PD-L Timis da lista provizorie a candidatilor la parlamentare

Biroul Permanent Județean al PD-L Timiş a definitivat, joi, lista cu propunerile pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Lista nu este una finală, iar pe ea nu apar numele partenerilor din PNŢCD. Nici Marius Dugulescu n-a fost votat de colegii săi de filială, deși a fost prezent la ședință și și-a făcut lobby.

„Propunerile BPJ al PD-L Timiş trebuie validate de Consiliul de Coordonare Judeţean al PD-L Timiş. Acesta este un prim pas în stabilirea candidaţilor pentru colegiile electorale din Timiş. Listele finale trebuie apoi validate la Bucureşti”, ne-a spus consilierul judeţean Oana Gaita, purtătorul de cuvânt al PD-L Timiş.

În ordine alfabetică, cei 14 candidaţi propuşi de BPJ al PD-L Timiş sunt: Vasile Blaga, Mihăiţă Bojin, Dorin Cândea, Gheorghe David, Aurel Frugină, Tiberiu Lelescu, Gheorghe Nodiţi, Marinel Paşca, Alin Popoviciu, Marin Popescu, Petru Roman, Alain Rus, Cornel Sămărtinean şi Valeriu Tabără. Marius Dugulescu, prezent la ședința BPJ, nu a întrunit voturile colegilor săi. Deși le-a spus că plecarea la PNL a fost doar o „rătăcire de moment”, aceștia nu au fost de acord cu o nouă candidatură a actualului deputat. Nici Ștefan Drăgulescu, fostul rector al UMF, care a venit și el la ședința de la partid, nu a mai prins loc pe listă, fie ea și provizorie.

Cel mai probabil, decizia finală va fi luată la Bucureşti în jurul datei de 15 octombrie. Cel puţin doi dintre candidaţii propuşi joi în Timiş vor zbura de pe liste şi vor face loc pentru doi țărăniști, Adrian Orza şi Valentin Moldovan.

Autor
Etichete ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

53 comentarii pentru acest articol

cristinel a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:26 )

ce??? mega pocaitul pacii, tradatorul de doi bani nu a prins nimic?
le-a venit mintea la cap astora de la pdl? nu imi vine sa cred

Normal a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:28 )

Dugulescu e chiar culmea! Chiar credea ca daca face lobby printre pedelisti astia il iarta pentru tradare? Ha!

... a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:28 )

da ce va mirati de dugulescu ca nu a mai prins nimic? cred ca doar el a mai crezut ca mai prinde loc si uite cum si-a luat flit si de la astia!! hihihiihih

am o nedumerire a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:29 )

Ovidiu Ciuhandu nu mai candideaza? Oare ce s-a intamplat?

mihai a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:33 )

nu credeam ca se va tine cont de criteriile impuse in cadrul ARD…se pare totusi ca traseismul este taxat…bravo !

fiul ratacitor a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:35 )

erau chiar fraieri pedelistii daca-l primeau inapoi pe „fiul ratacitor”

sa vedem si cu restul a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:36 )

Sa-i vedem dupa ce trec de focurile dnei Macovei!

Dugulescu a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:37 )

Dl. Dugulescu e cel mai bun parlamentar pe care l-a avut Timisoara vreodata! va rog sa nu vorbiti urat de el pt ca acest om chiar nu merita! Doamne ajuta!

anca a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:38 )

Lasa mah, ca e buna macovei! da cu ei de toti peretii. ar fi bine sa o inventeze cumva si uslu ca e buna la casa omului.

Ovidiu a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:39 )

Nu e nici o problema daca nu se accepta aici tradatorii,fratii celor de la psd,unpr sunt specializati in asa ceva,iar daca vrei sa candidezi acolo trebuie sa ai cel putin 3-4 partide in CV.Asa ca Dugulescu sau Ciobanu,aveti alternative tottimpul

vali a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:41 )

Sa vina Dugulescu inapoi, altfel nu mai votez ever PDL:))

lol a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:43 )

nu e nimic batut in cuie! exista o oarecare diferenta fata de ce se vobea prin targ, dar se pare ca sita nu e chiar asa de deasa.

