Multi aud, putini pricep, domnule Robu

Și eu, ca și alți cititori de bine, am rămas uluit la aflarea veștii că președintele PNL Timiș, senatorul Nicolae Robu, crede fără remușcări că managementul regiei de transport (RATT) este unul incompetent și politizat lulea, motiv pentru care societatea care administrează transportul în comun din Timișoara ar fi în situația de a fi debranșată de la sursa de energie electrică. Surprinderea nu vine neapărat din analiza liberalului (care poate fi corectă), realmente necunoscând cât de competent e directorul general al regiei, dar mai ales cel adjunct. Până la urmă, problema dlui Robu trece de această apreciere, de faptul că managerii Ioan sau Ionuț ar fi capabili sau incapabili să conducă cu succes o mare societate municipală, și se împotmolește inevitabil într-o suspectă ipocrizie. Nicolae Robu a mai avut intervenții publice puerile, dar nu cred că de data aceasta se poate vorbi de așa ceva. Nici măcar nu ai cum să uiți ca om politic de primă mână în urbe că după ultimele alegerile locale algoritmul politic a făcut în așa fel ca liberalul Ionuț să fie instalat “la excepțional” director adjunct al RATT. Atunci de unde bățul cu care dl. Robu a lovit vârtos balta politică locală? Tind să cred că, în drumul său către funcția de primar al Timișoarei, liberalul Robu a priceput că mulți citesc, puțini pricep. Că o omisiune soră cu ipocrizia politică o traduc cei care lucrează cu informația, adică militanții și fanii unei tabere, electorat care oricum e captiv într-una din grupările politice. Ce pierde Nicolae Robu, dacă un țărănist și-un pedelist fac spume la gură de indignare citind spusa liberalului despre managementul RATT? Evident, nimic. Votul ălora fiind demult acontat de Gheorghe Ciuhandu sau… hmm, poate tot Gheorghe Ciuhandu, în fine. Dar dacă mânia proletar-liberală cu care liderul PNL atacă Primăria Timișoara și managementul RATT ajunge să ungă la suflet poporul care habar n-are că pe lumea asta există un director pus de liberali adjunct la RATT sau că liberalii sunt de ani buni parte a majorității din legislativul local, atunci candidatul Robu poate câștiga puncte trecând chiar și peste cadavrele din dulăpioare.

Apropo de neplata curentului electric de către Primăria Timișoara, via RATT. Sâmbătă am avut dovada că municipalitatea nu este în incapacitate de plată și că lucrurile sunt doar artificial asamblate în acest scandal cu furnizorul de energie electrică. Păi cum altfel să interpretez faptul că la miezul zilei, exact la ora 12, în cartierul Blașcovici era pornit iluminatul stradal? Treabă repetată luni, în jurul orei 16. Specialiștii imi vor spune că era întunecat afară de la vremea mohorâtă și rețeaua se alimentează automat, pe senzori. Dar nu, nu, trebuie că primarul Ciuhandu a vrut să facă o demonstrație de forță și să arate electoratului îndoit că primăria are bani chiar și de aruncat pe fereastră, ce să mai vorbim de tramvaie sau troleibuze.

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

16 comentarii pentru acest articol

roibu a spus: (octombrie 25th, 2011 at 17:08 )

il supraapreciezi pe robu. e un papagal infatuat si populist. cei care stiu de nasleu sunt aceasi care urmaresc si aud stirile. adica la fel de putini

toma a spus: (octombrie 25th, 2011 at 17:14 )

Eroare domnule Sasu ca de obicei in ceea ce te priveste, pt. ca de fapt putini nu pricep printre care te numeri si tu caci cei multi pricep prea bine. Tot pt. ca nu pricepeai ai luat si notele alea mici de tot cand erai elev si student dar stai linistit ca atata vreme cat prostia nu doare tu n-ai cum s-o simti. Problema ta este ca esti nu numai prost ci si groaznic de urat si asta se vede.

necredinciosu a spus: (octombrie 25th, 2011 at 18:09 )

@toma
la ce te referi cand soui ca sasu e in eroare? cred ca la faptul ca e prea bland, nu ca nu are dreptate. sper, pentru ca altfel dai de banuit. chestia cu notele si cu frumusetea imi aduce aminte de o disputa intre doi tineri politicieni cu ceva ani in urma, care s-a soldat cu victoria ambilor si cu teapa luata de electorat.

