcan. Decretul nr. 55 din 15 ianuarie 2024,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Distincţie importantă primită de directorul general al Teatrului Național Timişoara, Ada Hausvater
Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un patrimoniu viu și prețios din întreg teritoriul județului Timiș. Sute de participanți: dansatori, soliști vocali și instrumentiști, grupuri, formații și ansambluri folclorice, tarafuri, meșteșugari,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii
Lucrările de întreținere derulate de Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, desfășurate pe Centura Timișoarei, continuă. Se va lucra în continuare la pasajul CFR DRDP Timișoara a anunțat că lucrările la podul peste canalul Behela de pe centura Timișoara Nord s-au finalizat. Acum, echipele antreprenorului care realizează lucrarea s-au mutat pentru lucrări similare la dispozitivele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările pe Centura Nord continuă, la pasajul CFR/FOTO
Top