Victor a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:45 )

Daca ar avea si usl un macovei,nu ar mai candida nimeni,acolo sunt doar turnatori,plagiatori,puscariasi si puscariabili

@dugulescu a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:47 )

bah, ce ar fi sa il iei tu pe asta mare om al tau, parlamentaru anului si sa mereti voi asa frumos ” cu domnu”? nu ca suna bine?

maria a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:49 )

@Victor :)))) si daca nu le ajungeau ai lor, i-au luat si pe toti coruptii/coruptibilii pdl-ului…numai bine le-au facut la astia un serviciu :))

@victor a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:50 )

Nici cu Candea nu mi rusine. Numai doua condamnari la puscarie. Ca sa nu mai vorbim de spagile multe si dese de la RAR. Ma mir ca nu e si Cutu pe lista. Alt spaghar.

pfff a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:54 )

pffffff…domnul dragulescu nu mai are loc pe lista ?! … si nici rector la medicina nu mai ei?! pffff … fugi la robu ca iti gaseste el ceva (ca tot se poarta asa)…daca nu stii pe unde sa intri intreaba-l pe borza

vali a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:55 )

Fara Dugulescu santeti morti? Unde este Brandul?

Daniel a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:58 )

La aceste alegeri am impresia ca va castiga cine va aduce mai multi oameni noi,iar deocamdata pdl pleaca din pole-position.

hahahahaha a spus: (septembrie 20th, 2012 at 17:59 )

dragulescu unce e ???? ca mai acum cateva zile povestea pe la tv ca e candidat sigur din partea pedeleilor!! niste uni chiar se plictisesc tare in timpul lor liber

voi n-ati vazut lista? a spus: (septembrie 20th, 2012 at 18:01 )

Candideaza Roman Petru! primarul din Deta! Ghitaaaaaaa!!! Ciobaneeeee! iti tremura nadragii?

@voi n-ati vazut lista? a spus: (septembrie 20th, 2012 at 18:06 )

Ai dreptate,se pare a toti tradatorii o sa se uita in parlament de la televizor,si Dugulescu,si Ciobanu,si Borza,toti asa zisii mari politiceni.

misi a spus: (septembrie 20th, 2012 at 18:08 )

ciobanu e un baron pe colegiul lui, greu de batut, dar sigur primaru de deta e o mareeee surpriza!! s-ar putea ca lui ciobanu sa nu-i pice prea bine

bineeeee a spus: (septembrie 20th, 2012 at 18:13 )

Macovei isi va da drumu la dulai si tot ce n-au curatat astia de la pdl va curata ea! si o sa mai vedem vreo doi trei care dispar si de pe lista asta! usl cand isi anunta candidatii?

@misi a spus: (septembrie 20th, 2012 at 18:16 )

la cat de mult il iubeste bojin pe ciobanu, s-ar putea ca primaru` de deta sa primeasca ajutor si de la tabara adversa

@@misi a spus: (septembrie 20th, 2012 at 18:20 )

Ai dreptate,la ce mancatorii sunt intre membrii usl,se vor sabota intre ei si din acelasi partid,si cei de la psd pe cei de la pnl,si invers.O alianta contra naturii,nu poate fi benefica decat pe termen scurt,iar acum se va vedea rezultatul,usl va avea soarta pdl de la locale.

Cetateanul Derutat a spus: (septembrie 20th, 2012 at 18:36 )

Si eu cu cine votez?

Bleaga a spus: (septembrie 20th, 2012 at 19:13 )

Ostaficiuc ai distrus acest partid.Dumnezeu sa te ierte!

interesant a spus: (septembrie 20th, 2012 at 19:36 )

Sunt niste nume interesante gen Noditi care merita o sansa. Pacat ca nu a castigat Primaria ca se vede ce ,,multe” poate Robu, vai si-amar ce ne-am facut cu mana noastra!

Geo a spus: (septembrie 20th, 2012 at 20:10 )

Unii nu au ce cauta pe lista asta dar altii chiar merita sa ajunga acolo, sa ne reprezinte. Pana una alta nu mai spune nimeni nimic de reducerea numarului nde parlamentari, USListii nimic?