Sorin a spus: (octombrie 25th, 2011 at 20:33 )

Cu alte cuvinte marele rector mizeaza pe prostia noastra, a alegatorilor sau pe faptul ca nu stam sa inregistram presa sau ce face partidul ca sa facem conexiunile astea si isi face o imagine de mare aparator al orasului cand e invers!

aurel lascut a spus: (octombrie 25th, 2011 at 21:23 )

D-le Toma nu e frumos sa te iei de om ca e urat si prost chiar daca asa e ceea ce e important este sa fie interesat sa fie bine in oras iar dl. Sasu e interesat.

frumosul a spus: (octombrie 25th, 2011 at 23:03 )

@toma.
poate or fi altii urati , insa nu sunt vopsiti.si poate unii par prosti ca nu sunt fani robu; insa sunt printre putinii care mai gandesc logic. e aiurea sa ti-o traga cineva cand tu le-o tragi in permanenta la altii facand pe lupul moralist?

marius a spus: (octombrie 26th, 2011 at 00:32 )

Nu ca ar avea prea mare importanta dar as fi curios sa aflu daca este adevarat ce spune unu mai sus ca ati avut note mici la scoala d-le Sasu. Chiar stie tipu ati avut note mici? Adica cel ce a sustinut chestia asta va cunoaste?

sorin a spus: (octombrie 26th, 2011 at 08:29 )

eu nu mai inteleg nimic… am impresia ca toti politicienii fac misto de noi, cei care mergem la vot.

Jianu a spus: (octombrie 26th, 2011 at 08:53 )

Eu nu inteleg ce nu e adevarat in ce a spus Robu? Voi credeti ca conducerea RATT e competenta de aia merg lucrurile asa de bine?? Robu a spus ca cei din conducerea RATT sunt incompetenti! Toti cu tot cu Nasleu! Acum ati priceput?

nser a spus: (octombrie 26th, 2011 at 09:08 )

jianuleeeeeeee haiduculeeeee pai am inteles. ce nu intelegem e de ce nu il retrage pe nasleu, lupul moralist robu

caraion a spus: (octombrie 26th, 2011 at 09:23 )

jianule, oamenii inteleg ca robu e praf. nu inteleg insa de ce un prost trebuie sa mai faca pe prostul. asta nu inteleg. dar nu asta e tragedia. ca e prost. lumea e plina de prosti. problema e ca s-a inconjurat de tot felul de personaje cel putin dubioase, care vor face parte din echipa lui cu care va dori sa conduca orasul. asta e problema.

timisorean a spus: (octombrie 26th, 2011 at 14:30 )

Cu alte cuvinte nu e nici o diferenta intre Ciuhandu si Robu! Cei care cred ca recotu e o alternativa ar trebui sa ciuleasca urechile si sa deschida ochii sa vada ce aberatii scoate si asta pe gura si sa ii cunoastem mai bine ,,caracterul” omului care in complexul ca nu e un mare politician o da pe populisme….alta strategie inteligenta!

ION a spus: (octombrie 26th, 2011 at 17:13 )

nu inteleg.la ce se intimpla acolo actualul primar nu are nici o raspundere?de ce va luati doar de conducere?s-a inceput atacul pe flancuri pentru a lovi pe centru?

Jianu a spus: (octombrie 26th, 2011 at 22:34 )

nser, toti trebuie retrasi de acolo. Nu fiti asa de suparati pe Nasleu. Nu stiu ce face si ce nu face el la RATT dar e destul de nou acolo si e Director Adjunct, asa ca nu cred ca el e principalul vinovat. Iar Robu nu e primar si nu are nici o inalta fiunctie locala deocamdata ca sa fiti suparati pe el. Puteti fi suparati pe cei care conduc orasul la aceasta ora PDL si PNTCD!

gibson a spus: (octombrie 27th, 2011 at 08:50 )

@jianu
daca nu stiai, pnl a intrat la brat cu pntcd in consiliul local. iti spune ceva alianta pentru timisoara? despre asta e vorba. acum, ca pnl va avea candidat va trebui sa lupte, sa joace cu cartile pe masa, ceea ce va fi greu, pentru ca va trebui sa conteste regulamente si hotarari luate la comun cu pntcd… si psd. orasul timisoara e condus de pntcd+pnl+psd… iar judetul de pdl…

jianu a spus: (octombrie 27th, 2011 at 11:37 )

@gibson – totusi eu nu il vad pe Robu ca si principalul responsabil de ce se inampla cu RATT-ul, drumurile si alte probleme din orasul sau judetul asta, ci pe Ciuhandu si pe Ostaficiuc. Robu va fi resposabil pentru Timisoara cand va fi primar!

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari

Candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a pierdut sprijinul tinerilor liberali, după ce a avut o ceartă monstuoasă cu aceştia. Robu le-a reproşat tinerilor că îl înregistrează atunci când aceştia l-au întrebat cu cine să voteze la preşedinţia CJ Timiş, respectiv cu Alfred Simonis sau cu Alin Nica. Azi e nouă şedinţă la PNL...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari
isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării

