Adam Craciunescu, seful suprem al Romsilva

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş este, de joi, director general la Romsilva. Numirea lui Adam Crăciunescu în fruntea Regiei Naţionale a Pădurilor a fost făcută printr-un ordin ministerial.

Adam Crăciunescu se află pe primul loc pe lista consilierilor judeţeni USL Timiş pentru alegerile din 10 iunie. Chiar dacă liberalii au, în mod normal, au prima opţiune la funcţia de vicepreşedinte al CJ Timiş, Crăciunescu avea mari şanse să prindă un nou mandat în același birou. o Crăciunescu va trebui să opteze în următoarele două săptămâni ce va face cu funcţia de la Cosniliul Judeţean Timiş.

„Primul lucru pe care îl voi face va fi o analiză a situaţiei de la Romsilva. Mă voi decide în perioada următoare ce voi face cu funcţia de la CJT”, spune Adam Crăciunescu. Şi candidatul liberalilor din Timiş la funcţia de vicepreşedinte al CJT, Sorin Supuran, a fost promovat. El este director la ARR.

Cel mai probabil, locul lui Craciunescu va fi preluat de secretarul executiv al PSD Timiş, Marcel Mihoc, locul al doilea pe listele PSD pentru CJT. El ar putea ajunge noul vicepreşedinte al CJ Timiş.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitarea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

6 comentarii

 1. craciun adamescu ole! a spus:

  Sa ne apucam de defrisaaaaaaat, de furaaaaaat, de sapaaaaaat, ole ole ola! Am citit de pe buzele lui Adamescu, in poza canta de bucurie, nu?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. geo a spus:

  E incredibil!!!!!!!!!!!!!! Cum sa-l pui pe hotul asta????? Astia din USL isi bat joc de noi. E strigator la cer!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. pedelei a spus:

  am uitat sa spun START pedeleilor la comentat si injurat…. hotii striga hotul

  Thumb up 0 Thumb down 0

 4. Marian a spus:

  Probabil pdl-istii si udmr-istii isi dau seama ca se vor opri defrisarile! Felicitari!

  Thumb up 0 Thumb down 0

 5. Marian a spus:

  Bine ca au pus pe cineva care are habar de paduri!!!! Din cate vad mai sus Basistii se zvarcolesc in chinuri….. nu mai vin banii de campanie pentru chioru’!!! Lasa ca vara asta se poarta alb… la fata!!! :-))))))

  Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Reply

Articole asemănătoare

Top