Filtru a spus: (septembrie 20th, 2012 at 21:24 )

sper sa se mai cearna cativa de pe acolo…pdl tre sa se ocupe de liste cu maximum de seriozitate daca vor sa recapete increderea oamenilor si se pare ca sunt pe drumul cel bun

Sir Alex a spus: (septembrie 20th, 2012 at 21:57 )

Dugulescu a fost „lucrat” de Samartinean Cornel-Mircea!!!Motivul:in decembrie 2011,in urma unui scandal,Samartinean Cornel-Mircea a „muscat” momeala afirmand:”am platit postul de director general de la aeroportul Timisoara cu 100.000 de euro!?!Dugulescule daca mai ai sange de gentlemen ,fa-l pe chilotar,MERITA!!!

gheorghe c a spus: (septembrie 20th, 2012 at 22:18 )

unde este Brandul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leo a spus: (septembrie 20th, 2012 at 22:37 )

Pdl le-a dat o lovitura grea celor de la usl,cel putin pe plan local,unde psd si pnl nu cred ca sunt capabili sa ii contracareze cu adversari asa puternici…

Oracolul a spus: (septembrie 20th, 2012 at 23:05 )

Excluzand un nume de pe lista,care oricum va fi zburat de Macovei mai mult ca sigur,pdl a inceput cu un mare plus campania pentru parlamentare,iar la cum se misca usl,numai cu turnatori la fosta securitate si anchetati penal,s-ar putea ca portocalii sa aiba parte de o mare victorie

Sorin a spus: (septembrie 21st, 2012 at 00:09 )

Dugulescu era singurul care ne putea lua un colegiu pe oras, VA MULTUMIM DOMNULE OSTAFICIUC !!! TIMISOARA= USL

Marius a spus: (septembrie 21st, 2012 at 00:41 )

Dupa cum scriam si pe un alt ziar, e interesant cat de mult pot semana intre ele comentariile de pe doua site-uri diferite (Opinia Timisoarei si deBanat).
Costi, intelegem ca ti-ai pus pustimea sa comenteze si sa laude realizarile maiastre (si sa mai si arunce cu noroi in cei care nu-ti recunosc maretia si brendul (sic) ), dar da-le si texte diferite pentru fiecare ziar, ca va faceti de tot rahatul (nu ca nu ati fi, cu asemenea oameni). Oameni noi ziceti voi? Pai sa nu te imprastii de ras? Sa nu faci pe tine? Numai unul si unul 🙂
– Candea – e plina presa de articole despre magariile lui
– Popoviciu – o simpla cautare pe google este edificatoare
– Sanmartinean – dupa jaful de la aeroportul international timisoara, acum vrea sa fie deputat (desi el este derutat), pentru a avea imunitate?
– Alain Rus – dupa ce si-a facut bani din vanzarea de materiale electorale catre partid si dupa ce a compus o gramada de texte de PR de toata jena, acum vrea sa evolueze, ca s-a saturat sa-l linga pe barbosul (care nici nu mai e presedinte CJT)
– Lelescu Tiberiu – dupa ce a facut ce-a facut (sau n-a facut) pe la directia agricola si dupa ce si-a acoperit cum a stiut urmele jafului de la pencoop, la care a fost mana in mana cu barbosul sef de filiala, acum vrea deputat, ca sa fie acoperit de imunitate, in caz ca ar vrea cineva sa vada ce s-a intamplat la pencoop
– Noditi Gheorghe – sau ilustrul necunoscut; dupa ce partidul lu’ Domnu Dan l-a umilit la alegerile de primar, dupa ce acum 4 ani a pierdut postul de deputat in favoarea Mariei Barna, pentru ca al sau coleg de partid, Dugulescu, s-a ingrijit sa aibe mai multe voturi decat Noditi, astfel ca el (Dugulescu) sa ajunga in parlament, dupa ce a fost unul dintre cei mai stersi directori ai spitalului judetean (el de fapt era marioneta acolo, altii erau in spatele lui, sau de fapt, alta; prietenii stiu despre cine vorbesc). Dupa toate astea, el iara vrea sa candideze; domnule doctor, sper ca stii despre ce animal se spune ca este perseverent
– Roman Petru – primar de Deta si tata de pramatii; dupa ce ficiorii sai au bagat spaima-n oras si dupa ce taticul lor a avut grija de viitorul lor si le-a oferit un acoperis deasupra capului din avutul public, punandu-i pe primele locuri pe listele ANL (pe ei si pe prietenii lor), acum se orienteaza si el spre deputatie (ca e mai liniste, nu te cauta atatia de bube si chiar daca te-ar cauta, esti si tu la adapostul imunitatii)
– Popescu Marin – a fost si el un pic de sefut (inspector general) si considera ca a capatat suficienta notorietate incat sa ajunga si el pe un loc caldut
– David Gheorghe – pus pe liste, pe post de senator, pe colegiul 1 Timisoara, pentru a castiga sprijinul cultelor neoprotestante; scos in fata, la defilare, ca si bunicul mort pus in geam, sa ia pensia, aici sa stranga voturi
– si, cu voia dumneavoastra, ultimul, dar nu cel din urma, marele buldog, Vasile Blaga, care din buldog s-a transformat intr-un pudel, sau ceva si mai sfios si a fugit de confruntarea electorala din alte parti si a venit pe un loc caldut, de senator, in Timis; locul era rezervat de barbosul sef pentru el (si tare s-a bucurat cand a auzit ca Borza a demisionat din partid, astfel scapand de o bataie de cap, de genul celei ce i-o creeaza Dragulescu; asta cu demisia lui Borza e o alta mancare de peste; omul s-a distanta de toate rahaturile ce se intampla tot mai des in partid; daca pana si Ridzi a zis ca PDL este un partid al dublei masuri), pentru ca e considerat un colegiu usor de castigat de PDL (mai ales ca pe cuprinsul colegiului senatorial este si colegiul de deputat al amicului si tovarasului de afaceri al buldogului, recte Ghita delpak Ciobanu, care nu va pregeta sa dea o mana de ajutor la alegerea prietenului sau, ca doar nu se face sa se duca singur in parlament)