Baschetbaliștii Timişoarei joacă vineri, 29 martie, de la ora 18.00, cu CS Vâlcea, la sala Constantin Jude. Partida contează pentru etapa a 26-a, ultima din faza secundă a Ligii Naționale, grupa 11-18. Cele două formații se află la egalitate de puncte, 21, pe locurile al treilea și al patrulea. Jocul va decide ocupanta poziției a...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Ultimul joc înainte de provocarea primăverii: meciurile pentru evitarea retrogradării
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

lumina libertății

Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă

Societatea timișoreană care a contestat rezultatul licitației pentru stabilirea organizatorului Festivalului Luminii, realizat de Muzeul Național al Banatului, instituție subordonată Consiliului Județean Timiș, va putea să concureze din nou pentru a obține acest contract. Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor a decis că procedura licitației trebuie refăcută, iar MNaB a contestat la Curtea de Apel...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Disputa Muzeul Național al Banatului – Balvia Development a trecut de Curtea de Apel Timișoara. Contestația MNAB, respinsă
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, în perioada 13 – 23 octombrie, o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză, de vizitare a Canton Import & Export Fair, ediția 136/ faza I.  Târgul de la Canton sau Târgul de Import și Export, este cel mai vechi și cel mai mare târg comercial din...
Citeşte tot articolul Citeste articolul CCIA Timiș invită firmele timișene la o nouă misiune economică în China

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Una dintre cele valoroase piese din colecția armelor albe expusă de Muzeul Naţional al Banatului este sabia familiei nobiliare Osztoics. Aceasta face parte din expoziția temporară „𝐎𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞. 𝐈𝐬𝐭𝐨𝐫𝐢𝐞. 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐞. 𝐀𝐫𝐦𝐞 𝐚𝐥𝐛𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐨𝐥𝐞𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐚ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐚𝐥 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢„, aflată în mansarda B1 a muzeului. Expoziţia poate fi vizitată de miercuri până duminică în intervalul orar 10:00...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sabia familiei nobiliare Osztoics de Șemlacu Mare și Șemlacu Mic în expoziţia temporară de arme albe a Muzeului Banatului
Candidatul PSD la Primăria Timişoara, Nicolae Robu, a pierdut sprijinul tinerilor liberali, după ce a avut o ceartă monstuoasă cu aceştia. Robu le-a reproşat tinerilor că îl înregistrează atunci când aceştia l-au întrebat cu cine să voteze la preşedinţia CJ Timiş, respectiv cu Alfred Simonis sau cu Alin Nica. Azi e nouă şedinţă la PNL...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Tensiunile continuă în PNL Timiş! Nicolae Robu, mitraliat de tinerii liberali; Vasile Blaga, boicotat de primari
Joi seara, în Sala Mare a Teatrului Național „Mihai Eminescu” din Timișoara a avut loc evenimentul de decernare a Ordinului Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler, distincție conferită de Președintele României, Klaus Iohannis, directorului general al Teatrului Național, Ada Hausvater, și înmânată de ministrul Culturii, Raluca Turcan. Decretul nr. 55 din 15 ianuarie 2024,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Distincţie importantă primită de directorul general al Teatrului Național Timişoara, Ada Hausvater
Consiliul Județean Timiș prin Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dă startul celei de-a XVII-a ediții a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” și aduce în atenția publicului un patrimoniu viu și prețios din întreg teritoriul județului Timiș. Sute de participanți: dansatori, soliști vocali și instrumentiști, grupuri, formații și ansambluri folclorice, tarafuri, meșteșugari,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Județul Timiș deschide ”Lada cu Zestre,” cea mai așteptată competiție a primăverii
Lucrările de întreținere derulate de Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara, desfășurate pe Centura Timișoarei, continuă. Se va lucra în continuare la pasajul CFR DRDP Timișoara a anunțat că lucrările la podul peste canalul Behela de pe centura Timișoara Nord s-au finalizat. Acum, echipele antreprenorului care realizează lucrarea s-au mutat pentru lucrări similare la dispozitivele...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Lucrările pe Centura Nord continuă, la pasajul CFR/FOTO
La Timișoara se deschide, duminică, Târgul de Paști. Evenimentul coincide cu începutul sărbătorilor pascale catolice. Astfel, la finalul Liturghiei pascale catolice, estimat la ora 12:30, Alaiul Primăverii, animat de îngerul gigantic al Asociației Teatru pe Roți și de un grup de copii de la școala de dans Mini-Mini Reflex, va porni de la Domul Romano-Catolic...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Duminică se deschide oficial, cu ocazia sărbătorilor pascale catolice, Târgul de Paști de la Timișoara
Ziua Jandarmeriei este marcată la Iulius Town prin activități dedicate tuturor membrilor familiei, susținute de reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș. Sâmbătă, 30 martie 2024, în Iulius Gardens, începând cu ora 14.00, vor avea loc prezentări de tehnică și echipament, expunere de autovehicule speciale, dar și demonstrații de dresaj canin. Mai mult, cei mici...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Traseu aplicativ pentru copii, dresaj canin de Ziua Jandarmeriei, dar și Ateliere de Creație, Teatru de Păpuși și competiție de șah, în Iulius Town
Consiliul Județean Timiș a primit confirmarea aprobării cererii de finanțare depuse în cadrul „Programului privind îmbunătățirea calității aerului şi reducerea cantității de emisii de gaze cu efect de seră, prin utilizarea pentru transportul elevilor a autovehiculelor mai puţin poluante de tipul microbuzelor electrice, hibride și alimentate cu gaz natural comprimat”, gestionat de Ministerul Mediului prin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timișul primește 25 de milioane de lei pentru cumpărarea a 25 de noi microbuze ecologice, destinate mediului școlar
Top