Sunt curios sa vad daca imi va fi publicat comentariul kilometric

pentru Marius a spus: (septembrie 21st, 2012 at 08:05 )

Felicitari ai mare dreptate.

travestit a spus: (septembrie 21st, 2012 at 08:14 )

Interesant cu a ajuns Blaga banatean? Eu ii propun sa candideze pe Marte acolo 100% castiga.Costi gandestete!!!

pentru marius a spus: (septembrie 21st, 2012 at 09:18 )

dle ziarist (stii tu care esti) platit de grasii usl, o sa vad daca vei face o analiza la fel de „pertinenta” si despre candidatii celorlalte doua formatiuni politice: usl sau pp-dd. numai minciuni a la press alert am vazut in textul tau foarte lung si anevoios!

DăBanat a spus: (septembrie 21st, 2012 at 09:35 )

Oare de ce xxx de kiss in comentariul kilometric se da Marius?
Spagarul dezaxat cu pretentii de ziarist face de ras tot ce inseamna presa. Du-te cresteti copii ca ti i-ai parasit ca pe ciorapii moldovenesti dupa o sapTamana de padure lasa poamele de facultate sa -si termine facultatile…. mintale ca …..esti de ras. A bagat Noditi un sac de bani in xxx tau de xxx degeaba. Strategul xxx ti se spune prin media. Aaaaa vezi ca te ateapta cu chitantele baietii sau crezi ca filmarile cum infuzi banii in prapatioasele buzunare n-au valoare?

heloooo a spus: (septembrie 21st, 2012 at 09:36 )

Nu e mah ziarist! Daca ar fi fost, si-ar fi documentat putin mai bine afirmatiile, dar nu sunt decat refulari acolo! Sigur vreunul dintre candidatii care nu se mai regasesc pe lista a avut un moment de frustrare. Plus ca ora la care le-a postat spune tot! Nu ai somn, draga?

Cristi a spus: (septembrie 21st, 2012 at 09:54 )

Ce va agitati deja? Lupta de-abia incepe si fiecare partid va avea probabil si lichele si oameni si pupincuristi si hulitori. Parerea mea e ca daca se doreste schimbarea USL trebuie sa bage la inaintare oameni buni si din cate vad eu nu prea ii are…

@marius a spus: (septembrie 21st, 2012 at 10:36 )

ba da ce bine informat esti…am impresia ca esti cristinel..stii tu care…cristinel dugulescu

@sir alex a spus: (septembrie 21st, 2012 at 10:50 )

al tau dugulescu s-a lucrat singur.si precis se lucreaza si acum…da ce sa-i faci fraierului? el a tradat nu? nah…uite ca a si platit

pt marius a spus: (septembrie 21st, 2012 at 15:34 )

Domnule Marius sunt in totalitate deacord cu comentariul dumneavoastra deoarece este adevarat iar cine stie politica si este implicat stie ca vorbiti adevaruri si nu minciuni cum incearca uni care au sediu prin Gh Lazar si pun pustimea sa scrie numa tampeni doar ca sa fie comentari in favoare lor.Rusine Ostaficiuc

titi a spus: (septembrie 21st, 2012 at 15:35 )

Da e clar cu lista asta o sa aveti si voi 3 alesi maxim .Oricum e bine la cat de varza sunteti

corina a spus: (septembrie 21st, 2012 at 19:20 )

spuneti-mi si mie va rog cine este candidatul aurel frugina

Jos Palaria a spus: (septembrie 21st, 2012 at 20:17 )

MAESTRE, JOS PALARIA! Asta e adevarat blat cu USL. Felicit biroul PD-L Timis pentru non-combat la alegerile generale din aceasta toamna. Daca tot esti in retragere, maestre, ineca-i pe toti ce dracu’. Succesuri!

Adi a spus: (septembrie 21st, 2012 at 23:42 )

Nu inteleg de ce a mai avut dl Dugulescu încredere in Ostaficiuc după cate ați avut de tras, de ce nu a rămas la PNL?E o enigma pentru mine.Regret ca un om ca el nu are loc pe lista.

FolkMaster a spus: (septembrie 22nd, 2012 at 11:57 )

Ce a fost Pd l ul si ce a ajuns, Brandul si Popoviciu sunt direct responsabili !

mari a spus: (septembrie 22nd, 2012 at 23:05 )

Felicitari, Marius! Asa este! Cine urmareste si stie cine sint personajele PDL, va da dreptate! Dugulescu isi merita soarta! Eu il cred un tip fara idei originale, tradator, merita oricum ce i-a facut Ostaficiuc. Nu, ca despre acesta din urma, as avea o parere mai buna… Nici un penal nu ar trebui sa primeasca imunitate, chiar daca ar fi ales. Daca magariile s-ar fi produs in timpul mandatului ar fi altceva.; dar cei care sint infractori nu au ce cauta la conducerea statului. Ciobanu ar trebui si el sters de pe lista, dar nu o va face nimeni: este omul de legatura dintre USL si PDL. Cine nu vede ca aici nu conteaza partidul, ci relatiile de prietenie, afaceri, coruptie, trafic de influenta, nasii, etc. este foarte naiv sau traieste pe alta planeta. Eu l-as pune si pe Sirbu, pe lista neagra. USL; PDL in Timis, toti o apa si-un pamint. Pe Noditi l-as fi ales, chiar daca este PDL si ar fi concurat cu Ciobanu, de exemplu…

Daniel P a spus: (septembrie 22nd, 2012 at 23:07 )

Ceeee? Dl Dugulescu nu candidează pe colegiul lui? De ce? Nu inteleg? Era un oponent serios pentr Grapini, eu zic ca era singurul de la PDL care putea sa câștige un colegiu pe Timișoara.Dl deputat chiar sa implicat pr colegiu si e iubit de cei din zona.Si cu cine vine PDL ul pe colegiul asta?E la USL se zice ca e Maria Grapini.Greu de inteles jocurile politice care nu fac decat sa Imi lase un gust amar.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Știri de ultimă oră

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj a câştigat dramatic prima partidă pentru locul 5 în fața celor de la CSM București. S-a păstrat tradiția scorului din meciurile disputate în sezonul regulat: 3-2! CSM București a trecut peste o mare șansă. A condus cu 1-0 și 2-1 la seturi, iar apoi în decisiv a avut 10-5...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Victorie dramatică, dar atât de necesară. Lugojul, la un pas de cupele europene
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

La Timișoara se va desfășura o nouă ediție a Salonului Industrie Ușoare, una dedicată sărbătorilor pascale. Organizatorii au decis susținerea acestei ediții având în vedere succesul de care se bucură evenimentul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, urmând să aibă loc în perioada 24 – 28 aprilie, în organizarea Camerei de Comerț,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se pregătește o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, dedicată sărbătorilor pascale

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Subprefectul PNL de Timiș, Ovidiu Drăgănescu, îl acuză pe primarul Dominic Fritz, că dezinformează, realizând prezentări false despre strada Cezar, cea despre care primarul spune că a recuperat-o pentru oraș de la clanuri imobiliare. Nu e niciun clan, actuala configurație există din anii 50 și a fost făcută de Miliție, care deținea imobilele în administrare,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ovidiu Drăgănescu îl acuză pe primarul Fritz de prezentări false în lupta cu clanuri imaginare
Proiectul de realizare a studiului de fezabilitate pentru campusul de învățământ dual care se va ridica la Timișoara a fost semnat de primărie cu societatea timișoreană care a câștigat contractul. Investiția este făcută cu finanțare prin PNRR. Primăria pune la dispoziție un teren de trei hectare în Calea Buziașului, va realiza construcția și va asigura...
Citeşte tot articolul Citeste articolul A fost semnat contractul de proiectare faza SF pentru viitorul campus pentru învățământ dual Timișoara
Preşedintele CJ Timiş, Alin Nica, a decis să-i retragă lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al Consiliului Judeţean. Reacţia vine după ce Moş a anunţat că va candida la Primăria Timişoara, atacând totodată tandemul Aliana Dreapta Unită, Dominic Fritz – Alin Nica. Candidat pentru un nou mandat la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica i-a retras lui Cristian Moş toate atribuțiile pe care le are în funcția de vicepreședinte al CJ Timiş
Viitorul stadion care ar urma să fie ridicat la Timișoara, de Compania Națională de Investiții (CNI), ar urma să aibă indicatorii tehnico-economici aprobați în următoarea ședință de guvern. Mai mult, dorința liderilor locali politici este ca această ședință să aibă loc chiar la Timișoara, într-un gest simbolic. Conform celor de la PSD Timiș, Hotărârea de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ședința guvernului, susținută la Timișoara? Se aprobă indicatorii tehnico-economici pentru noul stadion al Timișoarei
Primăria Timișoara anunță că a recuperat o stradă care asigura o legătură între bulevardul Loga și Parcul Copiilor. Aceasta ar fi fost acaparată de proprietarii a două vile din zona respectivă, care ar fi ridicat acolo garduri și construcții ilegale. Acum, au fost emise documentele necesare pentru a demola construcțiile respective. Respectiva stradă ar avea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul O stradă pietonală din zona centrală a Timișoarei, închisă accesului public de clanuri imobiliare, va fi redată circulației publice/Foto
Dominic Fritz afirmă că fostul preşedinte al USR Timiş, Cristian Moş, a fost sedus sau chiar şantajat de PSD şi Nicolae Robu pentru a se înscrie în lupta pentru scaunul de primar al Timişoarei. Primarul Timişoarei mai spune că singura misiune a lui Cristian Moș este să saboteze proiectul de continuitate europeană a Timișoarei. Dominic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Dominic Fritz despre candidatura lui Cristian Moş la Primăria Timişoara: “În realitate a fost șantajat sau sedus de tandemul PSD-Robu”
Misterul candidaturii lui Cristian Moș s-a elucidat joi, iar la decizia luată de cel care a reprezentat, timp de patru ani, USR Timiș în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș este de a candida ca și independent la funcția de primar al Timișoarei. Moș spune că decizia a luat-o exact după ce a văzut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cristian Moș spune că s-a simțit nevoit să candideze la Primăria Timișoara: ”Cred în continuare în proiectul USR, nu mai cred în proiectul USR Timiș”,
Top